Selam.. :)
Printable View
Selam.. :)
Erap 2 ay gecikmişsin :D
Taylan naber ? :)
Herkese hayırlı akşamlar arkadşlar.
Hoşgeldin Mert.Sanada hayırlı akşamlar.
SeeLamLarr şimdi Tarih çaLışmaya çaLışacağım nasıL bir metod önerirsiniz ? :D
Kopya kalemi koçum beyaz mürekkep var içinde eline yazıyosun güzel güzel sonracığıma kalemin kapağında çok sönük bir ışık var ışığı yazıya tuttuğunda yazı gözüküyor çek kopyanı al notunu :D
Bende Kimya çalışmaya gidiyorum şimdi.Şu sınav dönemini iyi bir iyi bir şekilde atlatayım,rahat rahat FM 2009 oynayacağım inşAllah.
Demesi koLay EraLp nerden buLacam o kaLemi ben pff para istiyor oda bende yok :uzgun: asLında varda bi kopya için harcayamam başka başka neLeriniz var :p
Kalem 5 YTL bu arada :D
Selam Gençler :)
Çok paraymış ya :D
crespo abi senin önerecegin bişiLer kesin vardır :D
açtım gitti
I am issa khalam bank manager of BOA Bank in Burkina faso.I would like you to indicate your interest to receive the transfer of 10.5 M Dollars. I will like you to stand as the next of kin to my late Descease customer whose account is presently dormant, for claim
Yours faithfully,
Dr issa khalam
- Dr Issa Khalam
böLe bi mesaj attı ama paraya mı ihtiyacLarı varmıs? :D 10.5 M doLar istiyoLar gaLiba benden :D
Adım İsmail :)
Kopya çekmedim çekenide tasvip etmedim hiç :cool: ben hiç çalışmadan gidiyodum yinede Ortaöğretim 4.31'le bitirdim lisede biraz düştük o ayrı ama kendiniz çalışın yapamayın daha iyi :) Eralp gibi kopyacı olmayın :n:
İsmail abi ben kopyadan bahsetmiyorum haLâ tarih çaLışacagım akLımda İstanbuL' un fethinden bide MaLazgirt den başka bişi yok :D Kısa sürede yararLı oLabiLecek tavsiyeLeriniz var mı sizde bu sıraLardan geçtiniz :zuhaha Lütfeen :D
Arkadaşım öncelikle selam :). Yazarak çalış,altını çiz bide Tarih dersi böyle öğrenilir.. :) Ama ben 2'sinide yapmıyorum, :n: dersde kapıyorum Matematik hariç hiç birine çalışmıyorum. :n:
Tarih kitabını benden başka roman gibi okuyan insan varmıdır acabaa :n: Çok severdim tarihi 10-15 kere okumuşluğum vardır 1 senede :D hiç unutmazdm :D
Neyse kopya yazayım ama kuLLanmayacağım akLımda kaLacak şekiLde yazayım hepsini 5 kopyasını çıkarayım kopyaLarın artık akLımda kaLmazsa ben daha ne yapayım :D
Hoca çakmasın :n: Böyle cesur olduğuna göre,hoca keriz :D Bu arada tanışalım adım Deniz.Crespo,İsmail abiyle tanışıyorum zaten. :)
Bende Abdullah apo diyebiLirsiniz :D
Hoca keriz degiL sınıfı görsen varya tam bir uyum içinde herşey ahenk içinde sınıfımı sırf bu yüzden çok seviyorum ama tereddütLüyüm ya :D
Tarih'ten kopya zor olur be Apo. :) Uzun uzun hep.Sadece tarihleri ve antlaşmaları yazsan daha iyi olur. :) Bi Fizik falan olsa neysede. :) Ben çıkıyorum.Dil ve Anlatım Ve Biyoloji ödevleri var herkese,iyi akşamlar :)
Ya tahtaya geçen sene yazardık geLmeyenLerin numarası yerine savaşLarın tarihLerini işe yarardı ama :D
sen 5 tane kopya kağıdı hazırla ama hepsine aynı şeyi yaz. Sabah onları bir daha oku sınava gir o kopyaları kullanamayacaksın :)
Neyse ben başLadım biLe yazmaya :n:
Savaşların neden ve sonuçlarını kısa kısa yaz çalış onlara Apo ben dün öle yaptım baya iyi geçti Tarih sınavı :)
Bizimde bi acayip hocamız var durup dururken pat diye kaLdırıyor birini Kösedağ savaşının sonuçLarını söLe 85 vereyim sana diyor e be adam o nerden bilsin daha dün ne yediğini hatırLamıyor :n: En kısa şekiLde yazmaya çaLışıyorum ama çook uzun gibime geLiyor :n:
yok osman benim dediğim en iyisi yaza yaza insan artık biyerden sonra bakmıyo bile :D bende öyle yaptım yarn sınavm var 1 kerede ezberledim hepsini :)
Kösedağ Savaşı Moğollarla - Selçuklu imparatorluğu arasında olmuştur. Sonucunda Anadolu Selçuklu Devleti yıkılmıştır :)
vaLLahi biLmiyordum kesin soracak yazıLıda kesin saoL İsmaiL abi :)
Kitapta yazıyor demişti ama ben bi türLü buLamamıştım :zuhaha
Abi yaz yaz kitap bitmiyor ama :) Okuycak zaman kalmıyor sonra :)
Zaten numarası orda :D yazarken okumana gerek kalmıyo :n:
Apdullah ben Tarih kitabını roman gibi okuyorm diyorm yaa :D hemen hemen hepsini bilirm :n:
Aynen 8.sınıfta dersten sıkılıp tarih kitabını okumuşluğum var 3 defa... derhanedeki kitabı da bitirmiştim ama derhanedeki hocayı hiç sevmezdim okuldakini severdim;)