Milan geleceğini garanti altına alıyor bu transferlerle.
Printable View
Milan geleceğini garanti altına alıyor bu transferlerle.
Beckham sizi kurtarır artık :n:
Milan hala neyin peşinda ya :)
Inter’de forma giyen Amantino Mancini’nin, takımdan ayrılmaya hazır olduğu iddia ediliyor.
Geçen sezon Roma'dan transfer edilen Amantino Mancini, Inter'de teknik direktör Mourinho’nun tercih ettiği oyuncular arasına girmeyi bir türlü başaramadı. Brezilyalı kanat oyuncusu, bu sezon daha çok hazırlık maçlarında forma şansı buldu.
Takımda yer bulamayan Mancini’nin, ara transfer döneminde eski takımı Roma’ya döneceği öne sürülüyordu.
Mancini hakkında çıkan transfer haberlerine Romanews.eu’ya yaptığı açıklamayla cevap veren menajer Gilmar Veloz, “Bu tip konuşmaları yapmak için erken. Mancini’nin öncelikli hedefi, takımda kendisine kalıcı bir yer bulmak. Ama bu hedefini gerçekleştiremezse, diğer alternatifler de düşünülebilir” dedi.
Geçen sezon sadece bir gol atan Brezilyalı orta saha oyuncusu, ligde 20 maçta görev almıştı.
İstenilen futbolu ortaya koyamıyor, Roma'daki Mancini ile İnter'deki Mancini arasında dağlar kadar fark var.
Milan'ın transfer listesinde olduğu iddia edilen Lyon'un başarılı orta saha oyuncusu Ederson, Milan'a yeşil ışık yaktı...
Salı günü İtalyan medyasında yer alan haberlerde, Milan'ın Lyon'da forma giyen Ederson ile ilgilendiği iddia edilmişti. Ederson, yaptığı açıklamada Milan'ın ilgisinden hoşnut gözüktü.
Goal.com'a konuşan yıldız futbolcu, kulübünde mutlu olduğunu da belirtirken, gene de son sözü kulübünün söyleyeceğini ifade etti. Ederson, "Milan gibi büyük bir kulüp tarafından istenmek çok güzel bir duygu. Fakat bu benim kafamı karıştırmıyor, Lyon da Milan kadar büyük bir kulüp. Bunlar şu aşamada konuşmak için erken, ama kulübüm izin verirse böyle bir teklifi değerlendirebilirim" dedi.
2009-2010 sezonuna çok büyük bir hayalkırıklığı yaratarak başlayan Milan, Ederson'un biraz olsun durumu toparlayabileceğine inanıyor.
Bana göre Milan'ın transfer politikası doğru değil:)
Maldonado içinde Milan'a gidecek diye haberler çıkmıştı:D
Bu arada konunun kaynağı ne?
goal.com
ayrıca bahsedilen maldonado bizim maldonado değil . isim benzerliği sadece :)
Bu haber çıktı bunu kabul ediyorum ama avrupa basınında bahsedilen maldonado fenerbahçede oynayan maldonado değil !
http://www.sporx.com/futbol/italya/170360/?takim=107
Tamam o zaman:D
Yaktın beni Hürriyet:D
Onyewu 4 ay yok
İtalya'nın AC Milan takımında forma giyen ABD'li savunma oyuncusu Oguchi Onyewu, Dünya Kupası elemelerinde Kostarika maçında sakatlandığı için 4 ay forma giyemeyecek.
NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 13:56 TSİ 15 Ekim. 2009 Perşembe
WASHINGTON - Amerika Birleşik Devletleri Milli Takımı ve İtalya'nın AC Milan ekibinin formasını giyen defans oyuncusu Oguchi Onyewu'nun, sakatlığı nedeniyle sahalardan 4 ay uzak kalacağı açıklandı.
ABD'nin dün 2010 Dünya Kupası Orta ve Kuzey Amerika elemelerinde (CONCACAF) Kosta Rika ile 2-2 berabere kaldığı maçta sakatlanan Oguchi Onyewu'nun dizinden ciddi bir sakatlık geçirdiği ve yıldız futbolcunun 4 ay boyunca top koşturamayacağı belirtildi.
Kosta Rika maçının ardından açıklama yapan ABD Teknik Direktörü Bob Bradley, iki gün içinde bir darbe daha aldıklarını belirterek, ''Onyewu takımın önemli bir parçası. Genç ve sağlıklı biri. Bizim doktorlarımız da iyi. Ancak bütün bunlar bizim defansımız için başka bir oyuncuya ihtiyacımız olduğu gerçeğini örtmüyor'' dedi.
CONCACAF Grubu'nu lider tamamlayarak 2010 Dünya Kupası'na katılmayı garantileyen ABD'de, kısa bir süre önce Washington yakınlarında trafik kazası geçiren ve bacağı kırılan forvet Charlie Davies'in de uzun süre takımdan ayrı kalacağı bildirilmişti. Onyewu'nun finallere yetiştirilmesine çalışılacağı, ancak Davies'in finalleri kaçırmasının hemen hemen kesin olduğu kaydedildi.
ee herzaman para var diye giden futbolcuların hepsi istenilen başarıyı gösteremiyor.. he mancini hiç düşünmedinmi orada yedek kalabileceğini ? o kadar futbolcu var yedek klübesinde kimler oluyor ilk 18 e bile giremediğin maçlar oldu..Romada kalmalıydı bence orada oynayabiliyor,istekleri karşılayabiliyordu..
Inter teknik direktörü görevine devam etmesi için kupa kazanmaya ihtiyacı olduğunu belirtti.
Inter teknik direktörü Jose Mourinho, İtalyadaki bakış açısının İngiltere'dekine göre oldukça farklı olduğunu belirtti.
Inter Channel'a açıklamalarda bulunan Portekizli teknik adam, "Arsene Wenger, 15 yıldır Arsenal'in başında ve 6 yıldır Carling Kupası'nı bile alamadı. Benitez ise 6 yıldır Liverpool'u şampiyon yapamadı. Ama görevlerine devam ediyorlar. İtalya'da ise işler oldukça farklı. Burada görevinize dveam etmek için kazanmak zorundasınız" dedi.
Inter'e herşeyini vermeye çalıştığını belirten Mourinho, Cambiasso ile ilgili sorulan bir soruya ise "Cambiasso bizim için çok önemli bir oyuncu. Keşke ondan iki taneye sahip olabilsek" diyerek Arjantinli oyuncuya övgüler yağdırdı.
Goal
Bencede benzemezsin :0:.Wénger ve Benitez takımı neredeyse baştan yarattı Mourinho ise ne yaptı ?
benitezi bilmem ama wengerin yaptıkları çok farklı ..
Allah benzetmesin, yani iyi yönde söylüyorum zaten benzemesin Mourinho hatta adlarını bile kullanıp gündeme bile gelmesin.. Adam 2 kupa kazandı, teknik direktörlüğüne lafım yok ancak işin oyunculuk, artistlik kısmına bakarsak tek lafı ile gündem oluşturuyor ki bu yorumların futbolla alakası olduğunu düşünmüyorum (tamamen varsayım) hala da gevezeliğinden ekmek yiyor, çıldırıyorum..
Ingiltereye geri donmek istiyor Mourinho ben sadece bunu anlarim bu mesajdan :)
Ne mi yaptı,
Senin o takımı baştan yarattı dediğin 2 teknik adamın yıllardır yapamadığını 2 sene içnide yaptı, hem yeni bir takım kurdu üstüne bahaneler üretmeyerek ( takım birbirine alışmadı vs. ) Uefa kupasını aldı.
Üstüne gitti Şampiyonlar Ligi'ni aldı kimleri eledi dilekolay.
Chelsea gibi İngiltere'nin 2.sınıf takımını, finansal desteği ve zekasını birleştirerek şu an Dünyada en popüler 2-3 takım arasına soktu, İngiltere'de sınıf atlattı.
İnter'de ise gayet iyi gidiyor, bir lig şampiyonluğu iki süper kupa kazandılar.
Arsene ve Benitez yıllardır bunları yapmaya çalışıyor hala buyrun fark burda :)
gevezeliğinden ekmek yiyor? yukarıdaki yazımı oku derim hemşo.
Zeka tamamen zeka. Yeryüzünde bir kaç hocada vardır bu zeka.
Aslında çok doğru diyor.Arsen Wenger'de bilmem kaç yıldır Arsenal'de son senelerde doğru dürüst alabildiği bir kupa yok.Aynı şekil Benitez de öyle.Şampiyonlar liginde iyi gidebiliyorlar ama ligte aynı başarıyı gösteremiyorlar.
Mourinho sonuna kadar haklı , takımı istediğin kadar baştan yarat başarın yoksa hiçbir işe yaramaz...Mourinho başarılarıyla bunu yapıyor zaten...
futboldan fazla anlamayan bir insanın bu açıklamalarını normal karşılamak lazım aslında hor görmemek lazım.
bu arada mourinho bence IQ testi yaptırsın bundan sonra öyle konuşusun,iyiliği için söylüyorum.
Bence onun gibi bir teknik direktör gelmedi. Ne Scolari, ne Hiddink nede Dunga. Biraz mütevazı olsa tadından çok daha iyi olacak