Toraman sağ bekte, Egemen sol bekte kullanılabilir. Elbette ikisi ayı anda değil :)
Gerçi Quaresma-Simao-Fernandes-Guti gibi oyuncuların oynadığı maçlarda beklerin hücuma katkı vermesine gerek duyulacağını zannetmiyorum. Bir şekilde gol atılır.
Printable View
Toraman sağ bekte, Egemen sol bekte kullanılabilir. Elbette ikisi ayı anda değil :)
Gerçi Quaresma-Simao-Fernandes-Guti gibi oyuncuların oynadığı maçlarda beklerin hücuma katkı vermesine gerek duyulacağını zannetmiyorum. Bir şekilde gol atılır.
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=5inpbUWwczw&feature=player_embedded"]http://www.youtube.com/watch?v=5inpb...layer_embedded[/YOUTUBE]
Bir de bunu dinle derim. Yeni transfer müziği. :D
Bu habere çok çok çok sevindim. Ersan'ı galatasaray forması ile görmek beni üzerdi.
İşte şimdi mükemmel oldu. Ligin en sağlam defansına kavuştuk diyebiliriz. Sidnei ve Ersan uyum sağlarlarsa bizi en az 10 sene götürürler. Sidnei'nin 4milyon euroluk opsiyonunun kullanılacağını düşünüyorum.
Sanırım Tayfur hoca geLecek yıL soL bekte Egemen, Sağ bekte Toraman göbekte Ersan ve Sidnei iLe oynayacak. ÖzeLLikLe Quaresma nın savunmaya yardım etmemesinden ve hücum çıkışLarında arkasında ki bek oyuncuya ihtiyaç duymamasından doLayı böyLe bir savunma hattı kurması mantıkLı. BöyLece Simao yu da iLeride daha verimLi kuLLanabiLir. Simao da iLeride kaLır ve geri dönme probLemi yaşamaz. Quaresma da Simao da orta sahadan aLacağı yardım iLe atakLarda buLunursa geLecek yıL süper başarıLar eLde edebiLiriz.
HayırLı oLsun Ersan transferi.
Beyler kadro muhabbetleri lütfen sohbet alanına :)
http://forum.turksportal.net/vb/show...=95862&page=13
sevindim ersana sidnei iyi ama kötü çıkarsada öyle aman aman üzülmem zaten kiralık direk devre arasında veda ederiz :) ben egemen ersan veya ersan sidnei diye düşünüyorum.
toraman sağ bek olur diye düşünüyorum eğer yabancı alınmazsa ayrıca sidnei avrupada oynar egemen ersan ligi götürür ve sezer furkan atınç şuan için yetersiz bence biz bi Real bi Barca değiliz o yaşta oyuncuya güvenelim malesef keşke öyle olsakta ne ersana ne sivok egemene gerek kalsa :)
Valla bence harika bir transfer oldu, stoper ikilisini uzun yıllar için garanti altına aldık.
Yalnız niye herkes Sivok'u gönderdi ki? Yıllardır istikrarlı bir şekilde oynayan, geriden oyun kurabilen Beşiktaş'ın en sağlam savunma oyuncusu bence.
Bence Sidnei'den çok fazla şey bekliyorsunuz, 20 yaşında ve bizim biraz üstümüzde olan bir takımdan kiralandı, FM profili Portekiz'den gelen bir oyuncu için bir şey ifade etmiyor. Sidnei çok iyi de, çok kötü de oynayabilir.
Matteo Ferrari ne oldu ? Nereye gitti ?
%50 olarak anlaşma teklifi sunmuş Matteo. 1.2 mn euroya tekabül ediyor yanlış hatırlamıyorsam. Onu verin gideyim diyor. Pazartesi günü menajeri ile masaya oturup anlaşma zemini arayacakmış yönetim.
Ferrari'yi de Fenerbahce maci yakti. Bence cok kaliteli.
Kimse kötü oyuncu olduğundan gitsin demiyor zaten. Bir sakatlık bir kart cezası sürekli takımdan ayrı. Ne yapayım öyle oyuncuyu.
Ersan transferi oldu ya, artık her şey keyfe keder oldu :) Ferrari-Sivok-Tabata-Fink-Holosko-Bobo-Hilbert... Bunlardan isteyenler gidebilir isteyenler kalabilir :) Eldeki oyuncularla bu oyuncular arasında uçurumlar yok. Fernandes-Ernst-Guti-Simao-Q7-Sidnei-Almeida dışında 3 yabancı daha kadroya katılacak. Seç beğen al :)
Ligtv'de Ersan ile röportaj sırasında da takımdaki stoperleri sayarken Ferrari'nin adı geçmedi, dedim acaba Ferrari bir yere gitti de haberim mi yok.
Akıllarından çıkmış olabilir Murat abi. Ferrari hala sözleşmeli futbolcumuz.
3 tane daha katılacak derken yanlış kelimeyi seçmişim. Bu 3 tane eldekilerden de olabilir, tamamı dışarıdan da gelebilir. Bobo nun kontratı bitti. Tabata yı Araplar alıyor. Gönderilmesi gerek ve henüz net durumu olmayan, Fink-Holosko-Ferrari ya da Sivok. Forvet transfer edilmezse Holosko ile devam edilir. o 7 oyuncu içinde Hilbert ve Sivok ya da Ferrari zaten kalıyor sağ bek alınmazsa. Bu andan itibaren dışardan kimseyi almasak Ferrari ve Fink i gönderdik mi olay bitiyor zaten... Derdimiz bu olsun :D Yine kiralarız dışarıya. Bunlar işin kolay kısımları, zor olanlar Ersan-Pektemek-Egemen-Gurbetçi transferleriydi. Piyasada Türk stoper yokken bunları yapmak kolay değildir asıl :)
Sidnei nin opsiyonu konusunda ciddi bir kaynaktan net bir fiyat öğrenen oldu mu? Ben bir kaç yerde okudum ama pek sağlam kaynaklar değildi.
4 Milyon € diyolar ama bende tam bilmiyorum...
İnşallah işi imzaya dökmüşlerdir, çünkü Benfica zaten 6 ya 3 sene önce almış... İyi oynarsa resmiyette olmayan bir fiyata bırakmazlar.
Fernandes'te işlem tamam
Geçen sezon Beşiktaş'ta kiralık olarak oynayan Portekizli futbolcu Fernandes'in transferi ile ilgili bütün işlemler tamamlandı.
Beşiktaşlı yöneticilerin Valencia kulübü ile sözleşme imzaladığı, ancak bu transferin Sevilla kulübünün isteği üzerine 1 Temmuz'da açıklanacağı öğrenildi.
Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber
en çok istedigim oyuncular Ersan ve Fernandes idi ikiside geldi :D
edit: daha dogrusu ikiside kaldi :D