Nereyi su bastı iso?
Printable View
Nereyi su bastı iso?
Bugün ankara felçti.
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._4725937_n.jpg
Elmadağa gelmeden dağdan inen su birikintisine denk geldik. Bir anda önümüz felan kapandı çok feciydi. Ayrıca 2-3 kaza oldu...
Yuh o ne öyle.İso iyiki gitmemişsin.iGerçi o su sana napar ya:)
Umarım can kaybı veya yaralanma olmamıştır.
Çok fenaydı bugün ya. Bazı yerlerde kar vardı :n: Haziran ayında kar + yağmur birleşince felç oldu Ankara. Sabahtan beri millet arıyo ne oldu sen Ankara'ya gitcektin bişey varmı diye. Ne kadar öldürme meraklısı arkadaşlarım varmış : )
Bugün dediğim gibi bizde kaza atlattık valla. Sel birikmiş yolun ortasına son anda farkettik ama yinede yavaşlayamadan geçince tüm camlar çamurlu su oldu. O hızda da öyle olunca insan panikliyor. Bence bizden sonra orda kesin kaza olmuştur... Zaten bu gibi bir kaç kaza vardı yollarda..
Günaydın.
12'de okula gidicem. Zayıfım yok ama belgemde yok. Olsun önemli olan bu sene için sınıfı geçmekti. Sınıfı geçtiğim için mutluyum :). Acısı bol ama tatlısıda olan bir yıl geçirdim. Güzel bir tatil yapmak istiyorumama bu tatil 29 Haziran'dan önce başlamayacak gibi. Pazartesi babam işbaşı yapıyosun dedi sanayide. Otomotiv işlerine meraklıyımdır aslında ama ne bileyim sanayi ortamı bana göre değil ya. Babamda sinirli bi adam. Bazen patlıyo falan tırsıyorum. Neyse sınıfı geçtik ya gerisi pekte önemli değil :)
Senden çok iyi rot balans ustası olur Tolga.
Aynen Mehmet abi. Birde ben küçükken falan bizim dükkana pek gitmedim. Yani işi tam olarak kavrayamadığımdan babamında işine karışmak istemiyorum. Ben getir götür işleri falan yapıyorum genelde.
Güldürdün Emre abi ya :D Bizimkde oto servis. Yani her çeşit araba geliyor, falan. Seviyorum aslında bu tür ortamlarıda sıkıcı oluyo bir süre sonra. Ama babam çalışıcak ben evde yiyecem. Böylede olmuyo :). En azından 1 hafta falan babamın yanına gideyimki bi yardımım dokunsun.
Her sene dükkana gidiyorum. Her sene yapılan espiriler şunlar;
Hasan yeni çırak kim ( sırıtarak soruyolar, tabi babamın oğlu olduğumu biliyolar )
Babamda her seferinde sahibi çıkmassa benim oğlan diyo espiri yapıyo.
Sonra her gelen kaça gidiyon, hangi okula gidiyon, hedeflerin ney gibi sorular soruyor. Bu soruyu soran müşteriye ise babam benden önce cevap vererek '' nereyi tutturursa '' diyo ( o ara gülüşmeler tabi :D )
Yani diyeceğim o ki her pekte sıkıntılı bir ortam değil sanayi. Yanlız ben işte pek alışık değilim yazdan yada 3-5 gün gidiyorum o kadar. Bu senede 1 hafta falan giderim işte bakalım.
Takdir teşekkür alamadık olsun önemli olan katılmaktı demek istedim öğrenciliğim boyunca ama dedirtmediler:D
Sevgi ve nefret arasında çok ince bi çizgi varmış meğer.
Boşa Dememişler Yani Her Nefretten Aşk Doğar :D
Atasözleri ve güzel sözleri tersten mi çevirmeye başladın Hemiş abi :D
Çalış çalış Tolga iyidir. Küçük yaşlarda çalışmak bence insana çok şey katıyor. Misal bende babamların yanında yazları çalışmaya başladığımda 12-13 yaşındaydım. Hemen her yaz çalıştım. Ozamanlar sıkıcı geliyordu. Bütün arkadaşlarım mahallede top oynarken ben işe gidip geliyordum. Ehh baba yanı olunca yaptığın iş maksimum, aldığın para da minmum oluyor orası ayrı. :)
Ama şimdi şimdi anlıyorum o zamanlar çalışmış olmanın hayatıma neler kattığını. Bir kere kendi paranı kazanıyorsun. Az da olsa bu çok önemli bir şey. Sonra tutumlu yapıyor bu seni ister istemez. Bir şeye para verecekken 10 kere düşünüyorsun. Acaba buna gerçekten ihtiyacım var mı? diye. Çünkü biliyorsun o parayı kazanmak için yaz sıcağında neler çektiğini. Mantıklı kararlar vermeye başlıyorsun giderek.
Yeni insalarla tanışıyor, onlarla aynı ortamda çalışıyorsun. Herkesle iyi geçinebilmenin yollarını arıyorsun, öğreniyorsun. İnsanlarla kurduğun diyaloglar gelişiyor. Yeni insanlarla daha rahat iletişim kurmaya başlıyorsun. En önemlisi hayat tecrübesi oluyor.
Çalışırken çok kızardım babama da anneme de. Ama şimdi iyi ki diyorum bana o küçük yaşta hayatı öğrenme fırsatı vermişler. Şimdi faydalarını görüyorum ve hayır dualarımı eksik etmiyorum. :)
http://www.ilgazetesi.com.tr/wp-cont.../2011/06/e.jpg
Moda Life yandı yahu. Bugün giderkende gördüm hala söndürülüyordu. Dünden beri fabrika yanıyor. 50 itfaiye aracı söndüremedi yangını helikopterle felan kontrol altına alınmış. Çok üzüldüm. 1000 küsür insan çalışıyordu fabrikada. 30.000 metrekarelik fabrika. Allahtan yanan fabrikanın işçileri hemen ilerideki fabrikada çalışmaya devam edecekler. Yenisinin yapılacağı açıklandı... Onca insanın birden işsiz kalacağını ekmek götüremeyeceğini düşündüğünüzde içiniz sızlıyor. Neyseki fabrika yönetimi işçileri madur etmedi. Allah yardım etsin :(
http://www.ilgazetesi.com.tr/wp-cont...011/06/213.jpg
Reina'da yanıyomuş şu anda.
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=RNjtNo5XFzk"]http://www.youtube.com/watch?v=RNjtNo5XFzk[/YOUTUBE]
çok gerçekçi olmuş neymar.
Canım sıkıldı bir film izleyeyim diyorum da sizin önerileriniz var mıdır istediğim film bir devrimi anlatabilir veya yakın tarih de ki olayları,savaşları. Soğuk savaş gibi.
çok güzelmiş abi.
günaydın bu arada.
gerçekten çok iyi
Cidden müthiş !
Daha önce görmüştüm (:
Karpuz ekmek ve peynir...
Ne mide var sende öğğ böğğ
Orada üzüm olmaması demek kremasız pasta yapmak demek genç.
Nasıl mide varmış arkadaş? O numara olur...
Selamun aleykum.
Aleyküm selam.
Bugün güzel şeyler oldu yahu. Müdür benle özel konuşma yaptı. Aksilik olmazsa Temmuz ayı itibariyle işimde terfi alıyorum. Master Personelim artık. Mağaza müdürü olcam.. Öylesine başvurduğum işte yükseliyoruz bakalım hayırlısı : )
Para konusu hiç aklıma bile gelmedi Aygün :n:
Hayırlı olsun abi.Hem rahatlık hem para açısından iyi olur senin için :)
Şu askerliği yapayım bende Migros'ta müdür olacam :n: Depo teknikerliği ile başlayacağım sonra 5M Migros'un birinde müdür olup krallığımı ilan edicem :n:
Bu Feyyaz gerçekten muhteşem ya :D Fa olur ama do gibi olmaz nedir, nasıl bi yaratıcılıktır :zuhaha
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=Sj64e2vl_ec&feature=youtu.be"]Do gibi olmaz[/YOUTUBE]