bende download hızını limitliyorum yoksa imkansız dolaşmak, bundan önce utorrent ile bu kadar sorun yaşamadıydım ben bu daha beter direk emiyor bağlantıyı :icon_mad:
Printable View
İnsana kendi balkonunda da rahat yok. Laptopu balkona çıkarayim dedim karşı apartmandan lazer tutuyorlar gözüme gözüme :D Anlamamış taklidi yaptım sevinsin çocuklar :D
burda bir yağmur var, tufan resmen :D
http://www.milliyet.com.tr/2000/06/11/spor/abjk.html
Basın 11 yılda hiç gelişmemiş.
Burak Abi yönetici olmuş kendisini buradan kutluyoruz :) Kendim yönetici olmuş kadar sevindim. Ama mavi renk hiç yakışmamış :D
Bu arada benim 20lik dişim çıkmış hafiften. Her 20lik dişi çıkan insan acı çekiyor mu ? Yoksa kişiden kişiye değişiyor mu ? Öss zamanı az birşey çıkıyordu biraz acıtmıştı. Şimdi baktım sert kısmı meydana çıkmış. Acaba ilerleyen günlerde hissettirirmi kendisini :)
Cihan aynı sorun bendede var. Son 5-6 aydır ara ara yokluyordu yirmilik dişler beni. Başıma çok ağrı veriyor. Sağ - sol yanaklarım kulaklarımın altları sızlıyor falan. Şuan bile sızlıyor. Yakın zamanda diş doktoruna gidicem. Ya çıkmasını bekleyip alıyorlarmış ya kendiliğinden çürüyormuş yada öyle duruyormuş ağız içerisinde yirmilik diş sanırım. Ama ağrı yapıyor ya.
Artık yazı iyi değerlendirmek babında işe başlıyorum. Güzel yazlık bi mekanda garsonluk yapıcam böyle yemek servisi , nargile vs. Allah nasip ederse bu sene üniversiteli olursak bi cep harçlığımız olsun yarın ilk mesaim başlıyor. Hadi hayırlısı (:
İyi geceler beyler :) Var mı sabahlayacak olan?
Bu arada kolay gelsin Faruk :)
bende düşünüyorum çalışmayı da küçük şehir kayda değer bir şey yok. zaten çoğu ramazana kadar ötesi yok.
Saat geç oldu hadi yatalım artık :n:
uyuyamadım ben yirmi saattir ayaktayım :D
Her takımın taraftarı böyle olsa ortada ne şike kalır ne rüşvet kalır.Bu bir erdemliktir.
http://i51.tinypic.com/jutw77.jpg
Güzel yapmış Disco
Aferin DisCo'ya. Sevdim bunu dur ben de koyayım.
Disco ve El Baro'ya gösterdikleri hassasiyetten dolayı Fenerbahçe taraftarı olaraktan teşekkür ediyorum.
Şu cezam bitsede spor bölümündeki aktfiliğime kavuşsam :)
Söz, ligden düşürürlerse bizi, Süper lige çıkana kadar Ünal Aysal başkanlığa devam ettiği sürece bu avatarımın aynısını GS için yapıp onu kullancam..
Herkes dar gunde cikiyor ortaya. Bu forumdaki bazi insanlarin objektifligini o kadar begeniyorum ki anlatamam. Su yorumunuz kendim icin soyluyorum yeterli zaten, mest oldum adeta :) Keske bizde userbar koyabilsek DisCo ve Emre Abi'nin koydugu userbarlar cok guzel gercekten.
Benim imzadan bir anlam çıkarabilen birisi olduğunu sanmıyorum , belki Vego :D .
Google amcaya sorunca Smack Down çıkıyo Ozi :n:
İlk iş günü oldukça yorucuydu. Oturmaktan belim ağırdı resmen (: Şimdi böyle dedim diye kesin yarın oturmaya fırsat bulamam (: Ama ilk iş günü için gayet iyiydi. Bundan sonrada aynı tempoda gitmesi dileğiyle (:
Extreme Champonship Wrestling doğru cevap :D. Şahsen neden imzamda olduğunu söyleyeyim , hardcore wrestling stilinden dolayı :D. Youtube'a bakarsanız ve biraz araştırma yaparsanız anlayacaksınız :D.