uyku nedir ya :D bu gece uyumuyorum ben :D
Printable View
uyku nedir ya :D bu gece uyumuyorum ben :D
aynen gece uyumam ama yarin ise basliyorum :D
valla benimki de öyle bir şey mecburiyetten uyumuyorum :(
saglam bi coach varmi Syndrome bursaya gelebilcek 2.ci sezondayim su an
ne koçu lazım ki sana :D
normal koc kaleci kocu falan degil coach dedigimiz sadece normal olani normal hoca iste :D
tamam da ne çalıştıracak adam attacking mi defending mi tactics mi öyle yani
attack koc ariyorum
ya bu facebook bilgilerimi indircem de bu kullandığım maile mi gelecek yoksa facebookun verdiği mailemi kullandığım maile hiçbişi gelmedi şimdiye kadar
Mehmet bugün çıkmış heralde varmı bir bilgisi olan ?
Aynen Turgut serbest bırakılmış tutuksuz yargılanacak. Oda gelirde anlatır bazı şeyleri zaten.
mehmet mi hayırdır mevzu nedir neden tutuklandı ki
Konyada 5.0 büyüklüğünde deprem olmuş.
ALLAH sonumuzu hayır etsin, zina ve faizin arttığı yerde depremler çoğalırmış..
Evet, nasılsın bu arada kardeşim okulun nasıl :)
Okul iyi gidiyor. 1-2 ders bıraktım aşağıya onlarıda seneye hallederiz inşallah :D Senin nasıldı ?
Birde Konya'da yahu.Benim bildiğim Konya ülkemizde riskin en az olduğu yerdi.
Bende okul yok ya, lise 1'de bıraktım dahada ilgilenmedim :)
Senin için sıkıntı olmaz inşALLAH diğer senelerde altta kalan dersler.
ya bana çok orjinal doğum günü fikirleri lazım beyler çok acil :D
bütçe sınırsız gibi bir şey. yani sınırsız değil de bütün kaynaklarımı devreye soktum :D sadede olsa bi şeyler bulmak lazım.
burda yazamam rezil olmak istemiyom :D
Kardeş biraz değişik kaçıcak ama bir cafe tarzında bir yerle anlaşıp girişte çiçekler falan yere döktüre bilirsin pastada isimleriniz yazılı olarak getirtire bilirsin :) biraz denişik ama fikir fikirdir :)
aslında ilişki durumunu söylesen daha iyi olur durumun derken yani ciddi mi düşünüyorsun ne kadardır falan birlikdesin iyi kötü sevdiği konuları öğrendiysen oralardan bir kaç altarnatif bulmaya çalışırız.
Furkan aklıma iki fikir geldi. İlki kolye yaptırmak. İki tane kolye yaptırılır. Birinde senin adın yazar, diğerinde onun. Altında da çıkmaya başladığınız tarih yazar. -ki özel olarak yaptırıldığı anlaşılsın- Sen onun ismini yazdığını takarsın, o da senin. Bu biraz pahalısı. Bunun ucuz versiyonu da bileklik yaptırmak. Öyle kolye erkek adamı bozar dersen bileklik o kadar dikkat çekmez hem.
Tabi bunlar ne kadar ciddi olduğunuza da bağlı. :) Bu konuda bilgi verirsen yardımcı olmaya çalışırız.
tamam gerek yok tavsiyeye :D