günaydın.Ne fırtınaymış be iskele felan göçürdü :)
Printable View
günaydın.Ne fırtınaymış be iskele felan göçürdü :)
Günaydınlar Arkadaşlar.
Görmüyor musun Mustafa bizim cesurkedi büyümüş kocaman alien olmuş. :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Nick değiştirme işlemleri başladı mı?
felaket bir gün geçirdim :( olduğumuz deneme sınavında sonuçlar açıklandı matematikten kaydırma yapmışım :( :( :(
Selamlar :)
SeLamLar..
Selam.I3esiktas ad neydi bu arada hepinizle yeni tanışıyorum.. :)
Osman Senin isim neydi?
Deniz. :) Tanıştığıma memnun oldum.
Eee nerede bu gençlik. :)
Burdayım Emre abi nasılsın ?
Sağol Deniz iyidir. Pazar akşamlarını hiç sevmem ertesi gün okul var iş var :)
Beşiktaş kazanırsa iyi olacak moral olur hiç olmazsa yarın için. :p
SeLamLar.. Kazanıcaz Emre Abi için rahat olsun :D
Bende pazar akşamlarını hiç sevmiyorum okul var,bide yazılı varsa moralim iyice alt üst oluyor.Saat 20:00 gibi Arka Sıradakiler adlı diziyi seyrederek moral buluyorum.Dediğin gibi Galatasaray maçı varsa,kazanırsa ders çalışmak içimden geliyor.:)Osman selam bu arada.
Giresun - Manisa maçına gittim de rezil olduk ya :p
fark yedik skoru bile hatırlamıyorum :D
Çok iyi takımmış ama bu Manisa.Bizde 2-0 geriye düştük 2 hatalı golle 20.dakikada da 10 kişi kalınca bir anda takım canlandı ilk yarı bitmeden 1 gol de biz bulduk ilk yarının kalan 25 dakikasında müthiş top oynadık.Bu takım bu maçı 10 kişi bile çevirir diye düşünürken 2.yarıda bizim oyuncularımızın ne kadar yorgun düştüklerini görünce fark kaçınılmaz oldu.
İlk 5 golü de hatalı yiyen yedek kalecimiz Harun her yediği golden sonra değişitirilmek istedi bu da taraftarları daha çok sinirlendirdi.En sonunda oyundan çıktı Harun ve genç Metin Kanar geçti kaleye o da bir gol yedi ve maç sanıyorum 6-1 bitti.
Rakipin attığı çoğu golü kalecimiz attı içeri,zemin çok kötüydü yağmurdan her yer su birikintisiyle doluydu zaten.En güzel ise bizim attığımız goldü uzaktan :p
Manisa Tarzanları :icon_cool:
iyi akşamlar beyler.üniversitede kıdemli olan arkadaşlardan fikir almaya geldim.:D bizim sınıfta hoşlandığım bir kız varda.:)gidip gitmemekte tereddütlüyüm.sonuçta 4 sene yüz yüze bakacağız.sizce ne yapim.hiç bu durumu yaşayanlar oldu mu.hani elimi çabuk tutmakta istiyorum.kızı başka biri kapmadan kapmak istiyorum ama tereddütlüyüm işte.aynı sınıfta olunca iş zor oluyor :D umarum anlamışsınızdır
Kızla aranız nasıl ?
Ben kız arkadaşım ile aynı sınıftayım ve 1. sınıftan beri beraberiz bu sene son senemiz okulda. 3 sene oldu. :)
Eğer gerçekten hoşlandıysan hiç durma git konuş. :p
aslında pek bir aramız yok.:D sınıf çok kalabalık ve herkesle konuşma fırsatı pek olmuyor.ama arada bir gözgöze geliyoruz :)
Emre abinin dediğini yap o tecrübeli bu konuda. :)
ama kız reddederse ne olur benim halim :( üstelik tüm sınıfa yayılır eninde sonunda.ama gerçektende kızı seviyorum.hani okula tek gitme nedenim o kızı görmek aslında :)
Arkandayız ;) Aynen devam Emre abinin yolunda...
Reddederse en azından olmadı diyeceksişn. Ya konuşmazsanda olacak birşey varsada olmazsa?
İçinde kalmasın insan seviyorum diyorsa herkes duyacak reddederse gibi şeyleri düşünmemeli. Biraz daha yakın olmaya çalış ne bileyim dersten sonra biryerlere gidiyorsanız onu ve arkadaşlarınıda davet et muhabbetiniz olsun bu aradada duygularını söyle sonucu iyi veya kötü. Belirsizlikten kurtulursun.
Emre abinin dediklerini uygula üzülmessin. :)
Adımı Güzin cinsiyetimi bayan olarak değiştireceğim. :D
Aşk adamı dediğin bu olur. :n:
tamam ozaman bu hafta kıza iyice yaklaşmaya çalışacağım:) çıkma teklifi etmeye karar verdiğim gün gelip yine yardım isterim.teşekkürler :)
Biz hep buralardayız. :)
Sana gaz vermesi açısından Issız Adam filmini öneririm Doğan. O filmi bu gece imkanın varsa izle yarın gidip seni seviyorum diye okulun kapısında bağırma gaantili. :D
vay be :D araştırim ozaman bu filmi :D:D:D yalnız yeni bir sorun aklıma geldi bu kızlar sürü halinde geziyor,derse sürü halinde giriyor.yani anlayacağınız kızı tek bulup yakınlaşma işi gerçekten zor olacak gibi.hani ağzı pek laf yapan bir insanda değilim.acaba araya bir arkadaşmı katsam
+ bir sorun daha :D kız benden büyük