şişşş ayıp olmasın ben de karadenizliyim, hemşeri sayılırız ona göre konuş yani...:D:DQuote:
Originally Posted by nekop
Printable View
şişşş ayıp olmasın ben de karadenizliyim, hemşeri sayılırız ona göre konuş yani...:D:DQuote:
kuvvetmira sen benden ol dostum..
sen kuvvet ben Türkiye kim gelse deviririz...:D
Kardeş sen mi bizi yönetecen biz mi seni:D:D:D:D.Şaştım yahu.Sen ortada ol o zaman.Canı isteyen sana vursun,sende canın istediine vur:D:D:D:n::n::n::n::n::D:D
iyide sen karadenizli olamazsın...;)Quote:
Originally Posted by sekopej
kaç grup olduk yahu, şimdi kim kimin tarafında kim kime vuruyo anlamadım ben...:n: :D:D
oké demek benden olmak istiosun :n::n:Quote:
Originally Posted by TÜRKİYE
Abi kaldık tek başımıza.Nolcak şimdi.Bakın ben dadaşam,burayi oraya tökerem ona göre haaaa:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Niyeymiş o bakalım?Quote:
türkiyeyi işin içine katarsınız haa alın o zaman müslüman kardeşlerim benim saflarıma gelin :D
olsun ben bugüne kadar tek başıma savaştım bundan sonra da birlikye savaşırız, bizim kimsye ihtiyacımız yok. tabi gelmek isteyen olursa seve seve kabul ederiz yani:D:D:D:D:DQuote:
Originally Posted by efl_25
evet
bizim grup belli oldu..:D
kapımız kendini güçsüz hissedenlere açıktır..:D
TÜRKİYE
Kuvvetmira
efl 25
karadenizde yag yapılmıyor :DQuote:
ben sekopej'den yanayım.sekopej,sekopej
ben güçlüyüm en güçlüyüm. Benim tarafım belli isteyen gelir isteyen kalır ve sonunu bekler....:D:DQuote:
Krdeş bi dakka işler karıştı yaw.:D:D:D:D.Kuvvetmira benim düşmanım:D:D:D:D.Nasıl bir oluyoruz???:DHem seko abiyi unuttuk...
abi serkanın tarafında olanların cogunun son sözü fenerbahce olacak :D
ulen ben senden daha karadenizliyim be:D Anla işte yağcı olmadığımı ben Karadenizliyim hiç yağ yapar mıyım? :D:D:DQuote:
ben seko'danım en büyük seko
TÜRKİYE den güçlüsü yok lennnn...:DQuote:
Bence de ama aramızda GSliler var o nedenle bu konuyu açmayalım güç kaybetmek istemem:D:D:DQuote:
Ohhoo biz yendik o zmn:Dboşuna kan dökmeyek :n:
TÜRKİYE'den güçlüsü yok senden değil o nedenle dikkatli ol arkanı kolla:D:D:DQuote:
Quote:
Originally Posted by fenerbahce_1907
Evet hızla büyüyorum ama bize şiddet yakışmaz biz herşeyi hoşgörüyle çözebiliriz....:D
askerlerim zor bi görev bizi bekliyor ama ben sizden savaşmaya degil ölmeye gitmenizi istiyorum sünkü tak ileri ilk hedefimiz akdeniz :D
Ne oluyor ya.Kimkimi yenmiş bakalım:D:D:D.Daha savaş bitmedi:DSeko abinin yanındayım sonuna kadar ama son sözüm fb olmayacak:D:D:D
İşte karşımızda böyle savaş yanlıları var ama biz herşeyi konuşarak halledebiliriz ama zorda kalırsanız savaşın bir bir yokedin hepsini...:D:DQuote:
efl_25 yol saptırdı....
Yaw serkan şu turnuvalar bölümüne bi el atsanız kardeşim:D bi topic varda izin verilmeyi bekleyen :n: :n:
fenerbahçe ilk hedef sampiyonlar ligi ni almak:D
Turnuva mı düzenliyon? Bu arada guşluk iyi hareketlendi eski günlerini hatırlattı bana şimdi duygulandım bak...:DQuote:
Originally Posted by Kuvvetmira
muhtaç oldugun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur nerden buluyorum böyle sözleri yaratıcı insanım canım :D
Quote:
İmzandan olmasın:D Ayrıca seni tebrik ediyorum cidden kendine ATA'mızı örnek aldığın için...
Finaldeyimde turnuvada o bakımdan:cool:Quote:
Lordum serkan,ben bildiğim yoldan asla dönmedim.Sakın yoldan saptığımı düşünmeyin:D.Ben her zaman arkanızdayım.Bırakında şu işi savaş yoluyla halledelim...:D:D:D
ben boşuna yagcı demiyom savası yenilince hemen saf degiştirdi :DQuote:
TÜRKİYE nin arkasında gizli bir güç var..:eek:
herkes safını ona göre belirlesin....
evet açıklıyorum
TÜRKİYE nin arkasında gizli güç VOLKAN BAROS var.:eek:
Valla yardım etmek isterdim ama benim yetkim oralara yetmiyo:D Artık üstlerime başvurcan....Quote:
Originally Posted by Kuvvetmira
Neyse En büyük güç yani ben arkanda olmadıkça bişe yapamassın..:D Ben kaçar iyi geceler guşlar :n:Quote:
Quote:
Originally Posted by efl_25
Tamam o zaman saldırın aslanlarım....:D:D
Eyvahhhhhh.Ama neden üzülüyorum ki.TURKİYE zaten bizim gruptaydı.:D:D:D:D.Lordum size karşıbir saldırı var.İyi niyetiniz suistimal edildi:D:D:D:D:D:DQuote:
Kardeşim bunun yağcılıkla ne alakası var ben içimden geçenleri söyledim. Sen anlamak istediğin gibi anlıyorsun( ne laf ettim be:D:D:D)Quote: