Ofsayt bariz buz gibi :D
Printable View
Ofsayt bariz buz gibi :D
Offf kesinlikle intihar girişiminde bulunmuştur adam :D
http://www.yukleresim.com/images/047...8810594849.png
Nilüfer turizmde internet şu an yaptığım internet testine göre hızı 6 mbit :D Adamlar uçmuş sınır tanımıyor :D
adamın yarı kaburgası ofsayt gol geçersiz:D
Sol ayak önde uzak ara ofsayt :D
Bu akşam ilk nargile deneyimimi yaşadım :D Midem bulanıp duruyor fazla kaçırdım sanırım :D Bu capucinolu nargile de berbat bir şey :D
Aygün sen o kadar büyüdün mü la :D Ben müpdelası değilim fazla da anlamam ama ilk içişte olur öyle, normaldir :D Keşke kola limon ya da elma gül içseydin, karamel de olabilirdi.
sigara içmeme rağmen ilk deneyimim de bende masadan kalkamamıştım aygün.2-3 kere lavaboya gidip elimi yüzümü yıkadım,yemek yiyince geçti gitti :) keşke meyvelilerle başlasaymışsın aferin aygün :D
Akrabaya gittik bugün onda varmış nargile almış eve.Capucino ve Elma kalmış sadece o da Capucinolu yapmış :D İlk başta iyiydi içerken pek sorun yoktu da sonradan etki göstermeye başladı :D Alnımın ortasına bir ağrı girdi,midem bulanmaya başladı falan :D Fena değilmiş ama meyvelilerin tadını merak ediyorum fırsat bulursam deniycem :D
aygün daha iyisi meyvenin kendisi boşver:D
gece siteye giremeyince acaba 22 agustosun etkisi mi dedim ama degilmiş. :D
Arkadaş aradı Myanmar'dan sabah sabah uyandırdı. İnsan bi saat farkını ayarlar öğleden sonraya getirir yahu uyandırdı, kafam bi dünya oldu :D
A Haber spikeri az önce Iniesta'ya Anters Iniesta dedi. Daha da söylenecek söz yok.
Bu oyunu hatırlayan var mı :)
http://a1108.hizliresim.com/11/8/22/17430.jpg
ben :D ama resimde hatırladım içerigini hatırlayamadım :D
Bu oyunu bilmeyen yoktur herhalde küçüklüğünde ateri oynayan.:) O yazıda da gong fu (yani kung fu ) yazıyor.Yıllar önce ne anlama geldiğini bilmediğim yazıyı okumak ilginç geldi.:)
O şişman adamı bi türlü geçemiyordum diye hatırlıyorum. Yada buna benzer birisiydi. Çok güzel bir atari oyunuydu :)
İngiliz Yorumcu az önce kendini kaybedip ''Yieeeyyy'' dedi :D Ömer Ürünül usta'dan ''Vöheeeyyy'' kadar olmasa da iyiydi. :)
oyun dediniz de alın size efsane oyuun efsane oyuncusu
beş dakkada maryoyu bitiriyo:D
http://www.facebook.com/video/video....57112&comments
akşama kadar uğraşırdık da anca üçe dörde gelirdik:D
Bu oyunu unutan var mı diye sorsan daha iyi olurdu:D.Harika oyundu o zaman.Mario Fransa 98 bu,daha sonralarda Bomberman.Fransa 98'de oyuncuların adları soyadları ayrı yazılıp bir adamdan iki tane oyuncu çıkarmışlardı.Brezilya'da kaleci Claudio defans Taffarel di :D.
kenarına atlıyo hurra üstüne atlamıyo :D
Show TV deki çocuk erkek mi kız mı baya bi süre anlayamadım :)
O Eren eski kız arkadaşımın arkadaşı. Tercihleri farklı bir arkadaş : )
Belli zaten abi :)
Bizim davulcular da kazma stoperler gibi dandun vuruyor.İnsan az mani okur arkadaş yaa :/
Konya Valiliği, Ereğli merkez üslü 3.2 büyüklüğündeki depremde heyecanlanıp 8. katın balkonundan aşağıya atlayan Muhittin L. isimli şahıstan başka mal kaybı olmadığını açıkladı...:n::n:
Zaytung
Bi Şiznomyak vardı noldu ona ? :D
merhaba arkadaşlr bir şey soracağım
DEU nun sitesinde fakültelerin en dşük ve en yüksek puanlarına baktım da bu sene ki en düşük puan benim puanımdan yükse
ama ösymnin sitesinde bu okulu kazandığım gözükyo
sakata gelir miyiz bi yanlışlık falan olmaz değil mi
inşallah ama insan endişeleniyo öyle böyle değil:D
İki mesajım üstüste olacak ama Real Madrid Facebook sayfasında Galatasaray maçı ile ilgili başlık açılmış bizim fanatikler işgal etniş başlığı:D.Yorumlar birbirinden komedi.Yorumlardan birkaçı
daha turkıye kupasını bıle alamams bu madrıd ne beklersın fener 2 ıste :D :D(Real Madrid'in Türkie Kupası'nı alması zor olsa gerek:D.)
Hala Madrid Amca Galatasaray.Altına gelen yorum:
Bari espri yapacaktın Hala Madrid Enişte Galatasaray yazsaydın ...... noktalı bölüm zararlı içerik.
Tartışmalar ilk okul seviyesinde gerçekten:D.