Tansel öncelikle teşekkürler, ilk resim çok hoş gerçekten.:p
Alican seni de tebrik ederim. İnşallah 4 içine de seçilirsin. İleride büyük topçu olursun da FM'de ilk seni transfer ederiz takımlarımıza inşallah...
Printable View
Tansel öncelikle teşekkürler, ilk resim çok hoş gerçekten.:p
Alican seni de tebrik ederim. İnşallah 4 içine de seçilirsin. İleride büyük topçu olursun da FM'de ilk seni transfer ederiz takımlarımıza inşallah...
Slm beyler 23.30 da Ankaraya yolculuk var bişe isteyen varmı
Anıtkabir'e git bizim için :)
kendine dikkat et kardeş ;;)
Ankaraya gidipte oraya gitmeden olmaz zaten.. Başka başka..
olabilir bak bu.. neyse ben kaçıyorum kendinize iyi bakın cumartesiye kadar el sallıyorum sizlere..
güle güle kendine iyi bak :)
selamun aleykum herkese
hiç kimseler yok kafeede
arkadaşlar Avatarım nasıl??Kendim yaptım....
Photosop olmadığı için Paintle yaptım...
S.a
Bir yarım saat uğrayayım dedim.:)
günaydın ahali.
Herkese İyi akşamalr ;;) Naılsınız??
İyi akşamlar ibo sağolasın.
Ya dünkü soruna hala cevap veremedim. Makro deneyimim falan yoktur yahu benim öyle kötü huylarım. :p
burada gök gürlüyor yahu Emre abi ne iş???:D Nasılsın abicim??
Sağolasın Mustafa iyidir sen nasılsın?
Burada da yagmur çok azda olsa atıştırdı bugün. Ama ben asıl yagmuru yarın bekliyorum :p :D
abi tırsıyom elektrikler felan gider kala kalırız karanlıkta :) Bugün burda dev damlalar halinde yağdı yarım bir saat;;)
KEsilen elektrik olsun Mustafa şu susuzluktan kurtarsa. Bende acayip tırsarım laf aramızda gök gürültüsünden. :p
:D:D dün gece uykumdan uyandım abi yaa valla gök gürültüsü yüzünden ;;) Valla bizim DSİ Bölge Müdüründen açıklama geldi su sıkıntısı yok Eskişehirin diye ;;) İstersen gel buraya :p
Bizde de yok şimdilik şükürde Ankara'da kesmişler bugün suları 2 günde bir keseceklermiş. Nereye gidiyoruz yahu böyle?
Önceden düşünülmesi gereken şeylerdi abi bunlar ;;) Galiba Allah bilir ama kıyamet yakın gibi abi ;;) Ankara'yıda 2 bölgeye ayırmışlar kestilermi 2 gün kesiyolarmış galiba...
Allah sonumuzu hayır etsin.
Okadar detayını bilmiyorum valla ama kesiyorlarmış işte.
Anam gök gürlemeye başladı. :p
Burdakiler orayamı gitti yoksa :p 7 numarayı izledinmi abi bugün??:)
İzleyemedin Mustafa eve geç geldim ama sabahın köründe vardı ona baktım şu tatil köyünde hırsızlık olan bölüm. :p
Çok güzel ve hızlı bir şekilde yagmur yagmaya başladı ama gök gürlüyorum tırsıyorum....