Direk girdin konuya abi noluyor :D
Printable View
Direk girdin konuya abi noluyor :D
Geçen gece bir arkadaşın yanından ayrıldım eve dönüyordum.3 tane 12 yaşında kız çocuğu oturmuş yol kenarında bu yaralı ft olan şahıslardan birinin şarkısını açmış hem dinliyor hemde sesli söylüyorlar.İçim acıdı bozuk para atacaktım önlerine:D
Bu tarz şarkılardan ve bunları dinleyip yalandan nağmelere girenlerden de bıktım.
9-10 yaşındaki kızlar falan balo yapıyor orta okula başlarken baloda miniler dekolteler falan giyiliyor.Aslında suç onların özendiklerinde.
tahmin ettiğim gibi kadınlarda en sevdiğim burçtur koç:d çok güçlü gibi görünürler ama çok kırılgan ve gizli eziktir bunlar genelde:D ona kendini nasıl bağlıcanı söyliyim umursamaz ve cool takılırsan seni gözünde büyütebilir bu tipler genelde kendiyle ilgilenmeyen ama çekici buldukları tipleri gözünde büyütürler. ha bide maymun iştahlıdırlar:D
Benim hatunda Boğanetten boğa İkizler uyumuna baktımda hiç iyi şeyler söylemiyor.Tevekkeli değil boşuna redded,lmemişiz hiç uyumlu değiilmişiz:D
onlar sallama yaşanmış olaylara bak sen o mu ikizler
Aynen bende egoyu hiç çekemem.Bir bahane uydur maç hakkında.Eğer gönül eğlendiriyorsan da bas tekmeyi gitsin :zuhaha
Ah keşke gönül eğlendirsem ama abayı yaktım kıza.Ancak bu maç izlemem için engel değil kesinlikle.Aşkımdan ölsem bile yine de o maça giderim:smismileyiw2:Sonuçta bundan 3 4 ay önce bu kız hayatımda yoktu ancak takımım her zaman vardı.Yani isterse bir daha konuşmasın benimle ama ben o maça gideceğim.Sonuçta ben onuda çağırdım maça.Gelseydi beraber izlerdik.Gelmedi kendi keyfi bilir.Kimseyi zorlayamayız.
Abi hayran kaldım sana şuan :zuhaha Bence aşkım senle bir yere gitmemiz lazım çok önemli de , sonra da pankart aç işte Ayşeee seni seviyorum nolur geri dönnnn falan yaz. :zuhaha Veya bir tribüne söylettir bunu.Valla kızı 15 sene daha idare edersin.
Haha gece gece gerçekten süper fikirler geliyor.Saolun yorumlarınız için.Şimdi yarın yüz yüze konuşurken kıza desem benimle maça geleceksin diye gelir kesinlikle ancak ben böyle zorlama birşey yapmak istemiyorum.Kimseye zorla Adanaspor sevgisi aşılayacak halimiz yok.gitsin arkadaşlarla doğum günü partisinde eğlensin.Bir yandan da böyle olması iyi.Çünkü kız gelse sürekli kızı korumak için çalışacağım sağdan soldan rahatsız eden filan olmasın diye sakınacak duracağım.rahat rahat maç izleyemeyeceğim.Ancak gelmezse böyle bir problem yok.Mis gibi rahat rahat kol kola girerek güzelce maç izlerim.Oh be burada konuşmak gerçekten iyi geldi ha :D:D Saolun dostlar
Bak bence şöyle yap.Maçı fazla seyretme.O sana baktığında sen ona bakmış halde kal.Hayran gibi.Sonra biraz alçalacak soracak işte.Senin gözlerin maça bakmamı engelliyor falan dersin işi bağlarsın :zuhaha O kız doğum gününe giderse iş biter bence :zuhaha Dediğim gibi tribüne yaptırabilirsin bu tezahüratı.Baya romantik olur :zuhaha
Şöyle bir tezatlık var :D doğum gününü kutlayacağımız kız,benim sevdiğim kızın kaç yıllık dostu.Yani doğum gününü ayarlayan benim sevdiğim kız.Organizasyonu yapan kız da yaptığı işi bırakıp benimle gelmez.O benden maça gitmeyip partiye gelmemi bekliyor.Bende onun doğum gününe gitmeyip maça gitmesini bekliyorum.İki taraftan birisinin fedakarlık yapması gerekiyor :).Şöyle düşünürsem kızın kendi yaptığı organizasyondan fedakarlık yapmasını bekleyemem.Burada fedakarlık yapması gereken ve maça gitmemesi gereken kişi benim.Ama bende kaç aydır bugünü bekliyorum.Bu maçın hayaliyle yatıp kalkıyorum.Hesaplama yapalım 20.30 da maç başlasa 22.30 da biter.Stada yakın bir mekanda yapılıyor parti.Acaba ondan sonra mı gitsem.Ama partiyede öyle forma atkıyla gidilmezki :D:D.Şu uğraştığım şeylere bak ya.Hey allahım akıl fikir ver şu kuluna da saçma sapan işlere kafa yormasın.
oraya gitmemelisin başka partilere katıl:d şaka bi yana gözü seni arar belki seni önemsiyosa hesap sorar niye gelmedin diye,yoksa her zaman punk:d
Atkıyla formayla git seni o şekilde görsün.Kendin gibi yani :)
yada
Atkıyı formayı maçtan sonra tribünden sevdiğin bi arkadaşına bırak öyle git.Ama git :)
Alternatifleri düşüneyim bi :)
Şimdi sen üstüne forma falan bi şeyler giy , giysilerin altına da o güne uyacak tişört gibi şeyler giy.eğer saatler 10-15 dk oynuyorsa gidebilirsin.Ama şimdi kız da senden fedekarlık bekliyorsa gitmen lazım hacı.kaybetmek istemiyorsan git :)
bana da yardımcı olun bi :n:
şimdi beni önceden seven ( sanırım .. büyük ihtimalle. ) kız şu an yüzüme bile zor bakıyor.birkaç tavsiye verir misiniz ? açılamamda biraz utangaçım.
gidersen kaybedersin sakın hata yapma kolay biri olmadığını göster punk:d
bana da yardımcı ol toros , emeğim var o kadar :zuhaha
seni daha önceden sevdi ve sen geç anladın herhalde senin hatan telafisi yok salla gitsin
Bhaguandas , baltalamakta bir numarasın ya :zuhaha
Abi benim çözüme ihtiyacım var.Ne yaptıysam olmadı , bir çare unutamadım gitti. :zuhaha
Yani nasıl onun kalbine yeniden girebilirim ?
Kız seni önceden seviyormuş.Belki seni beklemekten sıkılmış ve gönlünü başkalarından yana kullanma yolunu seçmiştir.İlk yapman gereken kızın tekrardan dikkatini çekmek.Çekinmeden git konuş halini hatrını sor.Kızın sempatisini kazanmaya sana olan duygularını tekrar açığa çıkartmaya çalış.Zaten dediğin gibi kız sana karşı boş değilse tekrar çıkar gün yüzüne.Şayet boş sa yapacak birşey yok.Sen yine gider kızla konuşursun.Reddederse etsin.Dünyanın sonu değil güler geçersin.
Bu arada ben çok kararsız kaldım.Bir kısım diyor git bir kısım diyor gitme :D:D Valla öyle bir duruma geldiki artık neredeyse ne partiye nede maça gitmeyeceğim.Evde ayaklarımı uzatarak horul horul uyuyacağım :D:D
ahahahaahh :zuhaha
abi romantik bir adamsan git oraya.en şık elbiseni giy , sürpriz yap.nasıl olsa senden gelmeni beklemeyecektir.sonra ona bir gül ver çaktırmadan.
eğer amaaaaan istemiyorum ben bu kızı ciddi değilim diyorsan , git tribüne aslanlar gibi tezahürat yap valla :zuhaha
Nasıl dikkat çekeceğim peki ? son günlerde sinirliydim onun yüzünden midir acaba ?
ikinizde olaylara at gözlüğüyle bakıyosunuz:d
Rick Nelson o seni unuttu kendini ona hatırlatırsan yada dikkatini çekmeye başlarsan küçük duruma düşersin
doğru söylüyor olabilirsin :zuhaha
Seven Silinir ; Silen Sevilir...
Haha :D vallahi ilk cümleni yapmayı yürekten istiyorum.Kalbim onu yapmak istiyor.Ancak aklım git arkadaşlarınla stada sesin kısılana kadır bağır eğlen diyor.Neyse bakalım yarın olsunda bir karar vereceğiz artık.
Dikkat çekmek için en başta kızın etrafında dolaşman,kızın yanına gidip sohbet etmen gerekiyor.Mesela durduk yere git kızın yanına naber nasılsın de.Zaten kızlar öyle bir potansiyele sahiptirlerki sanki yıllardır bu sorunun sorulmasını beklermiş gibi başlarlar anlatmaya :D Sende bol bol muhabbet edersin işte.Ertesi gün tekrar aynı şekilde.Birkaç gün böyle yaparak biraz ilerleyebilirsin.Şayet numarası msn i filan yoksa bu 3 4 günün sonunda birisini koparabilirsin.Ancak numarasını öyle bir zamanda istemelisinki kızın fazla düşünmeye fırsatı olmamalı.Yani diyelim sohbet ediyorsunuz.Kız anlatıyor birşeyler.O an anlattığı şeye konsantre olmuş durumda olur.Sonra sen biranda araya girip ya sen bana numaranı versene diyeceksin ve kız kafasındakilerin doluluğuyla itiraz edemeden numarayı verecek(Dikkat ilk günden isteme :D Kızın güvenini kazanman lazım öncelikle konuşmalarınla).Numarayı aldıktan sonra işin büyük kısmı bitmiş olur.Kızı akşamları 1 kez arayarak seni düşünmesini sağlamalısın.Bu arama saatini öyle bir ayarlamalısın ki kızın yatma saatinden yaklaşık yarım saat önce olmalıdır.Çünkü şayet erken ararsan kız aramadan sonra başka işlerle uğraşacak ve seninle olan konuşmanın etkisinden çıkacak.Şayet yatma saatinde ararsan kız uykulu olacak ve yine hiç etkisi olmayacak.Ancak tam ayarlayabilirsen saati kız seninle konuştuktan sonra yatarsa kızın uyuyana kadar düşüneceği kişi sen olursun ve sabah uyandığında da ilk aklına gelecek kişi sen olursun.Hadi kolay gelsin :D
neydi acaba hmmm seversen eee devamı gelmiyo:D
seversen öpülürsün,öpersen sevilirsin :)
Hesabını feda etmek isteyen var mı? :D
biri cafeye gidip sahte hesap açıp yazsın :D
Güzin ablaya dönmüş burası :D
Gerçekten seversen ZİGLERi alırsın fbde olduğu gibi
ya da zigleri verirsen sevilirsin juveyi fbnin sevdiği gibi:D
orijinaline yakın oldu sanırım:D