İyi Geceler ...
Printable View
İyi Geceler ...
İlerleyen günler daha fazla hareketlenir Eralpcim :p
Ben kaçıyorum.Kardeşim FM oynuycam diye tutturdu :D
Kaçabilirsin Ama Saklanamazsın (:
Her bayram gibi buda zehir oldu.Reflüm azıttı hemde aç mideyle susuz kaldım ve sonum hastahanelik serumu yiyince kendime geldim.Alıştım artık ama bktım her bayram böyle olmasından.İçimi döktüm xd
Geçmiş Olsun Hacı.
Geçmiş oLsun.
Sağolun kardeşlerim iyi bayramlar bu arada :)
Geçmiş Olsun Bu Arada Reflü Neydi ?
Halk arasında Mide Reflüsü olarak bilinen Gastro Özofageal Reflü hastalığı, mide içeriğinin yemek borusuna geri kaçmasıdır. Reflü, asitli mide içeriğinin yemek borusuna gelmesi ve uzun süre temas etmesiyle yemek borusunun asitten kendini koruma özelliğinin yok olmasından kaynaklanır. Erişkinlerin yaklaşık %20'sinde reflü görülmektedir.
Sanırım bu ? :D
Bi tür Mide yanması yada fıtığı.Resimle gösterirsek Zaten Aykut'cum anlatmış Sağdaki bnm soldaki snn Eralpcim :D
http://www.reflunedir.com/images/01.jpg http://www.reflunedir.com/images/03.jpg
Basitleştirmek Gerekirse kötü birşey :D
Geçmiş Olsun Tekrar :)
Bu Arada Yakalamışken Sorayım Piyasada iyi bir ekran kartını ne kadar fiyata alabilirim iyi derken pes2009'u high'da çalıştırsın :D
Teşekkür Ederim En iyisi ben bu yaz bir pc ısmarlıyım babama :) yada PS3
PS3'te PES Çok güzel yahu gerçek maçtan daha gerçekci :D
İyi geceler ben yatıyorum.
Günaydın :)
Günaydın Tolga :).
Günaydın beyler;) Dün anam-babam-halam-eniştem türkü bar'a gitmişlerdi. Dönmek üzere iken birisi ile tartışmış eniştem eve gelince de babamla tartıştı:(
TaYLaN üzüldüm gel msne :).
Geçmiş olsun kardeşim, bayram mubarek gün annen babanda hiç mi? sabretmişlerde gitmişler bar'a kavgada çıkar savaşda..
Başkası ile derken tanıdık bir uzak kişi :) Msn'e geliyorum
Yağmurlu ve kapalı bir Giresun sabahından herkese günaydınlar diliyorum :)
Valla ya Burada öle Murat abi Samsun/Bafra'da yağmur yağıyor kapalı hava yapcak bişi yok canım sıkıldı :)
Denizlide hava açık :).
Geçen hafta Alaçam'da idim :) Bafra'dan da geçmiştim ve oralar baya bir şehir olmuş yahu .
Sakaryada da sağanak yağmur var:)
Evet abi Bafra bir çok ilden büyük :)..Bafraspor 3.ligde lider yavai yavaş 2.lige doğru geliyor :)