Göbeksiz erkek Şekersiz çaya benzer :p
Printable View
Göbeksiz erkek Şekersiz çaya benzer :p
:D:D:D Öyle bir durumda direkt olarak spor salonuna yazılıyorum kozunu oynayacaksın, sonraki cümle evet aslında farkettim senin göbeğin yok demek olur :D:D:D Bunun uzun bir açıklaması var ama analizi çok uzun sürer.Kısacası kızlar zayıflama işini kendi kendine yapmanı isterler.Ortaya yeni bir ortam ve potansiyel tehditler çıkarsa fikirlerinden vazgeçerler :D:D:D
abicim skin değiştirmiştim.
En iyisi psikolojik olarak etkilemek abi rejim yapıyorum :D Ozaman kilo alsanda zayıflamış olursun.
Bu arada Serhatcım SİGames forumunda aynı hatayı alan birine silip tekrar yüklemesi önerilmiş oda işe yaramış. Bir dene bakalım. Ama önce skini değiştirip dene olmazsa sil tekrar yükle.
Çayı şekersiz içiyorum :D
Getir tabi kankacım.Şöyle kırmızı kırmızı olsun :D:D:D Bu arada konuşma ordan çiroz :D:D:D
Serhatcım mümkün olduğu kadar oyun içine denenipte hata vermeyen eklentiler dışında eklenti eklemeyin.Bir süreliğine oyun sade haliyle kalsın.Sonradan düzelir umarım yamayla. Sonradan bazı bu türlü hatalar çıkabiliyor.Hele şu anda piyasadaki türkçe yamaları hiç deneme oyunda kod hatası yarattı çok kişide.Bazı özelliklerini kullanamamaya başlıyorsun bir süre sonra oyunun.
kahve içince uyuyamıyorum :D
277 gr. vermişim dünden bugüne :n:
Seninki normal Emrecim, tabiki çayı (!) şekersiz içeceksin :D Hatunlarda genelde şekeri sever bence :D Ama çaktırmazlar formda olmam lazım ayakları yaparlar :D Zaten zayıf olup çiroz olacağına az dökümlü olmak iyidir. Ben her zaman rejime karşıyım kiloya yada zayıf olmaya değil :D
Yaa boşverin bu zayıflama işlerini :D zayıflasanda rejim bıraktıktan sonra geri alıosn zaten ne gerek var :D
Olsun İsocum anı kurtarmak önemli. :D
Abi çayı şekerli içtiğini hesaplayınca benim gibi çok çay içen biri günde yarım kilo şeker tüketiyor :)
Ne kısmetli herifim yahu annem kahve getirdi mis gibi Türk kahvesi Kuru Kahveci Mehmet Efendi. :p
Bana afiyet olsun....
Yaşı en küçük kimse şurdan çay getirsin bize şekerli olsun :D
Kankacım çiroz dedinde bana demedin heralde Kıvanç Tatlıtuğ yanımda tıss kalır :D
Benimki pek kuru kahveci değil biraz kahveci kara kuru bir şey ,ve burda içtikten sonra daha kötü oluyorum :D:D:D Bende kendime üçü bir arada falan yapayım bari .
Kankacım öyle biliyoruz zaten.Senle İsonun arasında anca dilek tutarım ben :D:D:D
Off abi kuru kahveci mehmet efendinin taze çekilmiş kahvesini önce gidip eminönünde kuyruga girip alacaksın. eve geleceksin kısık ateşte az şekerli yapacaksın bol köpüklü....
aman sabahlar olmasın.. :D
Aygün gelince şeeder abi çayları. :D
Saat 12 hala kahvaltı yapcm :D Emre sen ayrı eve çık kesin zayıflarsn :n: Günde 1 öğün yemek anca yiyorum burda :D Aydına gidince ne var ne yok yediriyolar :D
yahu ben yaptımda ne oldu. Nesfit tam tahıllı.... :D
ayrı eve çıksam 1 öğün yemekten değil parasızlıktan yiyememkten iğne ipliğe dönerim. :)
Nesfit Tam tahıllı :n: :zuhaha
http://www.komikdunya.com/picture/bu...00725101PM.jpg
Yahu şu kopyacılardan bir bize düşmedi ha. :D
2 sınava böyle bir kopya çeken arkadaş bulsam iğne ipliğe dönerim zaten :n:
Nesfit tam tahıllıyı kim ne yapsın. :D
Gelecem yahu.Bir geldim mi tam gelecem Bursaya da galiba ben Temmuz'dan beri gelmeye çalışıyorum kankacım :D:D:D Kışın soğuğunda gelirim şimdi.Daha iyi Arap Şükrü'de ısınırız :D:D:D
Kopyanın uzandığı yerlerde var galiba ,çok sakıncalı çok :D:D:D
Tahıl,ıyyk :D
http://www.debya.com/resim/caylar%2010.jpg
Çay dağıtma görevi sanırım benim şuan da afiyet olsun.. :D
3. sıranın sağdan 3. bardağını alayım ben :)
Dökmeden alabiliyosan al :D Ama mümkün değil..
İstanbul büyük şehir derler ya yalan. Saat 11'den sonra tolu taşıma niyetine 1 tane otobüs bulamıyorsun. Dün Ortaköyden Kabataşa yürüdüm gecenin bir vakti.
Böyle belediye istemiyoruz. :D
Kayseri fena soğukmuş bayramda. :) Gidip gelen arkadaşlar var.
Oguz abi Adana'dan mı gidiceksin?