Teşekkürler arkadaşlar, abiler :)
Aslında benim başta böyle bir çabam olmamıştı :D İstek gelince kıramadık :p
Printable View
hayırlı olsun...
Vaaay tebrikler :] Başarılar diliyorum görevinde.
Teşekkürler arkadaşlar.
Bu arada sadece ben değil Mustafa Abi'de(Trabzonspor) Forum Görevlisi oldu. Ona da tebrikler :)
hey TSİ ahalisi nasılsınız bakalım :)
Yerimizi bıraktığımız adamların adam olması bizim için de mutluluk sebebi olmuştur. :)
Hayırlı olsun Cihan ve Mustafa.
Eskileri ara ara görmek güzeldir. :)
Weekste gitmis ya la
Te Allam yarabbim. Almeida 11.25 MN teklif eden Milan'a değilde,6 MN teklif eden Atletico'ya gitti. Ömrümü yedin Hügo ömrümü ömrümü.
Öyle durumlarda ben en yüksek teklifi kabul ediyorum sadece Nedoğ :)
Duygularının işinin önüne geçmesin izin vermemelisin.. soğukkanlı olup teklifleri tek tek değerlendirip senin, kulübün ve almeida için en doğru ve mantıklı kararı vermek için uğraş göstermelisin.. Duygusallığı bir kenara bırakıp işini profesyonelce yapmalısın.. Ancak o zaman iyi bir teknik adam olabilirsin..
Oyun bölümü coştu :D
Hee ben de fark ettim. Arada öyle densizlikleri oluyor oranın. :D
Yiğit canlandırdı forumu valla :]
Barahir , yorumun sonuna bi' Sinpaş GYO yazaydın yarın yanına imza istemeye geliyordum :D
Adam döktürmüş :D
Göbek deliği iltihabı? söyledikçe gülüyorum.Bir krem birde antibiyotik kullanıyorum yahu :D
Antibiyotik kullanıyorsan aldığın saatlere dikkat et. Kaçırmamaya özen göster. Tamamını da kullanmazsan bir işe yaramaz. İçmeden 1 saat önce falan da süt içme. :)
Dr El Barto'dan tavsiyeler. :p
Sağolasın abi :D
Selam arkadaşlar :)
Selamun aleyküm uşaklar.
merhaba arkadaşlar, nasılsınız? bir sorum olacak. fm 2012 en son update nedir? acil yanıtlarsanız sevinirim. :)
FM12.1 güncellemesi.
Bu güncelleme bir data güncellemesi değil versiyon güncellemesidir.
Yani datada değişiklik yok oyun içi yenilenme var.
Merhabalar.
Oyunu steam üzerinden oynadığımız için otomatik olarak güncelliyor kendisini. Tabii ki bu dediklerim orjinal oyun için geçerlidir.
Korsan oyunlarla ilgili paylaşım yapmak ise forumlarımızda yasaktır :)
Korsan değilse zaten sorun yok demektir. Steam otomatikman güncellemiş olması gerekiyor.
Tabii ki güncelleme ayarını kapatmadıysan.
daha oyunu kurmadım bile, direk versiyon öğrenmek istedim. neyse iyi geceler.
İyi geceler...
Selamın Aleyküm ahali..