Okulda uyumak zevkli olmuyo :p Şimdi yatıyorum iyi günler size :D
Printable View
Okulda uyumak zevkli olmuyo :p Şimdi yatıyorum iyi günler size :D
SeLamLar..
asıL okuLda uyumak zevkLi be ögLe arasından sonra uyudum zaten zor kaLdırdıLar :D
Merhaba ...
Selamlar tekrardan (: Aydınsporla oyun açtım sadece 4 futbolcusu var :D Onlarda kiralık :zuhaha
aleykum selam abi.
2. Yükselme mi Aydın spor?
TFF 1. Lige aldm :p
diyarbakır sporla yerini değiştirdimde
ehehe..
iyi yapmışsın kümeyeee :)
Birazda bütçe verdim normal takmlar gibi deil aydın 65000 maaş bütçesi var :D normal bütçe 0 (:
s.a yıne ben geldım
bende zonguldaksporu almaı planlıyom ondada oyuncu yoktur buyuk ıhtımal :D
Zonguldak kaçıncı ligdeki _? 2. League B kategorisi değilmi ? Onlarda oyuncu var
yok ya nerde amotöre düştuüer ya sinir oluyorum bu duruma zaten
Tüm oyuncuları seç kısmından "Türkiye"yi seçerseniz bu sorun ortadan kalkacaktır :).
oyundakı butun oyuncular turk olmyomu oyle yapınca ben oyle bılıyorumda o secenegı
Yok abisi.Database'deki tüm Türk oyuncular görünür oluyor öyle yapınca.
hee teşekkürker denerım
Bu teknolojiyi seviyorum ya :D YUrttaki odama Laptopuda götürdüm. Yurt PCsinden internete giriyorum diğerinden oyun oynuorm :n: http://img241.imageshack.us/img241/1...untu602oj1.jpg
Arkadaki bıçak ne işe yarıyo onu hiç bilmiorm :zuhaha
Ne teknolojik adamsın ismail abi :D.
Buzdolabıda elinin altında hemen :D kilo almaya müsayit bir oda :zuhaha
Süper oda daha ne arıyosun İsmaiL abi :D
güzel bi ortam olmuş orda:D
ya bu editörden zonguldak ust lıge cıkardım kaydettım ama yeni oyun açarken ligler arasında türkiye yok o neden kaybolduki
Bazen oluyor sen en sağlamı edt genaratör kullan.Yada bu konudaki http://uploaded.to/?id=rdjfn7 linki indir."SWAP_TEAMS" "Düşürmek istediğin takımın IDsi" "Çıkarmak istediğin takımın IDsi"ni yaz kaydet.Buraya kaydet;C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2009\data\updates\update-910\db\910\edt.Not:Ayarlardan ekstra dosyalar bölümünde eğer dosyanın adını değiştirmediysen aydinspor dosyasını tikle.
Arkadaş Zonguldak demiş Ozzy copy+paste yaparken bari baksaydın :D
ee çocukda zaten gayet güzel onu anlatmış ki?
Günaydın :p
Ayarlardan ekstra dosyalar bölümünde eğer dosyanın adını değiştirmediysen aydinspor dosyasını tikle.
Taylan buraya takılmış.
mayk uyanmış :D
Hey Maykıl Yandan Kaykıl :D