Senin avatarındaki ney?
Printable View
Creeper dayı.
Kola falan hikaye ..
Şimdi gidiyorum 5-6 tane portakaldan taze sıkılmış portakal suyu yapmaya.
En iyisi çeşme suyu.
Beyler sabahları yulaf ezmesi yiyin benden tavsiye yoğurt ile üzerine bir kaç meyve rendeleyin akşama kadar acıkmazsınız içinde ki lif hem tok tutuyor hemde zindelik veriyor. özellikle karın kası yapmak isteyenler için vazgeçilmez bir yiyecek :)
Hayatınız güzel gidiyorsa mutlu olmaya bakın , ama sakın çok güvenmeyin o mutluluğa.
Zira harikulade giden bir hayat sadece 2 ay , evet 2 ayda iğrenç bir hal alabiliyor. Şunu anladım ki hayatta üst üste iyi şeyler , istedğiniz şeyler oluyorsa korkun.
Kendinize iyi bakın dostlar , uğrarım bir ara yine.
Gelin 2 dk sohbet edelim beyler.
Gelmiyorum.
Selammm. kafaye her girişimde kendime soruyoum bu 24,5 daki buçukluk ne oluyo diye :) Ayhgün?
tmm ben sana sordum ama :)
O kadar içecek muhabbeti yapılmış, bi Angaralıda çıkıp Beypazarı doğal maden suyu için dememiş :D
Gereksiz bir espri yani. Milletin beyin hücrelerini boş boş yormaktan başka bir işe yaramıyor. O kadar düşünülecek şey varken milletin kafasını bunlarla bulandırıyorsun Emre Abi. Hiç utanmıyormusun ? Geceleri rahat uyuyabiliyormusun ? Konuşsana hadi konuşşş !
21 yıl sonra hayatımdan zevk alabilirim artık :)
Hiç olmazsa beyinler için egzersiz oluyor Cihan. Beyni boş boş oturtunca sonuçlar ortada hepimiz görüyoruz. Şimdi arkadaşın ismini verip rencide etmek istemiyorum ama keşke Mehmet gibi o arkadaş da biraz kafa yorup düşünseydi. :)
Top, Aygün'de sanırım.
Golü yapar diye tahmin ediyorum.
Taç olur :0:
Kimmiş o ya :) haaa Ayhgün :)
Ben, hayır diyorum.
bi kaç sayfa öne git benim mesaj var bi tane ordan kopyala bundan sonra zahmet çekme :)
küfür ettiysen ben de senin Aygün. Viva nedir?
Adam İspanyolca biliyor biz cahiliz anlamayız :uzgun:
Hazır aklıma gelmişken söyleyeyim.Aygün'cüm tamam anladık beleş mesaj hakkın var da,beni attığın saçma mesajlarla taciz etmene gerek yok yavrum.:icon_smile:
Aygün hayırdır ? kişisel tercih falan ?