Ben hep emesendeyim yeğenim :)
Printable View
Yok lan valla açık hep :) otomatik açılıyo zaten..
Söylemesi ayıptır,telefon iyi biliyor musun.Böyle mesaj silme falan tarzı sorunlarımız yok Allah'a şükür.Quote:
Mesajlarımı saklıyo musun telefonunda :D
[email protected] bi de burdan deneyin bakem
Eklisin zaten :D [email protected] bir de bunu ekle abi :icon_smile:
ekledim canım :)
Oldu :icon_biggrin:
Cümleten Good Night Cemaat-i Müslimin.
Sigara konusunun forumdaki yaş ortalamasının 15 olmasıyla birlikte açmasak daha iyi olur :)
Sadece Sigara konusu mu :)
Merak etme abi kafamız basıyor böyle şeylere.Sigara kullanmayız.Dilediğiniz sohbeti yapın.
Alt kattaki şarkı söyleyen erkeği (sesi o kadar kötü ki belki de kadındır) aşağıya inip boğasım var.
O sustu çocuk ağlamaya başladı.
Allah Kolaylık versin sana :)
Amin :) Demin çocuk sustu ama şarkı devam ediyor. Sanırım kadın :D
Ninni söylüyodur Cihan çocuk uyusun diye :D
Öyle zaten ama çocuğu uyutucam diye komşuları uyutmuyor.
Neyse sustu şimdilik. Fırsat bu fırsat bende yatıyorum.
Onu bunu bırakda bi ara bi buluşma ayarlayalım..
Sen baksana samsunlu kimler var..
Oğulcan , Murat , Sen , Ben , Atıl , Tolga , 3 tane benim kariyere yorum atan arkadaş vardı.
Bi tane SerdarAkyol diye birisi var.
Belki Giresun'dan Muro gelir .. Baya kalabalığız bu olaya el atmanı rica ediyorum :0:
Selam kardeşlerim :)
Herkese günaydın abiler kardeşler :)
Dün gece o kadar makara kukara yaptık TSİ rüyama girdi :D Çeviri ekibine girmek için Volkan abiye başvuruyorum ama ne hikmetse evlerimiz yanyana hatta evden eve geçiş var :D Volkan abilere gidiyorum 3 tane çocuk uyuyor "2 tanesi benim onların" diyor Volkan abi :D Ne ayak abi diyecektim de uyandım :D
Öncelikle Pazartesi'den beri evime gidemediğim için hakkımda çıkan mesnetsiz bilgiler üzerine yazılı açıklama yapma ihtiyacı duydum :n:
Efendim o hangi Migros olduğuna bağlı. :p:
Yüzlerce şubesi var hepsine zaten gidebilme şansımız yok ancak bir çoğuna gidiyoruz, Bu arada burada yaptığım her reklam üzerinden prim alıyorum bunuda söyleyim :n:
Elbise konusuna gelince ben kapanan mağazalardaki soyunma dolaplarından ne bulursam yelek vs. onları giyiyorum. Şapka felan işi genelde Şarkütericiler dışında takan yok gördüğüm mağazalarda.
Geçelim diğer iddialara :D
Demiş vatandaşın birisi. Efendim bu herkesin kişisel tercihidir. Biz gideni değil giden bizi kaybeder... :n:
Ana muhalif arkadaşa seslenmek istiyorum; Ne kadar çok alışveriş yaparsanız o kadar kolay money kazanırsınız, ne kadar para o kadar money :n:
Neyse Yalovalı bir arkadaş çıkmadıya ne deyim. Neyseki E.Şehir üzerinden Bursa'ya oradanda Yalova'ya geçtim. Girişte göbekte indim ve hemen yanda mağaza görünüyordu. Kolay oldu açıkçası. Orada gece İzmir'e çıktık. Sonra Afyona uğradık Bugün öğleye doğruda Tandoğan'a. 2 gün boyunca pestil olduk. Hele o arabada yatmak yokmu. :D Fransız malı Peugeot Berlingo ile uzun yol çekilmiyor. Koltuğu yatırıp yatınca boynun ağrıyor. Fransız mallarını boykot etmek lazım cidden...
vay afyona da gitmişin :D
en son üye olan mustafaabudak .. acaba Vieri üye alımını kapatırken yeni bir hesap mı açtı denemek maksadıyla :) merak ettim :D
selam arkadaslar iyi gunler