6 sıra yükselmişim..10 puanla...Lig'de bütün takımları izledim bu hafta ..ligin istikrarlı 3 takımı var şu ana kladar..Eskişehir,galatasaray,ordu....Diğerlerinin her hafta neler yapıcağı belli olmuyor...Birde sivas eklenebilir buna..
Printable View
6 sıra yükselmişim..10 puanla...Lig'de bütün takımları izledim bu hafta ..ligin istikrarlı 3 takımı var şu ana kladar..Eskişehir,galatasaray,ordu....Diğerlerinin her hafta neler yapıcağı belli olmuyor...Birde sivas eklenebilir buna..
Berbat bir haftaydı, zirveden inmediğime şaşırdım açıkçası. :D
haftayı 3 puanla kapattık artık onumuzdeki maçlara bakacagız
:zuhaha iki haftadı 1 puanla gidiyoruz. Bu hafta en az 20 çekmem lazım.
Neyse ki sıralamadaki yerimi korumuşum ama bu böyle gitmez. 3 puan nedir ya :D Tahmin yapmasak daha iyiymiş.
Bugünkü sonuçlarla 3/3 yapmış oldum :)
6/4 gidiyoruz. Gs yine batırdı :)
Hem Belediye hemde Antep yanılttı beni.2sindende yattık.6'da 3 benimde şuan gs maçınıda bildik o iyi oldu.
6'da 0 :zuhaha
6 da 3 olarak ilerliyoruz bakalım :)
6'da 2 benimde. :D
6'da 1 ile batırmaya devam. Ben çözemedim bu sene ligimizi. :)
6'da 1 gidiyoruz sadece Elazığ maçı :)
6'da 2'yle rezalet bir şekilde devam ediyoruz. Bari kalan maçlar tutsa.
Bu sezon çok kötü tahmin performansları.
Patron beğenmiyor performansları beyler , kendinize gelin artık :D
Böyle devam edilmesi benim adıma daha güzel olur. Zor ya, belki bir ihtimal kazanırım yarışmayı.
yarışmacı tarafınla bakarsan öyle tabi :)
Ben şu ilk 2 haftayı es geçmeyeydim iyiydi.Geride kalmamın nedeni o.Neyse yetişiriz.
3 puan aldığım haftadan daha kötü bir performans sergiliyorum. Rezillik kendi adıma...
Bütün takımları izliyorum..haftası haftası tutumuyor...Ordu cok rahat yenerdi..Karabük olmadı...antep antalya'spor olmadı...Trabzon yanıltmadı beni bir tek...Akhisar bu hafta süpriz bekliyordum olmadı..Ligde bütün takımlar hafta hafta değişik performanslar sergilioyr..
İlk beş 6'da 1 gidiyor. Hatta bir arkadaş sıfırda. Geçen hafta 3 puanla aynı sıralamada nasıl kaldım diye tek tek diğer tahminlere bakmıştım. Benden geri kalmamışlar meğer :D Bu haftada öyle gidiyor.
6da2 yaptım ama tutturdugum maçlarda en iyiler 10 puan filan gelir heralde o maçlardan :D Antalya ve Elazıg. :D
Sivas maçı berabere biterse onuda bilmiş olucam. Rekor gelicek sanırım :D 7/5 oluyor yanılmıyorsam.
Tüm maçların denk geçeceğini, çoğundan beraberlik çıkacağını düşünüyordum ama şu ilginç kural yüzünden bazılarını değiştirmek zorunda kaldım. Şansa bak değiştirdiklerim hep berabere bitti :D
6'da 2 ile güne başladım. Sivas-Bursa maçında Bursanın galibiyetine oynamıştım, son 5 dakikaya 2-0 önde girmişler ama oradan beraberliğe getirmiş maçı Sivas. Böylece bir tahmin daha yalan oldu. Kalan 2 maç için Kayseri ve Fener galibiyetlerine oynamıştım, bakalım ne olacak.
Mersin ve Fener kazansada 9da4 yapsak bari. :D
Sonuçlar ne oldu :)
2 maç bildim sadece o da Elazığ ve Bursa beraberlikleri :)