Portekiz Milli Takiminin En Çok Gol Atan Oyunculari.
Pauleta (47), Eusebio (41), Ronaldo (33), Figo (32), Nuno Gomes (29), Rui Costa (26)
Printable View
Portekiz Milli Takiminin En Çok Gol Atan Oyunculari.
Pauleta (47), Eusebio (41), Ronaldo (33), Figo (32), Nuno Gomes (29), Rui Costa (26)
Kuyt 2 maçta toplam 12 dakika forma giydi.Neden denemek istemiyor anlamıyorum.Hem defansa yardıma geliyor hem hucumda iyi.İsime göre kadro kuruyor adam.Robben 2 maçtada vasat olmasına ragmen yine 11 yine vasat.Bu maçta 85te alır Kuyt'ı ayagına top degmeden biter maç.Arkadasları bile oynamalı diyip duruyor her roportajlarında ama teknik direktör uyusun.Hollanda gibi bir takıma 0 çektirecek.Defans yapması gereken maçta hucum , hucum yapması gereken maçta defans yapıyor.Vasat bir teknik adam.
Robben yerine Kuyt'mı oynayacak yapma Allah aşkına. Van Persie'yi sağa çeker olmadı Narsingh oynar Kuyt'a kadar.
Ah be Coentraoo
Hadi be Almanya :( Kimleri yendi Danimarka'yı yenemiyo adamlar :(
Adamsıııın Ronaldooooo !
hollandaya yazik oldu yalniz bu ronaldo da ne ciger var arkadas futbolcu olmasa kesin sprinter olurmus :)
Robben'i izleyeceğimize Ronaldo'yu izleriz. Hollanda mahalle takımı gibi.
Omer Urundul hakli o kanatlara karsi 3 defans yapmak intahardi.
Almanya 2-1 Danimarka.
bu arada vaartin sutu girse son 10 dakika bayagi cekismeli gececekti :)
Portekiz ve Almanyanin bir ust turdaki rakiplerine bakarsak yari finaldeler diyebiliriz.
Ah beee reyiz kaçırdı hat tricki. :D
Oh Almanya maçı kazasız belasız bitti :D
Almanya beklediğim gibi gruptan çıkmayı başardı; ama en çok şaşırdığım şey yarı finaline garanti gözüye baktığım Hollanda'nın 0 çekerek elenmesi oldu. Diğer yanda Portekiz'in gruptan çıkmasına da sevindim. Q7 ve Almeida ne kadar kalırsa bu turnuvada, bizim için o kadar iyi olacak. Ah bir de forma şansı bulsalar...!!!
Yıllardır Portakal biliyorduk bildiğin patates çıktı..
Ee portakal mevsimi değil şimdi :p Yalnız Hollanda'yı destekliyordum adamlar alır diyordum 0 çektiler :(
:( geçen turnuva hiçbi şey yokken ortada şampiyon olur demiştim robben kazması yüzünden tepmişti o şansı bu turnuva hem destekledim hemde bu kez olucak dedim ama takım looser kaynıyo arkadaş yapıcak bişey yok Van Der Vaart takımda winner denilebilcek nadir kişilerden keşke ilk maçtan itibaren oynasaydı he bide işin teknik direktör boyutu var neyse bundan sonra italya ve almanyayı destekliyoruz :D
Hollanda gibi takım 0 çekti. 2010 Dünya kupasından sonra eksik olan iki oyuncu G.van Bronckhorst ve Dirk Kuyt. Tecrübenin gözünü seveyim.
robben gibi bir adamı kesemezsin kusura bakma.ronaldo'da 2 maçta yokları oynarken bu maçta 2 gol birden atark portekiz'i bir üst tura taşıyan adam oldu böyle oyuncuları ortada hiç bir şey yokken fark yaratabilecek oyuncular ama kuyt oynayabilirdi o kadar boş oynayan adam varken ama robben olmaz :)
Robben en azından top alıyordu, Sneijder oynadı mı bugün, ismini kaç kez duyduk :) Hollanda bu turnuvada berbat hucum ediyor, ileride baskı kuramıyor.
Bu rezaletten sonra hocalarının takımda kalacağına inanmıyorum. Hollanda'ya hoca olarak kim gelirse gelsin, zaten Avrupa Şampiyonası'na ya da Dünya Kupası'na sokar takımı; fakat herkes 0 çekmeyi başaramaz bu turnuvalarda.