15-16 .
Printable View
tmm sağol.. Haberleşiriz maç günü..
O zaman ikinizde oynarsınız cumartesi günü.:icon_biggrin:
Ben cumartesi sanıyordum yav.O gün resmi tatil var değil mi? Yoksa gelemem ben.:icon_biggrin:
Özgür plan hazırlandı.Cuma günü yola çıkmadan 1-2 saat önce Memo'ya mesaj atıyorsun gelemiyorum hastayım diyorsun ekiyorsun bir güzel :D Öyle olunca Memo da gelemez :D Sonra sen güzelce metrobüsüne binip Mecidiyeköy'e geliyorsun :D
Belki de gelirim :rolleyes:
Öhöm öhöm :D
Nekop 10 gole anlaştık 12 yedim hala neyden bahsediyorsun :D
Aygün geliyosun sen zaten..
Bu arada Aygün gelicekmiş.
Anlaştınız mı aynı anda yazmışsınız :D Para bulursam gelirim cumartesi günü hepsini harcadım :D Kenarda eldivenlerimle nekop'a destek olmak güzel olur :D
Aygün gelmesede eldivenleri bi şekilde buluşmaya ulaştırmalı :zuhaha:zuhaha
Olum metrobüs 1.5 lira değil mi zaten.1 lirada metrobüsten sizin ev olsa 5 lira bulabilirsin herhalde.Çok zor olmasa gerek.
Aygün'de geliyor hayırlı olsun :D
Bu sefer videoları izlesene.com'a yükleme Şemsi abi Allah rızası için :icon_biggrin:
Gelirsem maçta oynamam.Yeşil sahahara küstüm.Değerimi anlayın ben kalede yokken :0:
beyler kötü bir haberim var.Biz gelemiyoruz okuldaki halı saha turnuvasında yarı finale kaldık ve cuma günü final ve 3.lük maçları var yani her halükarda cuma maç olacak.Ödüllü turnuva ve takımı bırakıp gelemem ben böyle olacagını tahmin ediyodum da bizim takım için zaten çağrılar nasıl çıktı anlamadım :) son 5 dakikada 2 gol atarak geçtiler turu.Fikstürün gidişatı amatörce hazırlandığı için ancak yeni haberimiz oldu final tarihinden kusura bakmayın.
çağrı nasıl çıktı anlamadım ayıp ayıp :) şurada gelcez dedik gidemiyoruz adam biraz mahçup olur ne biliyim yanı gelip orada bana laf atmaz hani :) bende nekop a halı saha macı yapalım dıyordum sımdı gelemıycm ama artık baska sefere dıycm de o kadarda yüzsüzlük yapmayım hanı :)kusura bakmayın tekrardan
Sananes - Johnterry1907 out
Spy.94 - MeMo in
:D
Sen ve Serhat'ın kuzeni 7-7 yaparız işte.:icon_biggrin:
Ben hayatta oynamam :D
Yer varsa oynamaktan memnuniyet duyarım. :)
aygün'ü oynatıp niye insanları futboldan soğutuyorsunuz. çağrı ile burhan'ın bence asıl gelmeme nedenleri aygün'ün oyununu görmeleri.