üyelik tarihi de üye alımını durdurulmuştur dedikten 1 ay sonra :)
Printable View
üyelik tarihi de üye alımını durdurulmuştur dedikten 1 ay sonra :)
2 gün boyunca izlediğim rota şu şekilde:
Ankara-E.Şehir-Bilecik-Bursa-Yalova-->Bursa-Balıkesir-Manisa-İzmir -->Manisa-Uşak-Afyon-E.Şehir-Ankara-Kırıkkale :n:
Bu şehirlerden sadece bir kaç tanesinde çalışma vardı diğerleri yol üzerinde yemek yediğimiz yada uyuduğumuz yerlerdi.
Yarın gece ve Pazartesi E.Şehir'deyim :n:
Selam.....
Aleyküm Selam...
Gece gece ayar oldum şu facebook zaman tüneli zımbırtısına ..
İptal ediliyomu diye baktım 31 inde herkesin prfoili değişecekmiş , Zırt pırt bişeyler değiştiriyo bu adam da yahu :mad:
İstanbul'da kar başladı :)
Angara'da saatlerdir yağıyor. Gece 5 te yattım yağıyordu. Hala devam ediyor.
Geceden beri İstanbul Sarıyer'in yüksek yerlerinde de yağıyor. Tabi burası Karadeniz olduğu için alışkınız biz ;)
@CeNTeR_TR usta bende ayar oldum ama herkesinki öle olacakmış sorun yok bi meraktan geçmiştim merak ve merak zararmış :D
burası güneşli ama serin allah dışarda olanlara kolaylık versin evsizlere yersiz yurtsuzlara yardım etsin dışarda olan varsa pm atsın alırım eve :)
İnşallah o kar tutar dağ kadar olur da yılbaşında evde mahsur kalırsınız.. Dışarı çıkamazsınız inşallah :)
Bence de iyi ;)
Aile bugün var yarın yok. Arkadaşlar ise hep var olacaklar. O yüzden ailemle geçirmeye karar verdim ben zaten. Tavsiye ederim herkese bunu, pişman olunacak bir şey değil :)
Valla ben geçiremicem ailemle :) 2500 Km uzaktayım :(
Aile ile geçirmek her zaman için paha biçilmezdir.
ah aygün ah annenin bi yemeğine paha biçemiceksinhele bi büyü :)
Yüklenmeyin Aygün'e, zamanı gelince ögrenir elbet ;)
Niye her konu bu çocuğa patlıyor ya :D
Ayg'ın büyüyebileceğine inanmıyorum ben zaten. :n:
Sonunda kar yağışı vardı Denizli'ye. :)
belkide aygün diye biri yoktur hiç olmamıştır :D
Ben aslında yoğum :D
Yoğ olamazsın sen.CPU yönetiyor desek bu kadar olmaz yani.
O aslında bir bottu... Hepsi o kadar... Oysa ne hayaller kuruyordu herkes. Küçük sevimli bir eleman sanıyorlardı Aygün'ü. Ama bir gün öğrendikleri gerçekle tüm hayalleri suya düştü...
Çok yakında sinemalarda...
Artık açıklamanın vakti galiba.
RaSenGan benim ikinci fake hesabım.
Siz onu bir de reel yaşamda görün.Hahah.:icon_biggrin:
Şemsi itirafımı da yaptığıma göre artık benim fake hesabı banlayabilirsin. İhtiyacım kalmadı artık.
Bu lafın üstüne bir günlügüne banlayın bence Aygün'ü. Kendi varlığından şüphe etsin.
Matrix gibi oldu sanki ;)