Tahmin etmiştim. 5 dakikalık mesafedesin, ne güzel :D ;)
Printable View
Tahmin etmiştim. 5 dakikalık mesafedesin, ne güzel :D ;)
Oralara geçen yaz şans eseri arkadaşlarla gezerken gelmiştik arabayla.. Hatta fenere giden yolun sonunda bi beach club gibi bi yer var.. Hakkaten oraları gördükten sonra dedim ki; İstanbul hakkaten güzelmiş..
3. köprü Garipçe'ye yapılacak eğer yapılırsa. Bütün bu güzelliği katledecekler. Başka bir yerden çıkar sağlasınlar bir kere de. Umarım yapılmaz. yapılmasın.
hele angaralıar :)
Reelde boş değil hiç konuşmuyosun Aygün.
Bu konunun detaylarına girmeyelim üzülürsün cicim.Quote:
Bartocan üyelik tarihlerimize bakılırsa fake hesap sen oluyorsun
aygün ne kadar fake hesabın varsa hepsini emektar yönetici yapmışsın yazıktır etme bu millete bu eziyeti:D
Selam millet :)
Selam Ağmadım :)
Dünyadan futbol bölümü neden değişti bilen var mı?
Buraların eski tadı kalmamış.Önceden insan kaynardı şimdi hayaletler basmış.
Selamun aleyküm sitemin güzel insanları :)
Bana 5 dakikalık bir iş için İngilizcesi ortalamanın üzerinde olan bir cengaver lazım, var mı bakayım :)
Aleyküm selam. Sende hep işin olunca bakıyorsun buraya :D
Öyle mi dersin Cihancım, sen aşağıdaki online olanlar kısmını pek takip etmiyorsun sanırım. Eskiden olduğu kadar mesaj yazacak vakit bulamasam da Turksportal her zaman takibim ve denetimim altındadır, dert etme...
Şakasına diyoruz niye kızıyorsun ki :)
Elimden geldiğince yardım edebilirim.
Emre Abi senin eski avatarın çakmasını yapmışlar :D
http://img822.imageshack.us/img822/1...8528555323.jpg
Beyler 7 Aralık'ta oynanan derbi ile ilgili belgesel mi ne çekilmiş haberi olan varsa veya izlemiş olan varsa bilgi verebilir mi ? :)
Belgesel ile ilgili bir haber buldum;
http://spor.milliyet.com.tr/fransizl...91/default.htm
Günaydın ahali. Bugün sabah kalktım özene bezene geldim sevgili okuluma ama tek gelen benmişim galiba. Koca itü konservatuarında kimsecikler yok. Kendimi günün saftiriği ilan ediyorum :icon_smile:
eee belgesel yapmaları normal kolay kolay yenemiyolar bizi :D:D:D
şaka şaka da ne gereği var anlamadım :D
Size göre gereği yoktur :n: Ben izlemek istiyorum :D
Bir boş dersten daha selamlar.EAcı olup bilg. labaratuarına inmek paha biçilemez. :D
Bizim okulda da bilgisayar laboratuarı var ama daha bir insan evladının girdiğini görmedim :n:
Bilgisayar Laboratuvarı candır. Sanat Tarihi dersinde bile hocayı kandırıp internete girdiğimiz oluyor.
Bugün üniversite kantininde 2 saat langırt oynadım. Ayaklarım ve bileklerim koptu :D
Niye sen vanpir misin gardaş ?
dönemi kapadık bugünkü vizeyle artıkın kafa rahat tutmayın küçük enişteyi:D