Yakalayın kaçırmayın VİP (paralı) müşteri geldi . Hemen şu VİP masaya alın kankamı üstüne bi dansöz çıkarın bakalım :D Darebe için sponsor bulduk sakın bırakmayın. Çayın bardağı 2. bir emre kadar 10 YTL oldu :D
Printable View
Yakalayın kaçırmayın VİP (paralı) müşteri geldi . Hemen şu VİP masaya alın kankamı üstüne bi dansöz çıkarın bakalım :D Darebe için sponsor bulduk sakın bırakmayın. Çayın bardağı 2. bir emre kadar 10 YTL oldu :D
Kaan abi bütün hesaplar sana kitlendi haa :D Hesap ödemeyi kabul etmeyen müşteriler için guard tutuldu :cool:
10 ytl'ye çay bende çarpıntı yapar ama :D:D:D
Bakalım artık sizin hesabı ödemek için Somalililerle bir olup gemi kaçıracağım :D:D:D
Vallahii ben alacağım paraya bakarım :cool: çarpıntı falan anlamam :n:
:7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7: Çayları tazeliyim.Kaan abi gelirim istersen :p.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
170 YTL(cik) lütfen :n:.
Gel tabi abiside o çaylar gözüme biraz fazla gözüktü gözümde ytller uçuşuyor :D:D:D
2. emir ne zaman gelicek ya da kaan abinin bonkör büyük ve sevecen kalbine mi sığınacağız çay içmek için :D
250 YTL maaş+ele geçirdiğimiz ganimetin %30u yeter bana abi ;;) :p :D.
Topu atıp kaçtı o abisi,ara ki bulasın :D:D:D
Ne yapalım hesap yerine " Ankaralıyız güçlüyüz Ankaragüçlüyüz" tezaruhatı yapsak :D:D:D
mAyg arkaları karıştırma masaj salonu war :D.
Arka sayfalara bakarsan Emre abimizin keşfettiğim masaj salonu :D.Abi kontrat imzaladım tazminatım 1.000.000YTL kovamazsın :p.
Merhaba ...
İyi Aygüncüm sanada kanım ısındı,gel sende miço olarak :D:D:D
Merhaba Aykutcum.
Abi ben ne olarak girdim gemiye :n:.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Mayk hoşgeldin :D.
Şşşşt ! Ortalığı karıştırmayın İsmaile sölerim bak :D Kanka sende hesabı ödermisin yoksa ben İsmaile söliyim o yapsın mı tahsilatı. Hazır el atmışken çerez olarak MAyg ıda götürsün :D İş başka kankalık başka :D
abi sen merak etme ben bekliyorum aygünü birazdan kaldırcm ortadan :D
Sen usta gemici olarak girdin,250 ytlyi boşa vermeyelim abisi :D:D:D
İlk göreviniz kankacımı kacırmak.Somaliye götürüp bırakacagız :D:D:D
Nasılsınız ? :)
:eek: İsmail abi :eek:
Abi kaldır ya.Maaşımı isterim!İsmail abi seninkini ödedi mi ?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
King_Theoden abi ben sana çay ikram etsem :7: bedavaya.Planım var kaçırıyoz kankini :D.
Tamam abisi çaktırma :p :p :p
Çaktırmam :p.
Selamlar herkese. Nasılsınız? İyisinizdir inşallah.:)
Miçooooo çay çek mustafa abine.İyiyiz abi sen nasılsın?
İsmailcim Listeye oğuzda eklenebilir bir satış durumu sezdim :D
Yooo Oğuz her zaman yanında kankacım :p :p :p