Serkan abi Gazoz ister misin ? Kendi ikramımdır :n:
İyidir abi sağol.
Printable View
Satış yok canım çift taraflı ajan olarak düşün 250+x=:eek:.mAyg çaylar nerde :n:.Abi sadece tatile gidiyorum somaliye.Ne tesadüftür ki kaan abiyle aynı gemideyiz :p.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Mustafa abi kafayı yicem 2 maçtır 90+2de yeniliom manuyla :eek::eek::eek::eek::eek:.
mAygdan şok açıklamalar AŞK :n:.
Çaydanlığı kim yürütmüş?:icon_eek::icon_confused: Aman tanrım! Bak tostun yanına ne güzel giderdi. Tostumu yemedim çay bekliyorum.:p :)
Aygün'ün bir diğer özelliğide çok aşık olmasıdır. Aynı ben.:p
Yeni alırız.Ben tatilden döneyim somaliden.Altın alıcam sen AŞKı söyle :D.
Mustafa abi sen söyle bakalım.
Aygün Şu Konuda Ilımlı Mesajlaşlaştı.
Saçma oldu da neyse baş harflerinde ne çıkıyor abi :zuhaha
Yanlız Oğuz dikkat et Somali'de tatildeyken korsanlar kaçırmasın seni. (::):)
Ilımlı Mesajlaşmak :n:
AŞKIM :eek:
Abi gel sana made in somali çay vereyim :7:.Bak senin yüzünden ders çalışamıyorum :p.
Edit:Mustafa abi korsanlarla bir olup gemi kaçıracağız mAyg kaan abi ve ne yazık ki ben :p.
Tost bitti Oğuz.:p Şimdi bir çay için hayatı riske atmaya değmez.:)
Aygün Oğuz hadi bakalım kardeşlerim derse.Dersinizi bitirin sonra gelin,yolculuk var.Şimdi kaybolun :D:D:D
Abovvv forum kimlik değiştirmeye başladı.Kaan abi kaçalım somaliye :p.
mAygla ben uslu çocuklarız :D.Dmi mayg ;).
Üstüne mi alınıyosun Aygün? :rolleyes::n:
Bak Kaptan Kostok kızdı. Dağılın haydi. Bende güverteye inip bir balina çağırayım. Onunla birlikte uzaklaşayım.:p Nasıl hayal gücü ama? :n:
Bak kızdıracanız Uçan Holandalıyı indirecem kafebnin ortasına ama süt veren cinsten MAyg cım severmisin süt? :D
Hiç sevmem Serkan abi :n:
Yoo Mustafa abi niye üstüme alınıyım :n:
Abi hayalgücünle bana 2 tane tost yollar mısın.Bol sucuklı :p.
Aygün tostunu yiyip bekle seni indircm :D
İsocum ortaya çıktı ben kaçtım :p :p :p
bu para muhabbeti nedir arkadaşlar.
bizim evde 1 çift yırtık çorap var, en erken kim kalkarsa o giyiyor siz paradan bahsediyorsunuz.
Ödevim bitti kaptan.Mustafa abi sen bizim gemiye gel.Kaptanım mustafa abi yoksa gelmiyor usta gemicin.Takas: yolla tostu kap çayı :p.
tekrar selam muhabbet koyulasmıs ne yaptınız pılan ne cafeyı ele geçirecekmisin Serkan abi :D
Yok sağol Oğuz gemi beni çarpıyor kalsın. :) Ondan kaçtımya zaten. Neyse ben çıkayım azıcık daha FM oynayayım.:) Hadi size iyi muhabbetler...