Sağol valla öyle ben bıde dıkkat etmem şortla felan dolasırım evde ondan oldu hep
Aygünün kendi burda ama ruhu yok :D bi ıhlamur vermedı bize
Printable View
Sağol valla öyle ben bıde dıkkat etmem şortla felan dolasırım evde ondan oldu hep
Aygünün kendi burda ama ruhu yok :D bi ıhlamur vermedı bize
Aygün hakkaten uyudun mu ya :D
Selamlar
Nasılsınız ???
Uyumadım uyumadım.Oyun oynuyodum :D
Aygün alayım bi ıhlamur ozmn
1 alana 1 bedava.:D
http://img81.imageshack.us/img81/5158/hlamurraw4.jpg
herkese benden çay şakir'e yok..
yahu yine 5 yedim olacak iş değil :D bide yardımcım oynanan oyundan memnunmuş takım konuşmasında öyle diyo :D Müfit Erkasabı yardımcı yaparsan böyle olur tabi :D:D
West Ham la oynuyorum da denemediğim taktik kalmadı valla :D
:Dıngıltere zor lıg olur boyle şeyler
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
şimdi bi rekor haberi geldı 25 maçtır yenılmıyormusuz
Ben bu oyunda yenilebilecek belki her türlü golü yedim.. :D
çok ılgınc goller oluyor ya
Abi ben bi gol yedim anlatması uzun sürer kahvaltıdan sonra anlatim.. :D
Şimdilik kaçar ben..
afiyet olsun
afiyet olsun Oghuse :)
Selam gençlik nasılsınız?Buralara da uğramayalı isim değiştirmiş:DOğuz abi msnden attığın şey ne yahu?Bir zararı varmı:D
Evet çok zararlı açmayın msn'ime virüs girdi..
Ben açtım ama taratıyorum.Şuan 217.000 dosya taradı.Şuan Windowsu tarıyor.Daha virüs çıkmadı çıkmazda inşallah:D
son 3 maçta yediğim gol sayısı 12 :D 5 - 4 - 3 diye gidiyoruz 3 maç sonunda gol yememeyi başarıcaz sanırım :D yeni yama çıkıcak diye saldım takımı ama bu fazla oldu sanırım :D
Ya ben şey sorcaktım coll of daty 4 oynuyorum ucaktan yerekı adamalrı vuruyosun orası nasıl geçılcek ya bı turlu yaoamdım kendı adamalrımıda vuruyom arada bolumu gecemedım ya
Ben geçen maçta yediğim golü anlatim..
UEFA'da oynuyorum 1 fark gerideyim ve artık son dakikalar ben gol için bastırıyorum..Rakip sağ kanattan penaltı alanına doğru dolduruyor ve benim kalecim Ia-quinta'dan önce çıkıp topu hakim oluyor ve degaj için bir adım öne atınca yakinta gerisinde kalıyor..Benim kaleci degajı yapıyor top 1.5 metre önündeki stoperime çarpıp yakintanın önüne düşüyor ve ben kupalara veda ediyorum..
süper olmuş bu bendede oldu ama gol olmadı adamımın kafaya vurdu ustten dısarı cıktı :D
Oyumdaki oynadığım sezon en şanssız sezonumdu Forlan'ın 2 oyuncu markajı altında ( ki bunlardan biri Fellaini diğeri süper bir regen) 25-30 metre arasında uzaktan vuruşla golü atmasımı dersin sonra Barış gelen ortaya kafayı sokup Üst direğe sonra çizgiye sonra tekrar üst direğe sonra yine çizgiye çarpıp imkansız bir şekilde oyun alanına dönmesimi dersin.. :D Olacak ne varsa bu sezon oldu önümüzdeki sezon CL alırım herhalde.. :p :n:
ewet bu dırekler konusu çok canımı sıkıyor ya her maç mutlaka ama mutlaka drekte patlayan şutlarımız oluyor bazen bu 2-3 oluyor
Ona bakarsanız benim kalecim degaj dikiyor.Öyle bir vuruyorki stoperime çarpıp top içeriye giriyor:D