Merhaba ...
Printable View
Merhaba ...
Pardon SİMOK geciktim.Dün bedenci aşırı atlama çalıştırdı, kasık acısından duramıyordum,iğne yedim geldim :(.:7::7::7::7::7::7::7::7::7::7: of hala acıyo ):.
Bizede Pazartesi Uzun Atlama Çalışdırdılar Daha Yeni Düzelmeye Başladım :D
Ohh 1 hafta okul yok bee... tatill :)
Christmas yani Noel :)
Bıktım be şu atlamadan.Haftayada var :0:.
Benim Gittiğim Okul Sizin Okullardan Değil :D
Evet Yabancı Okullardan birine gidiyorum. Bir bize tatil böyle full benim bildiğim diğer yabancı okullar 1 gün yarım gün 1 gün tatil öyle falan.Emin Değilim Tabi :) :D
http://img341.imageshack.us/img341/6230/csoe9.th.jpg
Beyler Cs'den anlayanlar bir baksınlar konu açacak yer bulamadım buraya yazayım dedim.Bu yukarıdaki hata da nedir ? Tıkladığımda hiçbirisi çalışmıyor.Oyun önceden Türkçe'ydi ilk sayfada şimdi İngilizce Bir de üstte değiik semboller falan var.
Eralp bizim 3 gün :)
Freddy türkçe yapalı ne kadar oldu böyle abuk hatalar genelde dil çakışmasından olur oyunlarda ama bide mod değiştirmeyi yada yüklediysen yamayı kaldırmayı dene bence..
Fırat msne gelsene bi :).
Selamlar.
Uyarı almışım ya. O kadar dikkat ediyorum yinede 1 kelime yanlış olmuş. Neyse ilk uyarım artmaz inş.
ne konuda uyarı aldın İsmail abi ??
yaa boşver bir kişini adını farklı biçimde yazmaktan. O yüzdende banlanmam sanırım.
Hakan gündüz yazmışsında bakamadm ben PCye arkada oyun oynuodm. Bugün eski oyunlara merak saldımda NFS underground , Age Of empires 2 falan oynadm hep :n:
benımde bır uyarı daha :D oda yasal olmayan ıcerıkle ılgılı bı konu actıgım için
Benimde bir kaç tane uyarım var. Ama pek önemli değiller sanırım :)
21 Eylül 07,24 Eylül 07,30 Eylül 07 tarihlerinde alınmış mazide kalmış uyarılarım var :p Birisi uyarı puanı değil (: Takmayın uyarıları ama çokta sallamamazlık yapmayın :D
benim hiç uyarım yok :B :D
Nerden bakılıyor anlatır mısınız ?
bende 5 tane var..2 kırmızı 3 sarı..:zuhaha