:) Bir sahili vardı inkum'du sanırım adı orası baya güzel.
Aha yarı hemşo çıktık devrimcilerden biriyle. Memleketi değiştirmem lazım :n:
Printable View
:) Bir sahili vardı inkum'du sanırım adı orası baya güzel.
Aha yarı hemşo çıktık devrimcilerden biriyle. Memleketi değiştirmem lazım :n:
depcez deyon depemeyon atcez deyon atameyon,gastamonu gastamonu dep dep dep :D:D:D Ben devrimcileri yarı yolda bıraktım abisi.Benzinleri bitti :D:D:D
ewet inkumu uzunkum güzel yerler ama buranın tek problemı işsizlik ya çalışcak yer yok fabrıka vs hiç bişe yok o nedenle işsiz çok bende bunlardan biriyim:D
Bir maçına gidemedim valla bunu hep duyuyoruz ama yerinde duyamadım bir türlü. :) Gerçi Kastamonu'ya pek gitmişliğimde yok 1 yada 2 ama önümüzdeki yaz planlıyorum :D
Maden sanırım en büyük çalışma sahası. :)
Ahanda El Barto JR. geldi. :D
lojistik falan kalmadı işte vazgeçin bu sevdadan...
Ben hiç gidemedim :D:D:D Fırsat olmadı.Zaten bizim ailenin baba tarafının göç yolu biraz garip.Anne tarafı direkt Makedonya'dan da öbür taraf bayağı bir karışık :D:D:D Zaten soyadımızı ordaki bir tepeden almışız.
Aygüncüm iyi geceler sana.Daha uyumuyon mu?:D:D:D
[quote=El Barto;1324391)Maden sanırım en büyük çalışma sahası. :)[/quote]
Ewet ama oda ckarmak malıyetlı oluyor rusyaya nazaran daha pahalı oldugu ıcın pek satılmıyor adamlar sehır komur doluyken gıdıyo dısardan alıyor burda TTK da zarar yapıyor.
JR. derken ?
Yok be abi uyandırıyolar erkenden :D
Kafenin yeni müdür yardımcısı oldun Aygüncüm artık günde 2 paspas yerine tek paspas atacaksın yerlere abisi :D:D:D
Vay be Kaan abi olmadıııı:D
El Barto Junior diyor:D:D
Junior Aygüncüğüm benden sonra buraların başına seni getireceğim. :D
Aygün hadı yıne ıyısın mekan sahıbı olcan :D
bıcı bıcını yap sütünü iç doğru yatağa uyumaya aygün büyümek için ihtiyacın var. :D
Akşam hareketli olacak burası ona göre. ;)
Mustafacım ne yapayım,kankacımda baktım laf var icraat yok ,kan çekti diğer tarafa yöneldim :D:D:D
nüfus cüzdanında yazan il ilk defa bir işime yaradı :D normalde hep sorun yaratıyordu nüfus cüzdanı değiştirirken, askerlik tecilinde vs.. :D
Abi sen icraat yapcaktında bızmı gelmedık :D
Günaydınlar....
Günaydın Enes.
Afiyet olsun Mustafa. :)
Ya Mustafacım Onda destek yoksa ben bulurm birini olmadı benim kişisel servetim de yeter devrime sen rahat ol bu yola ezbere çıkmadık her türlü imkanımız var.
Kurtlu köftelerden yapılmış hamburgerleri yemeye mahkum edilen ezilen halkın sesiyiz biz :D Yönetini ele alınca hepsini TSI spor meydanında sallandıracam :D
spor meydanını hiç sevmem işimiz olmaz oralarda benim ben burada mutluyum. :)
Nesfit var tam tahıllı ister misiniz? :D
http://www.ankaramagazin.com/ekdosya...-155261-04.jpg
Biz Böyle Kahvaltı İsteriz Diktatör Emre Bey :p
Sizin bütçeniz yetmez böyle şeylere...
http://tbn0.google.com/images?q=tbn:...cesit/tost.jpg
neyinize yetmiyor.
sen bu kahvaltının malıyetını bılınmı Eralp:Dyapmaz bunu bu cafe sahıbı
Kimin Bütçesi Neye Yetmiyor Yahu :) Bizim Arkamızda IMF Var :p