12 saat House izlemişliğim var Ramazan'da :D
Printable View
12 saat House izlemişliğim var Ramazan'da :D
Lost'un ilk sezonunun 19 bölümünü bir gün içinde izledim :D
Aygün Alcatraz'a başla. Yeni fakat saglam bir dizi.
Supernatural tarzı şeyleri seviyorsanda otur basından kalkmadan 7 sezonu bitirirsin. Harikadır :)
Fenerbahçe Ülker - Boston Celtics Maçı 5 Ekim'de Ülker Sports Arena'da
Gidilmez mi bu maça bea :icon_biggrin:
Bir şey paylaştım ama olmadı. O yüzden değiştirdim. Nabersiniz diyeyim bari boşa gitmesin.
kamil koç ligtv yayınına başlamış :D
Ben İstanbulda 2 arkadaş kalıyorum şimdi ailecek atıldık sanarsınız :icon_biggrin:
Olsun o da olur :D
Biriyle tanıştım feleğim şaştı yeminle :(
Fetihi izleyen varmı arkadaşlar
Müthiş bir kar var İstanbul'da.
Ankara'da ki daha müthiş. :p
Of ya niye Erzurumlu bir valisi var Ankara'nın ? Siz buna karmı diyorsunuz deyip tatil etmeyen zeki insan,Türkiye'nin başkenti ile Doğu Anadolu'nun bir şehrini karşılaştıran tatlı adam Alaaddin Yüksel yarın İnşallah kötü şeyler olmaz.Yoksa kulağın uzun süre çınlayacak gibime geliyor.
1 saattir karla kaplı okulumuzda 50 tane hayvan kadar olmuş insan olarak karla oynadık :D Fakülte fakülte kaça kaça gezdik.
Çok iyiydi tavsiye ederim :)
Size İyi Geceler Arkadaşlar, Ben Yatıp Uyku Moduna Geçer :)
Millet Görüşmeyeli uzun süre oldu nasılsınız türksportal ailesi :)
bülent ersoy :D
Abi dur Allah aşkına kendime gelemedim kızı gördüğümden beri :D
Şansa bak Lig tv aldık,netten izlemek için geçen hafta maç saati elektrik gitti 3 dakika kala geldi.Şimdide Fetih'e gideceğim bir izleyemedik ya :D
Ankara'lı arkadaşlar, Ankara'da nasıl havalar? Ne kadar soğuk? Yağıyor mu kar? Yağıyorsa ne kadar? Yolculuk var :uzgun:
Dün Yaşadığımız Fırtına ve Kar'ı Daha Önce Ben Hiç Yaşamadım. Son 40 Yılın En Sert Kışı ve Havası Oluyor Kırıkkale ve Ankara'da Hatta Ankarada Nerdeyse Bizden Daha Kötü
Abi geçen sene mart ayını unuttun heralde :D
mart dedn de kedilerde yazık ne heyecan vardır şimdi hele yeni yetmelerde :D
Tıraş olmaya gittim,adam kulağımı kesti :D
Ankara 2 gündür durgun gözüküyor.En azından Etimesgut tarafı :n: Ama çok soğuk bir hava var.
Edit: Bu arada kanka aynısı banada olmuştu :n: Kulağımı kesen abimin arkadaşıydı.Abime ''Kulağını makineye götürdü ben bir şey yapmadım'' demişti :zuhaha Tabi benim kulaklar normale göre büyük onunda etkisi vardır mutlaka :D