Günaydın arkadaşlar nasılsınız 2 gündür yoğunluktan adam gibi giremedim foruma umarım keyifler yerindedir :)
Printable View
Günaydın arkadaşlar nasılsınız 2 gündür yoğunluktan adam gibi giremedim foruma umarım keyifler yerindedir :)
Selam gençler. Umarım iyisinizdir :D
Keyifler pek yerinde değil, bu okul artık çok sıkmaya başladı beni, son döneme girerken bıraktırma noktasına getiriyorlar adamı yahu...
İşte bu can alıcı soru şu günlerde, son sene olmayabilir, iyimser tabloya göre Eylül'de bitiyor okul ama ben artık iyimser değilim, her an okulun 1 dönem daha uzamasını sağlayacak işler yapabilirim.:)
Ben de kendime güveniyorum ama son sınıfa gelmiş öğrencilere ızdırap çektirmekten zevk alan hocalar olunca böyle oluyor. 1 dersi yaz okulunda vereceğim ama eğer şu kalan 3 haftada yeni yeni acayiplikler çıkarmaya devam ederlerse 3-4 dersi bırakacağım seneye, devamsızlık sorunu da olmayacağı için hem çalışır sınavlara da girer bitiririz okulu.
Tek sıkıntım askerlikten yana, ben önümüzdeki Kasım'da gitmeyi düşünüyordum ama böyle olursa askerlik 1 sene sarkacak, hayat planları da 1 sene sarmış olacak.
Neyse yahu, sıkmayalım canımızı, hayatta güzel şeyler de var.:D
Şu askerlık herkeste bı problem yaratıyor.insanların hayatında baya bır aksaklık yaratıyor ya
Can sıkmayın yahu :D hem dikkatli konuşun askerlikten soğutmak suç ya :D gidin askerlik iyidir benim daha gitmedigime bakmayın siz :D
Selamlar..
Yok askerliği yapmama gibi bir düşüncem yok zaten hatta eğer olabilirse uzun dönem gitmeyi düşünüyorum. Ben okulu eylülde bitirip 2 ay sonra askere gidip sonra da önüme bakmak istiyordum, şimdi planlar değişecek, askere gitmeden işe başlayıp askerliği 1 sene ileri atmış olacağım.
Sekopej haklısında bi yandanda onun şöyle bir güzelliği var en azından askerlikten önce bi iş tecrüben olur oda askerden sonra iş bulmanı kolaylaştırır yani cok kötü bi durum değil :) Ama tabi umarım planladığın gibi olur hayatın..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
hoşgeldin bu arada aygün :)
Eminim herkesin kafasında düşünceleri vardır geleceğe yönelik ve bu tek plan içermez. İyi bir iş fırsatı olursa ki çevremde hemen okulu bitirince iyi işe girenleri de görüyorum, askerliği 1 sene değil 2-3 sene ertelemek de olabilir. Kısacası kafa karışık, hayat zor, herşey olacağına varır diyerek fmye akıyorum.:)
Ben askerlıkten sagutma anlamaında soylemedım ya tabı askerlık yapılmalıda.iş imkanlarını kısıtlıyor dahada cok olumsuzlukları var.
neyse olumsuzluklardan bahsetmeye gerek yok :) zaten yeteri kadar olumsuzluk var basımda başta PC olmak üzere :D
Okulu bırakmayı düşünüyormuş :p pehhhhhh...
Selamlar....
hoşgeldiniz arkadaşlar
hoşgördük Turgut nasılsın? :)
deliyim :D Bu bilgisayar beni çıldırtacak :D format atacam tamamen yedekliyeyim dedim dosyaları terbiyesiz anladı sanki 5 tane boş dvd yi katletti yakıp duruyo cd leri :D flash diske atayım dedim sığmıyo 530 mb dosyayı zipledim 510 oldu dalga gecio kendi bilgisayarım benimle :D
bu arada Baba Hamdi ' nin kariyerindeki cevaba koptum harbiden :D sen nasılsın ?
bilgisayar gereksiz bir yapı zaten ömür törpüsü. :D
hangi cevap o acaba :p
Bende iyiyim teşekkür ederim. Ama açım :D
Son günlerde yemek yedikçe acıkıyorum.Nedeni nedir Sir El Barto ?
Yok abi ne kurdu ya Elma mıyım ben :D
aygün kurdudur o elma değil. :D
Hee o mu o starlık benim kanımda var:D
Sosyal mesaj veriyorum,
elbarto akıllı olsun.;)
Memo ÜSTüne vazife olmayan mesajlar verme :p
hiç yakıstıramadım memocan. ;)