Geçmiş olsun o zaman.Diş ağrısı çok kötü gerçekten.
Printable View
Geçmiş olsun o zaman.Diş ağrısı çok kötü gerçekten.
Sağol çoook çoook kötü bide sadece dişinde ağrımıyor kafana vuruyor ağrısı duramıyosun
diş ağrısı evlat acısı demişler geçmiş olsun geçer inşallah
Hepinize tek tek teşekkür ediyorum, sağ olun var olun. :)
arkadaşlar miles kankaya ne yazsam bunu yazıyor ne demek bu
that makes no sense....
Buluşalım mı demiş..
allah allah neden buluşalım desin bu adam bana yav
Hiçbir anlamı yok, sevişelim mi demiş.
olm biriniz ne söylemişse söylesin yoksa kankamla aramız bozulacak
benim suçum yok suç google transın suçudur :D
o değilde arkadaş hangi konuya girsem altta LaigLeNoiR online arkadaş az rahat bırak da takılalım rahat rahat :D
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=107200
Lütfen izleyin ve kopun :)
Okuldan selamlar. Dersteyim sıkıldım buraya ugrıyım dedim :D
Turkcell süperonline kullanıpta şikayeti olan var mı ? Bu hafta içi bağlatıcaz inşallah :)
Ya valla bişey demiyorum artık ya ne yazsak siliniyor,bu kadarda olmaz işi sıkı bağlayalım derken saçma işler yapılıyor.
Her neyse neden sessiz buralar :icon_biggrin:
Önceki mesajlar silindi diye silindi bizimkilerde. Sıkıntı yok :)
Orda mesajımı silmeleri için ''Tahrik,küfür'' gibi şeyler olmalı,ben senin mesajını alıntıladım.
Mesajı bilmeyenler hop nolmuş burda demesin diye siliyorlar ama silinen mesajı görünce adam bunu diyor zaten her neyse mesajlar her an silinebilir artık bunu göz önüne alarak yazalım.
Yöneticiler acayip hızlı :D Mesajı attım sayfayı yeniledim yerinde yoktu :D
Bununla ilgili bir şikayet aldık yakınlarda. Toplu silme işlemlerinde yazılan silme gerekçeleri yüzünden arada bazı mesajların silinme gerekçeleri yanlış anlaşılabiliyordu. Dikkat ediyoruz buna; sadece silinen mesajlardan alıntı içeren mesajları silerken, gerekçelerini özellikle belirtiyoruz.
Tekerleme gibi oldu biraz.
üç tunç tas has hoş hoşaf.
arkadaşlar türksatın genel arama frekansının kaç olduğunu bilen var mı ?
Komşuda fena bir maç var. Panathinaikos-Olympiacos. İzleyebilecek bir yer bulabilsek güzel olur aslında.
Özelden yazdım abi :)
sınava kaldı 13 gün :D kimler giriyor ygsye
Bende gireceğim.Ama acayip bir rahatlık var üstümde.Bakalım.
Selam.
OKS'den sonra sınav için rapor aldım. 10 günlük süreçte ne yapabilirim bilmiyorum ama sınavda geldi çattı. Hiç sevmiyorum bu rapor işini de aslında. Ben zaten düzenli ders çalışan birisi değilim, dikkatim çabuk dağılıyor ve toparlamakta baya zor oluyo. Bu 12-13 günlük süreçte en azından sakal tıraşı olmayacağım, sabah istediğim saatte uyanabileceğim, dzgün kahvaltı yapabileceğim.
Birazda soru çözmeyi başarabilirsem çok iyi olucak :). Bildiğim okul bitiyo ya. Hayat atılıyoruz ufaktan. Zaman ciddi anlamda çok çabuk geçiyo. Daha 1 buçuk sene önce sınıfta kaldığımda çok üzülüyodum nası devam edicem okula vs. diye ama yeni elemanlar falan baya alıştık. Zaman çok hızlı gerçekten.
dişimi sonunda çektirdimde bu kanama hala geçmedi
Golden Retriever alacağım bu aralar almak için sabırsızlanıyorum tabi yavru alacağım. Sözlükler de okuyorum , araştırıyorum videolarını izliyorum böyle bir tatlılık yok Dünya'da yok. Oyun köpeği , sosyal köpek , insancıl oyş :D
Hastalanırsa beklerim kliniğime :D
ula 4 saattir ygs yerime bakamadım böyle işmi olur be
ee normal ama 2 milyon kişi bi sınava girerse böyle olur