7 sene çıktık, herkes evlenecek diyordu.Şimdi yolda görünce bakmıyor bile güvenmeyin kızlara sakın
Printable View
7 sene çıktık, herkes evlenecek diyordu.Şimdi yolda görünce bakmıyor bile güvenmeyin kızlara sakın
Güvenmeyin diyemem, ama güvenin de diyemem.. Kızlar böyle çünkü..
Güvenin ama birgün bu güvenin karşılıksız çıkabileceği ihtimalini hep bulundurun aklınızın bir yerinde.
Genelleme doğru olmaz ama nefret etmeniz için birçok özellik 'default' geliyor zaten.
Güvenmeyeceğiniz bir kızsa karşınızdaki o zaman beraber olmayın. Ben kız arkadaşıma 4 senedir güveniyorum, o da bana güveniyor. Hiç bir sorunumuz olmadı. Bu konuda genel konuşmaktansa kendinize göre bir kız bulun derim. :]
18 yaş, 11 yaşında tanıştık ayrıca bunlar hassas konular dalga geçmeyin.
La beyler biz aynı konudan bahsettiğimize eminmiyiz :icon_eek: Hani kızlarla böyle gönül ilişkisi dışında arkadaş oluruz ya ? Hani böyle ya kanka ya da kardeşim falan deriz ya ne bileyim yahu sevgili olmak dışında arkadaş falan oluruz :D Ayrıca sevgili konusuna gelirsek aceleye gerek yok aramaya da gerek yok elbet güvenecek biri çıkar.Neyse siz beni takmayın daha yaş 16.Ama bu kızlarla arkadaş olmak bile sıkıntı yahu ya da bende bir bit yeniği var :0: Çok sakat var çok.Kafamda filler oynaşıyor 1 haftadır.Akıl kalmadı la.Çok fazla ''la'' kullandım sıkıntı olmaz umarım.
Benim olay bomba ya.
Kızla yazın tanıştık facebook'da ekledim o görmemiş o zaman sevgilisi varmış o engellemiş , sonra zaman geçti 2 hesabıyla beni ekledi kabul ettim sonra ben kullandığı hesabı eklemek için yeni hesap açtım ekledim , kabul etti engelledi. Bu nedir ? :D
Kızlara güvenmeyin, niye güvenmeyin diyorum, hiç biri erkek arkadaşlarınız kadar sağlam olmaz(genelde), yanınızda olma bakımından aslında biraz daha sağlamdırlar ama sır tutma konusunda çok kötüdürler, arkanızdan farklı da konuşabilirler hiç belli olmaz. Kızlar birbirleriyle bile iyi anlaşamazlar hep arada bir bizans oyunları döner yahu. Dikkat edin her şeye :D
Bir tane kullanmadığı varmış onla eklemiş sonra zaman geçti yedek hesap açmış kendine kullandığına yedek olarak. 3 tane var birini unuttu biri yedek :D Asıl olanlar engelli çok karışık bir durum beni ekliyorsun sonra ben ekleyince niye engelliyorsun ki hem de isteği kabul edip :D
Kafam allak bullak bu aralar. Hiçbirşey anlamadım yazdığından :)
Bavul hazırlamam gerekiyor ama çok zor geliyor. Keşke biri gelse de hazırlasa :D
Hadi iyi yolculuklar. Ne için gidiyorsun ?
Selamün aleyküm , iyi geceler herkese :)
ve aleyküm selam
Aleyküm selam Börk , seni görmek güzel :)
Avira Antivirüs kullanıyorsanız premium kazanma şansınız olabiliyor twitter üzerinden. Twitter'i sıkı takip ediyorsanız dursun bir kenarda lazım olur. :)
https://twitter.com/#!/Aviratr
geçenlerde 6 aylık premium kazandım. :)
nette çok araştırdım ve oğuz atay tutunamayanlara başladım
umarım tutunamayanları bitiremeyenler kulübünün daimi üyesi olmam:D
Cok güzel kitaptır..
Güzel bir gün, güzel bir öğle :)
Giresun'da hava fena değil, güzel bir maç günü. Saat 14.00'da stadda olacağım izlemek isteyenler TRT6'dan izleyebilir.
Şunu yapın ve yaptırın:
1 - Firefox'u açın.
2 - Adres satırına about:robots yazın.
3 - Çıkan gizli mesajı okuyun.
Sabri stadın dışına atsın topu.Sonra vay efendim Felipe De Souza neden sol ayakla topa vurmuyor...
Gel sen bizim kapının önüne yavrula sonra gece vakti ağlamaya başla.Dayanamadım su verdim Kediye 2 tane yavrulamış ama uyutmadılar, gidip sıkasım geldi boğazlarını ama işte çokta tatlı kerata :icon_smile:
Ulen Mart daha yeni bitti :n: