Aygün , Oğuz ikinizede ayrı ayrı iyi geceler, iyi uykular :) bende dizime geri döneyim bare :D
Printable View
Aygün , Oğuz ikinizede ayrı ayrı iyi geceler, iyi uykular :) bende dizime geri döneyim bare :D
iyi geceler Turgut abi iyi seyirler.. Hangi dizi?
Kusura bakma hakaten diziye dalmışım :D Chuck diye bi dizi netten izliyorum yeni sezonu daha türkiye kanallarında yayınlanmaya başlamadı :)
Türü ne abi? Ben şu sıralar HIMYM'e sardım..
Polisiye komedi denebilir.. Zaman geçirmek için çıtır niyetine bir dizi her bölümde farklı konu olduğu için takip etmesi kolay oluyor :) Zaman öldürmek için birebir :) Tabi başrolündeki hatunuda unutmamak lazım :D
Bölümleri temin edebilirsem başlarım..Ben de sana How i met your mother dizisini öneririm..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
birşeyler atıştırmak için beklemiştim karnımıda doyurduktan sonra bu sefer gerçekten kaçar iyi geceler..
o diziye bi defa denk gelmiştim diye hatırlıyorum sanki ama dizinin nasıl bir şey oldugu hakkında bir fikrim yok :) neyse benim uyku saatim gelmiş hemen yatıp kendime güzel bir rüya ısmarlamalıyım :) iyi geceler Oğuz..
Günaydın ve ben okul yoluna düşer :0:.
Açıl kafe açıl :D Okuldan selamlar;)
Selam kafe :D Evden Selamlar ;)
Ya bugün TTF 09 a göz atarken aklıma geldi taktik bilgisi az veya kendi taktiğini kurmak isteyenlere cok yararlı bi rehber olabilir ama çeviriyi tek başıma yaparsam uzun zaman alır :) yardım edebilecek arkadaşlar varsa çevirelim yararlı bi rehber olur..
Selam arkadaşlar.Şu marşı bulamıyorum aynen çaldığı gibi yardımcı olabilicek varmı ? :)
Webaslan
PcGamer valla yardımcı olmak isterdim ama içim el vermiyor :p Şaka bi tarafa normal kayıtmı bu yani albüm kaydı bu şekildeyse bulabilirim..
Bilmiyorum ki abi ilk defa duydum yardımcı olursan çok memnun olurum.Olmazsan da canın sağolsun abi :)
yok söyledik bi kere elimden geldiği kadar yardımcı olcam :D
Çok sağol abi buralardayım ben bekliyorum :)
Kafe diktadan kurtulmuş mu ne ?
Gündoğdu hep uyandık serverlara dayandık
Kafe uğrunada al kanlara boyandık
Yolumuz Kafe yoludur gelin kardeşler gelin
Yurdumuza diktatör dolmuş hackleyin kardaşlar hackleyin...
:n:
İsmim Turgut :) hem ne demek elimizemi yapışacak centilmenliğin kral örneğinide vermiş oldum böylece :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ama tabi media player ımda GS marşı çalmasına sebep olduğun için seni hiç unutmayacağım PcGamer :D
Memnun oldum Turgut abi.Bende bi kere Fenerbahçe temasına sahip bir arkadaşın bilgisayarına uzaktan yardımda bulunmuştum :D Değişik hissediyorum ama bizler Fair play çerçevesinde yardımlarımızdan kimseyi esirgemiyoruz demi abi :n: :D
Tabiki ya önemli olan fairplay ne demiş ünlü düşünür "let's kick racism out of football" :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
PcGamer sende bana yardım edebilirmisin bi konuda ? 10 km yol gidip emniyet müdürlüğünden şu bizim arabanın haczinin kaldırılması lazım sana zahmet kardeşim hava soğuk ben üşeniyorumda yardımlarını bekliyorum :D:D
Selamlar :).
İzmir olsa yürüyerek bile giderdim abi :)Soğuk havada yürüyüş yapmak çok hoşuma gider ama İstanbul'dasın :D
Selam Notts County96
neyse sağlık olsun ben gideyimde işimi halledeyim o zaman daha dönüp format atacam pc ye :D hadi kendinize iyi bakın bu arada TTF09 çevirsi için yardım etmek isteyen olursa aksam buralarda olurum konusuruz düşünenlerle..
Kolay Gelsin Turgut abi.Ben Yabancı dil bölümünden mevzun oldum ama pek çakmam :D :n:
Selamlar..
Çok kötü hastayım :(
OooooOooo Süper bir haber bu :n:
Geçmiş olsun canım benim.
Sağol Emrecim (:
Aygün, mandalina,portakal,greyfurt(eğer greyfurtu benim gibi sevmiyorsan az kat :) ) bunları sık. Günde 3 kez iç.
Aygün ek olarak Lingoln'ün dediklerini içip üzerine C vitamini hapı İÇME!! Aşırı C vitamini kalp krizi bile yapabilir..