onemli degil aga ispanyada yasiyoz 1.5 yildir ama 4/4"luk degil ancak bu kadarini biliyorum :D
Printable View
Niye güzelim türkçe dururken ispanyolca yazıyorsun ? Niye artistlik peşindesin :D
Günaydın güzel insanlar gününüz aydn olsun
Shaggy ölmüş
o kim ya :D
Adam gelir 80 yaşına falan normal eceli ile ölür bizim basın ''Bu sefer gerçekten öldü'' diye haber yapar. :n:
merhaba size bi soru
aygünleştirebildiklerimizden misiniz yoksa aygünleştiremediklerimizden misiniz
hadi bakalım :D
İstanbul'da az önce şiddetli bir fırtına yaşandı.Hissedenler var mı?Çatılar felan uçtu burada.Böylesini görmemiştim.Korktum valla bir an.
Ankara ve Konya'da da olmuş fırtına.Çok ilginç bence.Acaba neden oluştu birden fırtına merak ettim.
ilahi uyarı :)
Valla bir anda çıktı fırtına camdan baktım kuşlar uçmaya çalışıyorlar bi o yana bir bu yana savruluyolar caddede devasa ağaçlar bile nasıl sallanıyor.
Haberlere bir göz attımda etkisi baya bir hasar vermiş.Boğaziçi köprüsü durmuş.Çöken inşaatlar var.Deprem etkisi yarattı resmen.Allah korusun şiddetli bir depremde İstanbul'un halini düşünemiyorum.
2012 KPSS Lisans sınavına başvurmayan var mı ey ahali bugün son günü kaçırmayın derim.
Çarşamba son gün mü olurmuş yahu? Cuma neden değil ki? İstikrarlı bir son gün adamı olarak şaşırdım.
Ankara'da fena kum fırtınası var.Her tarafım kum oldu size yemin ediyorum.1km lik yolu zar zor geldim vallaha.
Bizim okul dag basinda oldugu icin fena hissettik ruzgari. Hatta bizim okulun cevre sartlarindan bize has sandik ama genelmis.
Denizli'de de deli gibi rüzgar var. 1 kişi motosikletle giderken uçmuş ve vefat etmiş. Allah rahmet eylesin.
Eminönü'nde çarşının icinde yakalandık fırtınaya, adamların neyi varsa uçtu gitti, özellikle seyyar satıcılara yazık oldu.
Ankara zaten devasa bi köy,bi ülkenin başkenti köyden başka bir şey değil.Yağmur yağar çamurdan geçilmez,rüzgar çıkar kumdan geçilmez.Olsun yine de seviyoruz Ankara :D
Şuan İncek'ten geldim öyle böyle değil, trafik ışıkları yamuldu, tam sağ dönün gösteren oklar artık tam sola dönüşü gösteriyor :n: Fakültenin camları patladı, çatıdan taşlar düştü filan Allahtan kimseye birşey olmadı.
Antalya'da da fırtına yıktı geçti.Hatta hala sürüyor özellikle saat 3-4 gibi fenaydı.Okulda camdan gelen sesler hocanın sesini bastırdı resmen. :D Denize karşı bizim okul deniz bembeyazdı köpür köpür olmustu. :D
İzmir berbat, okuldan eve gitmek çok zor ve çamur yağıyor yer yer.
Saat 5 den bu saate kadar uyumsaydım iyiydi. Şimdi ne yiyecek birşey var ne de içecek. Yarında sınav var (/)
Bugün Microsoft ve Intel okula sunuma geldiler. 20 kişi izledi. Rezillik:icon_redface:
Apple gelse hepiniz giderdiniz ama :D
Çağatay'da çarmıha çakılan çarın çavuşu, çamurlu çamçağı çakıllı çayda
çalkalarken, çantasından çamaşırlarını çaldırdı...
günaydın bebekler nasılsınız bu gece üşüdüm nedense bide izmir sıcak memleket derlerdi afyonun buz gibi soğuğunu da getirdim herhalde beni gören hep böyle söylüyor :D
Vee 11 günlük tatilim başlar...