Serdar Kulbilge olabilir bence.Kabul edecekse 2. veya 3.kaleci olmayı,buyursun gelsin.
Printable View
Serdar Kulbilge olabilir bence.Kabul edecekse 2. veya 3.kaleci olmayı,buyursun gelsin.
Bosingwa ile ilgilendiğimiz söyleniyor.Gelirse bomba olur gerçekten.Sağ bekte yıllar sonra adam gibi bir bek seyretme imkanı buluruz eğer alabilirsek.Bir de Fernandes'in sıkıntı çıkardığı haberleri var.Ya basın piyasada haber yok diye sallıyor,ya da var bir sıkıntılar harbiden.Umarım bir aksilik çıkmaz bu konuda.
Ben bir sorun olduğunu hiç sanmıyorum, iş resmiyete dökülmedikçe de böyle haberler devam edecektir. Yalnız doğruysa bile elimizde Fink var yahu, onu ne çabuk harcayıverdik.
Ben de Fink'i gayet faydalı buluyordum, beğeniyorum oyununu. Popülaritesinin düşük olmasından dolayı takımdan uzak tutuldu. Guti, Ernst, Aurelio gibi yaşlı bi orta saha varken Fink takımdan gönderilmemeli. -Yaşını bilmiyorum ama 30 olmadığı kesin- :D
Fink benimLe aynı yaşta. 1982 doğumLu.
Bosingwa görüşmeleri hızlandı
20 Haziran 2011 Pazartesi 13:58
http://www.haber1903.com/images/habe...1308568483.jpg Geçtiğimiz hafta Serdal Adalı'nın Beşiktaş taraftarınında çok istediği siyahi bir futbolcu transferini bitirmek için yoğun çaba sarfettiği haberini okurlarımıza duyurmuştuk.
Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı Serdal Adalı, Beşiktaş taraftarlarının çok istediği Chelsea'nın Portekizli siyahı futbolcusu Jose Bosingwa'yı transfer etmek için görüşmeleri iyice hızlandırdı.
Bosingwa ile görüşmelerin devam ettiği ve bu transferin bu hafta içinde netlik kazanacağı öğrenildi.
Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber
Karıştı yine ortalık :S
Bosingwa iyi olur :D
Bosingwa'yı alırsak ciddi ciddi bomba olur yalnız.
Ben geçen sene de dahil bu kadar harareti yüksek bir transfer piyasası görmedim, ne Beşiktaş ta ne Süper Lig de. Bosingwa gelirse kalan giden listesi yine çok karışır. Hilbert in gidişi kesinleşebilir, Sivok a yol görünebilir, Holosko takımda kalabilir vs vs...
"Q7 ve Guti bize yeter, 3. yıldız denge bozar"
Transferi büyük ölçüde bitiren Beşiktaş'ta Futbol Komitesi üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, dengeli bir kadro kurduklarını söyledi. Tecrübeli yönetici, Quaresma (Q7) ve Guti'nin bulunduğu bir takıma 3. bir yıldızın gelmesinin sıkıntı oluşturabileceğini dile getirdi.
Beşiktaş, yeni sezonun kadrosunu büyük oranda şekillendirdi. Teknik Direktör Tayfur Havutçu'nun talebi doğrultusunda transferler yapılırken, yönetici Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu tespit edilen oyuncuların alınmasında büyük çaba harcadı. Yerli ve yabancı oyuncuların transferi sırasında her detayı yakından takip eden Cengiz Zülfikaroğlu, gelecek yıl Beşiktaş camiasını ayağa kaldıracak bir takım oluşturduklarını kaydetti.
Tecrübeli yönetici, göreve geldikleri ilk günden itibaren planlı şekilde çalıştıklarını ve büyük hedeflere ulaşacak takım kurmaya gayret gösterdiklerini anlattı. Geçen sezon kadroya kattıkları Quaresma, Guti, Almeida, Simao gibi yıldızlarla iskeletin oluştuğunu dile getirdi. Bu ekiple Türkiye Kupası'nı kazandıklarını hatırlatan Zülfikaroğlu, kendileri için iyi bir tecrübe olduğunu, sezon bitimiyle birlikte detaylı inceleme yaptıklarını söyledi. Tecrübeli yönetici, geçen sezonki gibi yıldız isimlerin gelmesini bekleyenler için ise izledikleri politikayı şöyle özeltedi: "Biz kadromuzun iskelet yapısını geçen sezon oluşturmuştuk. Kadroya baktığımızda takıma katkı sağlayan Türk oyuncular yetersizdi. Bu yönde çalışmalar yaptık. Renklerimize bağladığımız oyuncular genç ve geleceğe dönük isimler. Her biri en az 5-6 yıl Beşiktaş'a hizmet edebilecekler."
Yabancı tercihlerini yaparken takım dengesini bozmayacak oyuncularla ilgilendiklerini dile getiren Cengiz Zülfikaroğlu, "Bebe ve Sidnei genç ve gelecek vaat eden oyuncular. Biz bu oyuncuları Manchester United'dan, Benfica'dan aldık. Bu oyunculara geleceğin yıldızları olarak bakılıyor. Eğer performanslarını yukarı çekerlerse bonservislerini alırız. Yıldız almadınız diyorlar. Biz geçen sezon yıldız oyuncuları takıma kattık. Quaresma'nın Guti'nin yanına bir tane daha dünya çapında oyuncu getirseydik sıkıntı olabilirdi. Üçüncü yıldız dengeleri bozabilirdi. Biz takıma katkı sağlayacak ve kendini göstermek isteyen genç oyuncuları tercih ettik. Takım içindeki dengeleri gözetmek de önemli transfer başarısıdır." ifadelerini kullandı.
G.Saray'ın da ilgilendiği Atletico Madrid'in Uruguaylı oyuncusu Diego Forlan'ın transferi için bir dönem uğraştıklarını, ancak kendi görevlerinin öncelikle Beşiktaş'ın çıkarlarını korumak olduğunu hatırlatan Zülfikaroğlu, "Biz Forlan'ı renklerimize bağlamak isteseydik o maliyetleri karşılayıp İstanbul'a getirebilirdik. Bunun bize artılarını eksilerini iyi değerlendirmek zorundaydık. Şartlarımızı sunduk ve taviz vermedik. Geçen sezonda transferi gerçekleştirirken oyuncular için ödediğimiz paralar ortada. Bonservis için verdiğimiz paralar 11-12 milyon Euro'yu geçmiyor. Buna rağmen Beşiktaş elindeki kadroyla Avrupa'nın dikkat çeken birkaç kulübü arasında gösteriliyor." sözleriyle zor bir görev yürüttüklerini dile getirdi.
Zaman
Kartal'a 3. bebek
Beşiktaş, 22'lik Sidnei ve 21'lik Bebe'nin ardından 20 yaşındaki Rodrigo'nun peşine düştü
Benfica'nın geçen sezon Bolton'a kiraladığı Brezilya asıllı İspanyol golcü Real Madrid'in alt yapısında oynadı. Guti de Rodrigo'ya olumlu referans verdi
Beşiktaş'ın forveti 20'lik Bebe'lere teslim... M. United'dan 21 yaşındaki Bebe'yi alan Kartal, forvet hattını yine bonservisi Benfica'da bulunan 20'lik Rodrigo Machado ile güçlendirmeye hazırlanıyor. Siyah-Beyazlılar'ın bu sezonki bir diğer transferi Sidnei'nin 22 yaşında olması da Tayfur Havutçu ile başlayan gençlik operasyonunun bir diğer halkası...
BONSERVİSİ 12 MİLYON EURO
FUTBOL Komitesi Başkanı Serdal Adalı'nın geçen sezon da transferi için büyük çaba sarf ettiği Rodrigo, Guti gibi Real Madrid patentli. İspanyol yıldızın, Rodrigo'nun Beşiktaş'a transferi için olumlu referans verdiği bildirildi.
BREZİLYA asıllı olmasına karşın İspanya U19 takımında forma giyen Rodrigo geçen sezonu Bolton'da kiralık geçirdi. Premier Lig'de 17 maçta 517 dakika buldu ve bir de gol attı.
BENFİCA, gelecek vaat eden futbolcular arasında gösterilen Rodrigo'nun bonservisini Real Madrid'den 6 milyon euroya aldı. Ancak İspanyol devi, sözleşmesine koyduğu bir maddeyle istediği takdirde Rodrigo Machado'yu 12 milyon euroya geri alabilecek.
BU yüzden Siyah-Beyazlı yönetimin Rodrigo'yu Manchester United'dan Bebe ve Benfica'dan Sidnei örneklerinde olduğu gibi Benfica'dan kiralaması bekleniyor. Tabi önce 14 olan yabancı kontenjanının boşalması şart.
Haber Kaynağı: Akşam
Ferrari ve Sivok’u istemiyorum
“Ersan, Egemen ve kaptan İbrahim Toraman ligin en iyi savunmacıları. Sidnei de gelince Ferrari ile Sivok’a ihtiyacım kalmadı.”
BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Tayfur Havutçu, yeni takviyelerle birlikte kadroda 6’sı stoper olmak üzere 9 defans oyuncusunun bulunduğunu belirterek Matteo Ferrari ile Tomas Sivok’un satılması için yönetime rapor verdi. Ligin en iyi savunmacıları arasında yer alan Ersan Gülüm’ün bonservisini aldıklarını Egemen Korkmaz’ı kadrolarına kattıklarını ifade eden genç teknik adam, Sidnei ve Tanju Kayhan’ın da gelmesiyle birlikte Ferrari ile Sivok’a ihtiyacının kalmadığını söyledi.
Defansta tercih yerli
Kaptan İbrahim Toraman’ı defansın her bölgesinde oynatabileceğini ifade eden Tayfur Havutçu, “Kadromuzda son derece yetenekli yabancı yıldızlar bulunuyor. Bu oyuncuların birçoğu orta saha ve forvette görev yapıyor. Bu yüzden defansımızı yerli isimlerden oluşturmayı düşünüyorum. Kalecimiz zaten yerli. Ferrari ile Sivok’a ihtiyaç yok. Bu oyuncular satılırsa kontenjan sorunumuz da ortadan kalkar”dedi.
Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı ile üye Cengiz Zülfikaroğlu, teknik direktör Tayfur Havutçu’nun yeni sezonda kadrosunda düşünmediği Matteo Ferrari ile Tomas Sivok’un satılması için avrupalı menajerlere haber yolladı.
Haber Kaynağı: Hürriyet
“S.Liege tok satıcı çıktı“
Beşiktaş, Belçika kulübünün tutumu yüzünden Sinan Bolat'tan vazgeçti.
Futbol Komitesi Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, Sinan için Standart Liege Kulübü ile pazarlık masasına oturduklarını belirterek, "Sinan'ı çok seviyorlar. S.Liege tok satıcı. Ancak çok yüksek bir rakam önerirsek satabileceklerini söylediler. Tok satıcıdan futbolcu almak zordur. Konuştukları rakam 5 milyon Euro. Biz böyle bir rakam veremeyiz. Alternatif isimlere yöneldik" diye konuştu.
Haber Kaynağı: Sabah
Demirören: 'Kombine Satışlarını Bekletin'
En büyük aday Bosingwa...
20.06.2011 - 15:06
Geçtiğimiz haftalarda BJK TV Genel Müdürü'ne, pasaportunda Schengen vizesi bulunan bir kameraman ve muhabiri hazır bekletmesi talimatını veren Demirören, bu sefer pazarlama departmanına kombine satışlarını bekletmeleri talimatını verdi.
Satışa çıkmadan önce bir yıldız transferinin satışları patlatacağını düşünen başkan ayrıca Adidas firmasınada hazır olma talimatı verdi. Son yaşanan gelişmeler neticesinde özellikle yabancı kontenjanının tekrar boşaltılmaya gayret edilmesi yeni bir yabancının yolda olduğu sinyallerini çok güçlendiriyor...
EN BÜYÜK ADAY: BOSİNGWA
Bosingwa'nın tranfer listesinde olduğunu aylar önce yayınlayan Kartal Bakışı'na son duyumların bu isim üzerine yoğunlaştığı haberleri geliyor.
Kartalbakisi.com özel haberidir.
Bana göre iki sağlam kaynağımızdan bu haberler geldiyse, iş ciddidir.
Sistem kulübü Beşiktaş
Zülfikaroğlu, “Yabancı alacak durumumuz yok” dedi. 14 yabancıları bulunduğuna dikkat çeken siyah-beyazlı yönetici, “Yeni federasyon yönetiminin alacağı karara değil, mevcut sisteme göre hareket ediyoruz. 4 yabancıyla yollarımızı ayırmalıyız” dedi
Beşiktaş Futbol Komitesi Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, şu an için kaleci dışında başka bir transfer çalışması içerisinde olmadığını söyledi, yabancı kontenjanında mevcut talimata göre hareket ettiklerini ifade etti.
Şu an için yabancı transferi yapacak durumda olmadıklarını söyleyen Zülfikaroğlu, “Kadromuzda şu an 14 tane yabancı oyuncu var. Öncelikle bunlardan dört tanesiyle yollarımızı ayırmalıyız. Biz, yeni seçilecek Türkiye Futbol Federasyonu yönetiminin yabancı futbolcu sayısındaki kararlarına göre hareket etmiyoruz. Şu anki sistem neyse onun sınırları içerisinde çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.
Siyah-beyazlıların, ilk etapta Tabata, Holosko, Fink ve Ferrari, İtalyan oyuncunun gitmemesi durumunda ise Sivok ile yolları ayrılacak.
Kaleci arayışlarına devam ettiklerini de belirten Zülfikaroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Acele etmiyoruz. O nedenle kaleci transferi hemen bitmiyor. Vaktimiz olduğu için ağırdan hareket ediyoruz. Kadromuzda mutlaka üçüncü bir kaleci olacak. Ama bu kim olur, hangi takımdan transfer edilir, henüz net değil. Sinan Bolat ve Serdar Kulbilge zaten bilinen isimler. Bunun dışında alt yapımızda da yetenekli kaleciler var. Eylül ayına kadar transfer yapmak için vaktimiz var. Bundan sonraki rotamız yerli bir kaleci ve eldeki dört yabancıyla yolları ayırmak. Ardından neler olur, hocamız ne ister bilemeyiz. Belki başka transfer de olabilir, belki de transferi kapatabiliriz; bunu zaman gösterecek.”
Kartal ikinci büyüğü arıyor
Tarih uyuşmazlığı nedeniyle Real Madrid ile hazırlık maçı oynayamayan Beşiktaş, lige girmeden önce üst düzey bir takımla hazırlık maçı yapabilmek için arayışa başladı. Atletico Madrid ile Fiyapı İnönü Stadı’nda bir hazırlık maçı oynayacak olan siyah-beyazlı kulübün, ikinci bir karşılaşma daha yapmak istediği öğrenildi. Lige üst düzey takımlarla dostluk maçı yaparak forma girmek isteyen Beşiktaş’ın, İspanya ve Almanya liginden takım baktığı bildirildi.
Performansa göre program
Sezonu Ziraat Türkiye Kupası’yla kapatan Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Tayfur Havutçu’nun oyuncularına tatil için özel bir idman programı hazırlattığı öğrenildi. Siyah -beyazlı takımın yeni kondisyoneri Roland Koch’un, İstanbul’da topbaşı yapacak oyuncuların tatildeki performanslarına göre çalışma çizelgesi hazırlayacağı bildirildi.
Haber Kaynağı: Milliyet
http://img.skysports.com/08/10/218x2...wa_1267794.jpg
Bekliyoruz seni martı kaş. :D
bu adam gelmese olmaz mı:d
tribundergi: Beşiktaş'ın kaleci transferinde ilk sırada Serdar Kulbilge var. (Lig TV)
serdar niye 3. kaleci olsun beyler? adam zamaninda fenerde rüstüyü de volkani da kesmedimi? serdar cok iyi bir kaleci önünde iyi bir defans hatti varsa abuk subuk goller yemesi imkansiz refleksleri cok iyi..
Besiktas eger Cenk'in onune bir kaleci dusunuyorsa Cenk'e cok yazik olacak bence.
Serdar gelirse Cenk için iyi olur kalede ki rekabet kalecileri kendini geliştirmeye zorluyor örneğin Volkan'ın gelişmesinde Serdar'ın olduğu dönemde ki çekişmenin etkisi olduğunu düşünüyorum ben.
Rüştü gibi bir abileri olduğu sürece daha da iyi olur
Serdar, Rüştü'nün durumunu da düşünürsek iyi bir transfer olur. Sinan olmuyorsa alınmalı kesinlikle, bonservisi de yok. ;)
Niye Beşiktaşlı olamıyor?
Beşiktaş Başkanı, “Fener’de oynayan isimleri aldığımız zaman çok eleştirildik. Aynı sıkıntıları yaşamak istemiyorum” diyerek Serdar Kulbilge’yi veto etti.
HAKAN Arıkan’ın Süper Lig’in yeni takımı Mersin İdmanyurdu’na gitmesinden sonra Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu, Rüştü Reçber ve Cenk Gönen’in yanına tecrübeli bir yerli kaleci alınmasını istedi. Genç teknik adam, bu isteğini siyah beyazlı yönetime iletti. Hocalarının talebi karşısında harekete geçen Beşiktaş Futbol Komitesi, birçok isimle temasa geçti. Aralarında kimler yoktu ki...
Gelmeye can atıyor
Antalyasporlu Ömer Çatkıç, Bursaspor’dan Yavuz Özkan, Karabükspor’dan Bülent Ataman ve G.Birliği’nden Serdar Kulbilge.
İçlerinden en uygunu Serdar’dı. Hem tecrübeli, hem de daha önce A Milli Takım’ın kalesini korumuş bir isim olan 31 yaşındaki file bekçisinin G.Birliği ile sözleşmesi bittiği için bonservisi de elindeydi. Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu, Serdar’la temasa geçip tekliflerini ilettiler. F.Bahçe’de şampiyonluk yaşayan Serdar Kulbilge, Beşiktaş’a gelmeye sıcak bakıyordu. Hiç düşünmeden “Evet” dedi. Ancak ortada bir sorun vardı.
Araştırmaya devam edin
Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, bu transfere karşı çıkıyordu. Nedeni ise Serdar’ın daha önce Fenerbahçe’de forma giymiş olmasıydı. Demirören, Adalı ve Zülfikaroğlu’na bu transfere neden karşı çıktığını şu sözlerle anlattı: “Serdar Kulbilge, tecrübeli ve yetenekli bir kaleci. Rüştü ve Cenk’le birlikte kalemizde rahatlıkla oynayacağından kuşkum yok. Ancak, göreve geldiğim dönemden bu yana, daha önce F.Bahçe’de forma giyen isimleri transfer ettiğimiz için çok eleştirildik. Eğer Serdar’ı da alırsak aynı sorunlarla karşılaşırız. Bu nedenle arayışlarımızı sürdürelim.” Başkan Demirören’in bu sözlerinden sonra siyah beyazlılar, prensip anlaşmasına vardıkları Serdar Kulbilge’nin transerini askıya alıp arayışlarını sürdürmeye başladılar.
Fener’den koptuktan sonra 2 takımda oynadı
F.BAHÇE ile 100. yılda lig şampiyonluğu yaşayan Serdar, 2008’de anlaşmazlığa düştüğü sarı lacivertli takımdan ayrılarak Kocaelispor’un yolunu tuttu. Yeşil siyahlı takımda 1 sezon oynadıktan sonra G.Birliği’ne transfer olan tecrübeli file bekçisi, iki sezondur da G.Birliği’nin formasını giyiyordu.
Serdar Kulbilge, “Ben Fenerbahçeli değilim” dedi ve ekledi:
FENERBAHÇELİ kaleci yakıştırmalarından bunaldığını söyleyen Serdar Kulbilge, “Evet, sarı lacivertli takımda 4 sezon forma giydim. Şampiyonluk da yaşadım. Ancak o defteri kapatalı 3 yıl oldu” dedi. Beşiktaşlılara seslenen tecrübeli kaleci, şunları söyledi:
“Üzerine basa basa söylüyorum, ben Fenerbahçeli değilim. Böyle olsa bile, ne fark eder. Beşiktaş’ta oynayıp da F.Bahçe’ye giden birçok oyuncu var. Aynı şekilde geçmiş yıllarda F.Bahçe’de görev yapıp Beşiktaş’a giden oyuncular da. Eğer, beni kabul ederlerse çok mutlu olurum. Menajerim Beşiktaş’a transferim için görüşmelerini sürdürüyor.”
Tayfur Havutçu, isteğini tekrarladı; Rüştü ve Cenk var ama ya sakatlık olursa
BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Tayfur Havutçu, “Rüştü ve Cenk bu ülkenin en iyi kalecileri arasında. İkisine de güvenim tam. Ancak sakatlanırlarsa bu durumda güvenebileceğim bir kaleciye ihtiyaç duyabilirim. Bunun için istekte bulundum” dedi. Belçika’nın Standard Liege takımında forma giyen Sinan Bolat’ı çok istediğini belirten genç teknik adam, “Ancak onu da kulübü bırakmıyor” diye konuştu.
Haber Kaynağı: Hürriyet
Ferrari tehlikesi
Beşiktaş yönetimi Tayfur Havutçu’nun isteğiyle İtalyan yıldızdan kendisine kulüp bulunması istedi
Ancak “2 yıllık anlaşmam var. 27 Haziran’da gelir kampa katılırım” diyen Ferrari ayrılmaya hiç niyetinin olmadığını gösterdi
BENFICA’dan alınan Sidnei ve Manchester United’dan transfer edilen Bebe ile birlikte yabancı sayısı 14’e çıkan Beşiktaş kontenjanı boşaltma operasyonuna Ferrari’den başladı ancak İtalyan yıldızın yanıtı siyah-beyazlıları şoke etti.
İKİ sezon önce geldiği Beşiktaş’ta sahadakinden çok gece hayatındaki performansıyla gündeme gelen Matteo Ferrari ilk sezonda 23 lig maçına çıkarken, geçen sene ise bu rakam sadece 7’de kaldı. Teknik direktör Tayfur Havutçu’nun da yeni sezonda kadrosunda düşünmediği Ferrari’ye hocanın bu kararı iletilirken, kendisine kulüp bulması istendi.
ANCAK Beşiktaş ile 2013 sezonun sonuna kadar sözleşmesi bulunan İtalyan futbolcu bu duruma vurgu yapıp “2 yıl daha sözleşmem var. Bir yere gitmiyorum. 27 Haziran’da İstanbul’a gelirim ve takımla kampa katılırım” karşılığını verdi.
YILLIĞI 2.5 MİLYON EURO
BU gelişme üzerine siyah-beyazlılar menajeri ve oyuncuyla tekrar biraraya gelip orta yolu bulmaya çalışacaklar. Ancak Beşiktaş’tan yıllık 2.5 milyon Euro ücret alması ve bu rakamın altına inmeye yanaşmaması yönetimin işini bir hayli zorlaştırıyor. Çünkü sürekli sorunlarla gündeme gelmesinin yanı sıra yüksek maliyeti nedeniyle kimse Mattero Ferrari’ye bulaşmak istemiyor.
Haber Kaynağı: Vatan
Serdar'ın alınmama sebebi buysa, çok saçma.