iyiyiz turgut abi senin keyifler nasıl?
Printable View
iyiyiz turgut abi senin keyifler nasıl?
selamun aleyküm.
yonja'dan anlayan var mı ?
nasıl müzik ekleniyor bilen?
Ne oldu herkes dışarda kartopu oynuyor galiba içerisi boş kalmış :D
valla bende onu merak ediyorum abi herkes burası dışında her yere yazıyor :D
Abi kartopu demeyin bana ya :D Ankaradaydm 1 gün önce soğuk yedik hasta oldk bugün kar yağmaya başlamş :n: şansmı bu bbendeki şimdi
ne güzel İsmail abi zaten Ankara su problemi çekiyordu inş baraj seviyesi dolar :)
İsmail geçmiş olsun çivi çiviyi söker taktiğini dene inadına çık kartopu ve bilimum karda oynanabilecek oyunu oyna :D şaka bi tarafa dikkat et kendine daha beter üşütme :D
Selamlar..
Abi yanlız şöyle birşey var :D ben ankaradayken kar yağmadı :zuhaha ben şimdi Kütahyadayım :D
hoşgeldin Aygün..
s.aleykum nasılsınız dostlar
arkadaşlar FM'i yükledim ama oyunu tam devam ettircem bi anda aşağı atıyo ve oyun kapanıyor neden olabilir?
Oley doktor 2 gün rapor verdi.Yarın da gitmiycem okula :D
ya canlan kafe bu ne yahu :)
doğru diyorsun valla :)
selam gençler :)
Aleyküm selam İsmail abi.
selam İsmail abi :)
ee ne var ne yok keyifler nasıl ? :)
Size birşey sorabilirmiyim bir cd-rom çalışmamaktan okumayı unutabilirmi yada bozulabilirmi ?
iyi valla ne olsn sabahtan beri burun çekiyorm (: biyandanda gözm dışarıda kar yağdığı andaa ben iptal :n:
Vallahi ne koysam okumadı bozulmuş heralde bir senin dediğini deniyim serhat.
Hoşgeldin Serhat'ım.Doğum günü konusuna mesaj atmışsın biriksin toplu halde cevap atarım,teşekkürler oradaki mesajın için:).
Selamlar ..:)
teşekkür ederim kardeşim :)
şimdi sen bizi bu akşam Almanya'da bir yemeğe çıkarırsın yoksa oyuncularınla mı paylaşıcaksın bu mutluluğunu yönetim falan :)
ve aleyküm selam ; karizma (:
neyse ben kaçtım gelirim..