bizde de iki vize bi final işkence ama allahtan bu sene kalma yok kasmıyorum :D
Printable View
bizde de iki vize bi final işkence ama allahtan bu sene kalma yok kasmıyorum :D
Oh be sonunda proje ödevi bitti ama berbat oldu :D Neyse ben okula kaçar.
hakkat ya kasınca ne oluyo :D
Ahh ahh, keşke okuyor olsam da tek derdim sınavlar olsa.:D
Üni'de ki langırt turnuvasında 2. oldum beyler moralim çok bozuk. Gitti 200 lira :(
ya facede reklamlar iyice azıttı neden böyle oluyor vallahi bu gidişle kapayacam faceyi o olacam zökemburg ağlayacak
Aygün online olsaydı o yapardı kesin :D
Yenildiğimiz adamlar turnuvayı düzenleyen kişilerdi. Onlar da 5. sınıf. Bu sene sonu onlar bititir gider, seneye de "Şampiyonluk bizim, kupa bizim !" :D
belki adamlar sınıfta kalırlar seneye onlar şamp olur ne biliyosun:D
Gece gece estiler yine bana ve yazmak istedim bu yazıyı.
Küçüklükten beri izlediğim ve beğendim oyuncudur Kaka hatta eskiden alır topu evde kendi kendime maç yapardım.Ne günlerdi kendimi yerden yere atardım ve hep nedense golleri Kaka atardı :)
Sonra arkadaşlarım bana Kaka demeye başladı top oynarken felan şuan İBB'de oynuyorum ve halen takım arkadaşlarım bana Kaka diye hitap ediyor.Bu beni çok sevindiriyor, çünkü sevdiğin oyuncunun ismini taşımak gerçekten harika birşey küçüklükten beri izlerim Kaka'yı bu yazıyı neden yazdığım hakkında bir fikrim yok.
Anılarım depreşti diyeceğim ama değil, her neyse bendeki Kaka sevdası burdan kalma yani... :zuhaha
Zaten Aygün ve sen ikinizde Kaka hastasınız, ben sizi Kaka'ya bulayacam ama neyse :)
Cümleten iyi geceler Kafe insanları.
Ben de yazsam mı bi yazı acaba?
Benim o Kaka şeyim eskisi gibi değil abi (: #22'den sonra düştü gözümden :uzgun:
Ben de bir yazı yazıp gidiyim :D
Geçen gün Dil ve Anlatım dersinde makaleyi işliyorduk.Hoca dedi siz makale yazamazsınız.Ben dedim yazarız.Yok yazamazsınız dedi.Neden dedim.Konuda uzmanlar tarafından yazılır falan filan dedi.Yazarım hocam dedim.Yaz görelim dedi.Aldım kağıdı makale yazdım gösterdim hocaya buyrun hocam makale yazdım dedim.Kaldı öyle adam.
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=lLVOe_PVRb8"]Kaka[/YOUTUBE]
Şu maçta attığı 2. gol yok mu, 2 Manu'lu oyuncunun arasında kafayla dokunup topu sökmesi, o 2 oyuncunun birbirine çarparak oyundan ekarte olması ve ardından gidip golü atması... 65 milyon'a kadar çok büyük oyuncuydu çok, fazla para bozdu Leite'yi : )
Oyşş adam ya can can :)
Foruma bağlanmakta sorunu bir tek ben mi yaşıyorum ?
hayır bende de sıkıntı var.
Yeni siteye geçiyoruz beyler sıkı tutunun :p
cumartesi pazar pazartesi salı
ps3'ün dibine vurma zamanı geldi :D
ne zaman geçiliyo yeni siteye acep :D kemerleri bağlayak mı :D
mükemmel yakalanmış bi foto :D
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...80357241_n.jpg
Ah paris ah guzel oldugun kadar yorucusunda :D
Bizim Edebiyat'çıya bunu yapsak ..... lan diye bişey der. :D
Afyon'da içki alımı ve satımı yasaklanmış. Hey gidiiii nerelere gidiyor ülkemiz yazık.
Bak sende söylüyorsun ağzınla,içen hertürlü içer diye .. İçmeyende içmez o zaman ne gerek var yasaklamaya. Ne farkımız kaldı kınadığımız arap ülkelerinden ! Yakında kadınlar araba kullanamaz diye birşey çıkartılırsa da şaşırmam .. Saygılar ve iyi uykular Türkiye !
Komple yasaklanmamış. Park,bahçe gibi çoklu kişilerin olduğu ortamlarda taşkınlık yapılmasın diye yasaklanmış. İsteyen barlarda içmeye devam edecek. Haberi iyi okumakta fayda var :)