İyi akşamlar herkese...
Printable View
İyi akşamlar herkese...
İyi akşamlar sayın stajer, hayırlı olsun.:p
Hayırlı Olsun Mustafa Abi..:)
Merhabalar.. :)
SeLam beyLer,keyifLer nasıL ?
Hayırlı olsun mustafa abi :).
Bir Yönetici Daha Geliyor :) Hayırlı Olsun Mısta Abi :p
Serkan stajyer mi yaptın? :D
Hayırlı olsun Mustafa bu dönemi başarı ile geçeceğine adım gibi eminim. Şimdiden aramıza hoşgeldin. :)
Yok benim stajyerim değil, ben daha stajyer almıyorum.:n:
Yesinler geçen sene stajlarda sürünen biriinden ne beklenir ki. :D Ben aygünü alacağım yanıma stajyer olarak. :icon_cool: Cünyır El Barto olacak.
İşte geçen seneki halimize kimse düşmesin diye almıyorum.:D
Beni aLabilirsin Serkan abi :n:
Şu sitede varya millete bu yönetici olacak dediğim adamların hepsi yönetici oldu :D
Şemsi,Alican,Emre,Burak bunlardan bir kaçı.Mustafayı da demiştim o da olma yolunda :)
Ben herkese direkt admin olacağımı da söylüyordum ama o olmuyo nedense :D:D
Yok yok kimseyi düşünmüyorum almak.:D
Biz yenil nesil olarak bu sitenin geleceğiyiz ileride bize kalacak bu site nasılsa :p ben hiç takmıyorum yöneticiliği falan :D zaten olamam bu yaşta :D
Sağolsun arkadaşlar.
Yanlız farkettimki çok zor bi bölüme stajyer olmuşum. Oyunun çok fazla hatası var :D
17-30 arası die bişi yok:D Emre var Green Beret en küçük yönetici o 15 yaşındaydı galiba :D
O BöLümü başarırsın sen Mustafa abi.Okuyorumda,herkesin sorununa net ve kesin cevapLar vermişsin :)
Selamlar TSI (:
Selamlar cafe halkı
Mustafa hayırlı olsun Yöneticiliğin. Biraz sert değilmisin yahu bütün konular kapatılmış :)
Tarzım bu :D
Çözülmüş sorunları kapattım sadece. Çözemediğim konuyu kapatmam :D Hatta üzerine giderim :D
Mustafa abi hayırlı olsun :)
CS 1.5 config olan varmı ? Sağlam config arıyorum
Olsa dükkan senin İsmail'de ne oldugunu bile bilmiyorum :D
Ya hile dosyası gibi birşey oluo :D
Hiç yakıştıramadım sana İso abi :p