O zaman Emrecimin elinden öper çay işi :D Ben patronluktan vazgeçtim adamın yıldızları sayarken başım dönüyor zaten :DQuote:
Biraz da patron çalışsın :D
Printable View
O zaman Emrecimin elinden öper çay işi :D Ben patronluktan vazgeçtim adamın yıldızları sayarken başım dönüyor zaten :DQuote:
Biraz da patron çalışsın :D
Nerde bizim patron yok mu buralarda? bizimki de yok.Demek ki patronlar firarda :D:D:D
Selam herkese kurda kuşa böceğe büyüğe küçüğe bebelere (:
ahanda canlanıyor mu yoğusam kafe.. herkese benden çay..:D
Selam Reismail abi :D
Bebe olduğunu bilmen güzel birşey Aygün :D
Hanimiş abisi,uyanmış da :D:D:D
Selam gençlik.
Yerim ben onun patronunu.Çok sevimli geliyor bana.Karnım da acıktı.Acaba çevirme yapsam olur mu yoksa yahnisi mi iyidir? :D:D:D
Bak zaten tırstı sesi çıkmıyor :D
Selamlar. nasılsınız?
Abi ya sesi çıkmıyor veya da sesi çok çıkacak 2si de ihtimal dahilinde.. :D
Abi bu siteye 2 kafe fazla gibi ben zamanında kahvehane açmıştım da değerini bilmediler.. :n:
En iyisi Kahvehane oğuz :D Okey - batak - pis 7li gibi oyunlar varsa ben akşama kadar çıkmam :n:
Açtım diyom ya ismail gma'da duruyordur muhtemelen hala. :D
Yahu kahvehanede neymiş bana bıraksalar Pavyon bile açacam herşey hazır dansözler, fedailer :D ama tekelci yönetim buraya rakip istemediği için ruhsat vermiyor :D
Abi şuan koymaya utanıyorum itiraf bölümüne mi yayınlasam.. :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=17292 dahası da var ama yayınlayıp rezil olmak istemiyorum..Zamanında internet Cafe yi KAFE şeklinde yani K ile yazdığım içinde dalga geçmiş Selman Öztürk ancak şimdi bakınız buranın adıda KAFE, CAFE değil.. :D
Bunları 18 Yaşındayken Yapmışsın Oguz Abi Ben 15 Yaşında Bunları Yapmıyorum :D
Bende hep pavyon lafını duyunca geliyorum :D:D:D
Daha devamı var..Orda yine amaç geyik ortamı oluşturmaktı..Ama sert bir tepki almıştı devamı da var..Bu arada eralp o sıralar 17 yaşındaydım çünkü yaz ayları..
Vaay Çok Küçükmüşsün :D
geleceği mi görüyorsun.. :n:Quote:
Oguz Abi Ben 15 Yaşında Bunları Yapmıyorum
Pavyon mu:D nerde ne zaman:D
bu arada Aygünün 96lı olduğuna dair istihbahratlar aldım:p
Oğuz bir durum varsa halledelim abisi.Yok değil mi sana yamuk,üçgen,beşgen yapan :D:D:D