yaa bu fm 2009da iyi oyuncu varmı ucuza :D 1 tane oyuncu bilmiyorm :confused:
Printable View
yaa bu fm 2009da iyi oyuncu varmı ucuza :D 1 tane oyuncu bilmiyorm :confused:
9.0.1
Lig belli değil :D düşünme aşamasında :D Para konusunu yönetimle anlaşabilecekmiyiz bilmiyorm :p
İyi akşamlar cafe sakinleri.Keyifler nasıl ?
-9 -10 PAlı oyuncular var hiçbiri gelmek istmiyo :D serbest çapulculara kalıyoruz yine :D
İsmail takkımın ne?
Araya patron reklam aldı da :D:D:D Baktım hiç bir türlü evlenemiyorum bodyguard olayım dediğim kankacım ama ben nerden bulacam bülbül sesli birini şimdi?İşim iyicene zorlaştı :D:D:D
Keyifler yerinde Denizcim sağolasın.
Oğuz ingiltere coca cola championshipten bir takım düşünüyorm :D 2. ligden başlaycm kesin ama hangi lig karar veremedim
Norwich'i alsana abisi.Ben her sene alıyorum diye bıkkınlık verdi. :D:D:D
CAfe bugün cok hareketli:D
Arap Şükrü muhabbetleri var Serkan abinin bulunduğu yer Arap Şükrü görünüyor:p:D
Ya şu Max Payne 2 ne mükemmel bir oyun ya.Yeni çıkan oyunlardan bin kat daha iyi.
sen boşver 2.ligi Real Betis al.. :D
Oğuz gugıldan norwich yazıp görsellere bakarmısın :D en üstte 5. resim çıkıyo :n:1362 x 2350 - 669k - jpg :D
Sımsıkı taş gibi...
Sımsıkı taş gibi...
Dimdik...
Dimdik...
:D:D:D
Miss Norwich 2007miş :D
Kaldır istersen Taylan coştu :n:
Yapacak bişe yok asıl yapılması gerek Taylan'ı kaldırmak.. :D
Biraz önce Kurtlar İmparatorluğu'nun filmini de izledim kitaba göre bir hayal kırıklığı oldu filmdeki Türk'leri Fransızlar oynayınca bozuk Türkçeleriyle hiç keyif alamadım..Film'deki tek Türk filmin sonlarına doğru göründü Emre Kınay.. :D
İğrenç Bişey Yahu Miss Norvich
Eralp sana cevabımı sonraa özel olarak vercm ben sen merak etme :D
Bu arada BOCA JUNİORS karar kıldım gibi bir kaç inceleme okudum, biraz Arjantin havası aldım :zuhaha ve gaza geldim :D