Haydaa suçumuza bakar mısın :0:
Ben 40 yılda bir yapıyorum bari :p
Printable View
Bir kahvenin bile 40 yıl hatrı varken bu esprilerin ...
Allah kimseye Brezilya ligi seyrettirmesin. Amin.
Buda benden gelsin.
İngilizce'de yazım ve telaffuz çok önemlidir. Örneğin; Robert yazılır Rabırt denir O.
http://tr.wikipedia.org/wiki/Llanfai...ysiliogogogoch
Galler 2.liginde böyle bir takım varmış.
Buradaki insanlar oturdukları yerin adını kesin ezberleyememişlerdir. :n:
İnsanlar alemi çok güzel yine ya :)
-Titanic olayında; Geçmiş kızın arkasına erkeksen sen geçsene öne sonra batıyoz,batıyoz tabii cenabetlikten batıyoza yarıldım :zuhaha
Deprem olmuş İstanbul'da.Yine hissetmedim.
Ben baya sallandım.
Evet sallanmış baya. İlk iş annemleri aradım.
Deprem siteleri kilitlenmiş. Nerde olmuş, kaç şiddetinde olmuş ?
Evet sallandık biraz. Haber sitelerinde henüz bilgi yok.
Deprem 5.1 siddetinde - Tekirdag / Marmara Ereglisi Ilce merkezinin 14km güneyinde, 23:54'de gerceklesti.
Diye bir yazı okudum.
Ben herşeyi geçiyorum.Face'deki bu bilinçsizlik bu insanlık dışı hareketler nedir ya ?
-Oo sallandık dünya dönüyor ahahaha yarıldım aptal aptal hareketler.99'daki depremi görmeyen bazı bilinçsiz insanlar bu tarz işleri yapanlar.
Ben onlara aptal diyerek geçiyorum.Bu olay komediye gelmez, ciddi bir olay bu içimizde belkide bu olay yüzünden ailesini kaybedenler varken Face gibi toplum alanlarda bunları yazmak ayıptır.
3 saniye sallandım koltukta ileri geri. Sonra durdu bir 3 saniye daha aynı şekilde salladı. Heyecan oldu gece gece. 2 tane de artçısı olmuş.. Ayrıca Şişli'de de bir patlama olmus tam bu saatlerde. Aksiyonu bol bir gece..
Geçmiş olsun İstanbul'da oturan veya yakını olanlara. 1997 yılında İskenderun'da 5.5 şiddetinde bir deprem olmuştu bilirim nasıl bir şey olduğunu.
Balıkesir' de hissedilmedi ya da ben hissetmedim.
Bu toplumun hassas olduğu bazı konular var demiştim. Bunlarla ilgili benzetme yaparken bağdaşım kurarken espiri yaparken dikkat etmek gerekir. Vatan, millet gibi, deprem gibi, terör gibi, gibi gibi.
Futbolda yapıyoruz göklere çıkıyor. Depremde de insanların yapmasını ayıplayamıyorum. Çünkü birine tepki veren çoğu kesim diğerinde kullanmaktan hiç çekinmiyor.
Zaten hayatta her şey birazcık ucundan başlar. Sigaraya bir fırt çekmeyle başlarsın günde 3 paket sigara bitirişini överken jübiledesindir. Ee, ufaktan ufaktan bazı değerlerimiz değersizleşirse Madonna'da salladı derler, Aziz Yıldırım'da salladı derler, Memati öldü sallandı da derler.
Deprem sallantısının yaşattığı o pis duyguyu iyi bilirim. O bile yeterken sönen hayatların ve ocakların olduğu bir noktada Allah bizi korusun diyorum.
Köpekler felan havlamaya başlamış yine. Birşey olmaz inşallah. En kötüsü de benim Samsun'da ailemin İstanbul'da olması. Allah korusun demekten başka birşey gelmez elden.
http://gundem.milliyet.com.tr/istanb...26/default.htmQuote:
İstanbul, Edirne ve Tekirdağ çevresinde hissedilen bir deprem meydana geldi
Saat 23.54'te merkez üssü Marmara Ereğli olan 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Yaşayan herkese Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun herkese.
Bu arada Azerbaycan ile Ermenistan arasında sürtüşmelerin başladığı yönünde söylentiler var. Savaş çıkabilir. Ermenistan'da seferberlik ilan edildiği, Azerbaycan'ın birkaç köyü ele geçirdiği şeklinde çok ciddi şeyler söyleniyor ama abartı da olabilir.
Ben ne Azerbaycan'ın ne de Ermenistan'ın bir savaşa girebilecek/savaşı sürdürebilecek gücü olduğunu düşünmüyorum. Gerçi abileri de izin vermez ya bir de olayın o boyutu var. 16 yy'da olsaydık çoktan bu problemi halletmiştik : )
Facede arkadaşlarımın konuşmasında gördüm. Azeriler 1 köy almış. 5 azeri şehit, 10dan fazla ermeni ölü varmış.
Ermenistan'ın kıymetlisi Türkiye'dir. Buradan alabilecekleri soykırım tazminatı ile kendilerini kurtarma planı peşindeler. Halbuki bunun için uğraşacakları sürede ülkeyi kalkındırma peşinde olsalardı Ermenistan bugün farklı yerdeydi. Zaten Türk düşmanlığı yapıp Gümrü anlaşması ile Misakı Milli'yi ilk tanıyan devletin Ermenistan olması komedidir.
Bu yüzden Türkiye'nin gücünü gösterip Azerbaycan'ın haklarını koruması lazım. Aralarında bu kadar sıkıntı varken Türkiye sınır kapısını açtı. Azerbaycan yine Eurovision'da puan verirken can Türkiye dedi.
Geçen günlerde Ermeni askerleri Azeri askerleri öldürdüler. Ateşkes ihlali yapmaları gerginlik oluşturabilir. Türkiye'nin bununla ilgili bir tepki gösterdiğini duydunuz mu? Suriye komşu da Azerbaycan okyanus ötesi ülke mi? Suriye müslümanda Azeriler farklı dinden mi?
@Disco
İngiliz meclisinin girişinde bir tabela var, üzerinde kabaca şöyle yazıyor "İngiltere'nin dostu yoktur, çıkarları vardır" Güzel bir o kadar da yüzyıllardır süren siyasi yaşamı özetleyen bir cümledir. Azeri halkıyla Bizim halkın arasındaki gönül bağı ilelebet kalacaktır ama çıkarlar ?
Somali'ye yardıma giderken oradaki insanların kara kaşı kara gözü için gitmediğimiz gibi Suriye'deki insanları barındırmamız kadar Filistin'i Azerbaycan'dan daha fazla savunmamızın altında yatan bütün sebepler çıkarlar. Yeri geldiğinde iktidar için kardeşin kardeşi öldürdüğü bir hükümranlık durumu üzerinde konuşuyoruz. Siyaset insanın içindeki şeytanın dışa vurumudur.
Bugünkü depremi HAARP yaptığı yönünde baya ciddi söylentiler var. Örneğin havada bulut yokken gök gürleme sesi duyan birçok insan var. Ekşi sözlüğe birisi yazmış :
bu akşam, istanbul üzerinde haarp etkisiyle oluşturulmuş meşhur yapay bulutlardan sıkça görüldü. (bkz: haarp)
tarz olarak japonya depreminden önce şu görülenlere çok benziyordu. izleyelim;
http://youtu.be/fdmoxkihsoq
kafasını kaldırıp dikkat edenler görmüştür. akşam sularında avrupa yakası.
bu gece umarım istanbulda kötü bir şey oluşmaz. gerçi sadece deprem için kullanılmıyor o bulutlar. insanların psikolojileri üzerinde çeşitli etkileri de olduğunu söyleniyor.
- verdiler mi ceyranı ne yaptılar, bir gerginlik var havada,... üzerimde de bir sıkıntı var, hayırlısı... (türk kafası)
haarp üzerine konuşulanlar ne kadar gerçek, emin olamıyoruz ama insana ister istemez senaryolar kurduruyor. o bulutlar tedirgin edici!
eğer olur ya kötü bir şey olursa bu gece, (umarım olmasın) gidip şu haarp denen tesisi bombalayalım. polat alemdar mı yapar kim yaparsa artık.
tarihe not düşülsün bu entry de.
Birde bu var :
http://www.blogtaslak.com/2012/06/ya...-haarp-mi.html
Rusyadaki olaylar, deprem, Azerbeycan olayı , ığdır ve diyarbakırda ışık patlaması ...
Türkiye'de bunların kuruluşları var mı?
Vay be araştırdımda büyük forumlarda, twitterlarda, sözlüklerde bu olaylar olmadan bu cisimleri gören çok sayıda insan var.
Sadece bu gece için değil Türkiye açısından önemli günlerden önce beklenmedik gelişmeler yaşandı diye iddialar var.
2011 Mayısta Simav depremi, 2011 Ekim ve kasımda oluşan Van depremleri ve bu sene nisanda batının yaşadığı şiddetli fırtınalar...
19 Mayıs
23 Ekim
9 Kasım
18 Nisan
Anladığım kadarıyla adamlar füze tarzı birşey fırlatıyorlar havaya. Sonra bu yukarda toz haline geliyor ve elektriksel değişikliklere neden oluyor ve yapay bulutlar oluşuyor. Bu elektriksel değişiklikler insanların ruh hallerini bozuyor. İsterlerse daha da değişik elektrik yükleyip depreme neden oluyorlar.
Adamlar neler icat ediyor biz napıyoruz :)
Bakın bir süre sonra toz olup yok oluyor
[YOUTUBE="T9hX2v1R4_M"]haarp[/YOUTUBE]
Milliyet kafayi siyirmis, uzun zamandir bakmiyodum ama depremi duyunca bakiim dedim. Her habere flas ya da son dakika demisler. Iyice civitti bu gazete, yazik. Ne kadar magazinel haber varsa doldurmuslar. Yok isikti yok bilmem neydi. Spekulatif seylere bayiliyoruz zaten.
Tekirdagda depremi en yakindan yasiyanlara gecmis olsun.
Bu arada Azerbaycan-Ermenistan gerilimiyle ilgili en ufak bir habere rastlamadim. Nerden duydunuz bunu?
meteor carpmasina benzettim, pek sasilacak bir durum gibi gorunmuyo ayriyeten yukardaki video. bildigin meteor ya da uydulardan biri dusmustur. duserken yanarak yokoluyor, bunlari siz de biliyorsunuz.
Bu videodakiler meteor. Hava sürtünmesinden dolayı ısınıp, yanıyor ve zamanla yok oluyor. Gayet normal gibi duruyor. Ama bu Haarp' ı bir araştırmak lazım.
Özellikle Tesla' nın "düşük frekanslı elektromagnetik ışınımla yüksek enerji nakli" diye bir araştırması olduğunu bilmiyordum. Bunun üzerine birşeyler okuyacağım :)
Ben deli değilim. Ben deli değilim ! :uzgun:
Bakmak isteyenler için şöyle bir Haarp yazısı buldum.
http://thex-files.4mg.com/haarp.htm
Bu arada bu tip şeyleri çok da büyütmemek lazım. Askeri teknoloji gelişim şirketlerinde ne teknolojiler var şaşar kalırsınız.Halbuki elimizde sadece dandik silahların olduğunu sanıyoruz :)
Bu HAARP kurucusu Tesla adında biri imiş ve kendisi okumayan ancak 6 dil bilen biriymiş.Einstain'ın 10 kat daha akıllısı diyorlar, fena biri imiş.
88 yaşında bir otel odasında beş kuruşu olmadan ölü bulunmuş.Bu tarz bilgiler buldum.