Aynen ya :D Sürekli kariyer açıp sıkılıp bırakıyordum. 3 gün önce Coca cola 2. liginden bi takımla kariyere başladım. Regen felan araken zevkli geldi onu oynuyorum şuan. İstersen sende düşük liglerden başla, tabi oyuncu aramayı seviyorsan :)
Printable View
Burda Kar bile yok ..:( :D
Günün Konusu Çocuk mu yapalım Kariyermi ?
-Kariyer yaparsanız yükselirsiniz herkes sizi dinler, çocuk yaparsanız o bağırır siz dinlersiniz.
-Kariyer yaparsanız para kazanır istediğinizi yaparsanız, çocuk yaparsanız kazanamadan ona harcarsınız .
-Kariyer yaparsanız milletin yüzüne tükürseniz yarabbi şükür derler, çocuk yaparsanız emeklerinizn karşılığını üzerinize kusarak vaya işeyerek öder siz yarabbi şükür dersiniz s...ç madğına şükredersiniz
-Kariyer yapan kişi istediğiniz yer, çocuk ise başınızın etini yer
-Kariyere istediğinizde ara verebilirsiniz ama çocuğa asla,
-kariyer yaparsanız kredi kartınızın limiti ile istediğiniz her şayi alabilir gününüzü gün edip keyif çatabilirsiniz ama çocuğunuzun size baba dediği anki keyfi almaya hiçbir kredi kartının gücü yetmez :D :D :D
Selamlar..
İyi geceler Mr.Aygün nasılsın :)
Tekirdağ'da deprem oldu..Çok kötü sallandım..:/
Selamlar kafe insanları..
Gunaydin hepinize...
Hope nasılsın are you OK? :D
Iyiyim. Siz nasilsiniz...
Hossulduk Oguz..
İyiyim bende sağolun :)
İnternetsiz bir haftasonu inşallah internetli bir haftaiçi olur..
İnsallah ...
umut hayırdır bir tuhaflık sezdim sende.
Selan millet;
Selam El Barto (Yönetici, inceleme ekibi üyesi, müzisyen, diyetisyen, mafya, cafe sahibi, futbol takım menejeri sanatçı kişilik ) :D
Farkımın anlaşılmış olmasından dolayı mutluyum. :D
Selamlar Serkan Abi. :)
Abi farkın hangisi :D bir sürü şey sıralanmış yoksa farklar mı demeli.. :D
Beyler bu gün hangi konuda aydınlatayım sizi? :D Varsa talebiniz alalım:D
Farkı, içinde saklı :D (Böyle bir reklam mı vardı?)
Yalakalık ve iş hayatı üzerine alalım Abi. :)
Selam merhaba günaydın.
Selam Mustafacım :D
Emrecim talebini değerlendirmeye aldım. Öğleden sonra bu konuda yazacağım:D Aslında Turksportal Eğitim ve Öğretim merkezi mi açsak :D
merhaba Serkan abı nasılsın?
abi varya egitm bölümü sen aç oraya anlatmak ıstedıklerını yada bı baslık ac 'Serkanla soru ve cevap' diye :D
Herkese günaydın. (Bu bir bant kaydıdır,geri arama yapılamaz)
Hoşgeldin Mustafa.
Yapalım Serkan Abi böyle birşey. Bir topik belirleyelim sende yaz.:D
Günaydın Hamdi Bey. :p
diyetisyen kimmiş :)
Şu anda en çok ihtiyacım olan şey :D