-
Bugün bi değişiklik olsun dedim ve erken kalktım fakat yapacak bişey bulamadım :D Can sıkıntısından tüm haber sitelerini hatmettim :) Bir yandan da üniversitenin sitesinden devamsızlıktan kalanları açıklamasını bekliyorum. 3 dersim geçti devamsızlığı. Bakalım ne olacak.
-
Quote:
Originally Posted by
DisCo
Gelişmiş ülkelerde 190 gün, 200 gün hatta 220 gün eğitim yapılıyor diye Türkiye'de de bunun için süreyi artıracaklarmış.
Beni bilenler bilir bir şey amacına ulaşacaksa yapmaktan yanayım. Sana uymayacak kalıba neden girmeye çalışıyorsun. Orada 190 gün eğitim veriliyorsa sen kalite anlamında 10000 günde veremezsin. Elindeki öğretmen kalitesini sorguluyor musun?
Kendini geliştirmemiş ve geliştirmekten aciz tonla öğretmen var. Bu kişiler 1 gün eğitim verse ne olur ölene kadar verse ne olur? Eğitim sorunu varsa bunun çözümü çalışılan gün sayısını artırmakla, çalışma saatini artırmakla olmaz. Sorunun köküne ineceksin.
Başa gelen istediği gibi at koşturuyor. Aldığı enkazı daha da çukurlaştırıp terk ediyor. Lanet olsun ki bunu durdurmak için bir şey yapamıyorum. Sonunda parti kurdurtacaklar bana.
Parti kur üyen olalım, tarikat kur müridin olalım Burak abi :n::n: Şaka bi yana söylediklerin tamamen doğru. Orta okullarda, Liselerin bazılarında hocaların hayat hikayeleri dinleniyor ders yapmak yerine. Hatta şöyle bir şey diyim. İstanbul'un en iyi liselerinden dediğimiz Kabataş'ın kimya hocalarından biri bu sene okula gelmemiş. Arkadaş 1 sene boyunca kimya dersi görmedi. Hocan gelmedikten sonra sen 1000 günde eğitim versen ne fark edecek ki.
-
Quote:
Originally Posted by
DisCo
Gelişmiş ülkelerde 190 gün, 200 gün hatta 220 gün eğitim yapılıyor diye Türkiye'de de bunun için süreyi artıracaklarmış.
Beni bilenler bilir bir şey amacına ulaşacaksa yapmaktan yanayım. Sana uymayacak kalıba neden girmeye çalışıyorsun. Orada 190 gün eğitim veriliyorsa sen kalite anlamında 10000 günde veremezsin. Elindeki öğretmen kalitesini sorguluyor musun?
Kendini geliştirmemiş ve geliştirmekten aciz tonla öğretmen var. Bu kişiler 1 gün eğitim verse ne olur ölene kadar verse ne olur? Eğitim sorunu varsa bunun çözümü çalışılan gün sayısını artırmakla, çalışma saatini artırmakla olmaz. Sorunun köküne ineceksin.
Başa gelen istediği gibi at koşturuyor. Aldığı enkazı daha da çukurlaştırıp terk ediyor. Lanet olsun ki bunu durdurmak için bir şey yapamıyorum. Sonunda parti kurdurtacaklar bana.
Adam haklı.
-
Quote:
Originally Posted by
DisCo
Abi Fuzuli'nin bir sözü var "Konuşsam tesiri yok, sussam gönül çaresiz." seklinde.O durum bildiğin.ben ileride siyasete ciddi ciddi atilmayi düşünüyorum.benim için geç değil siyaseti seçmek fakat Türkiye için ileride geç olabilir.
-
insanların ne yaptıklarından ziyade neden yaptıklarıyla ilgilenmek lazım gerçekten öğretmen kalitemiz çok düşük eğitim anlayışımız anca ctrl c ctrl v şeklinde öğrencilere de hard disk muamelesi yapılıyor eğitim olayı çözülmez bu memlekette boşuna kendinizi yormayın :)
-
Türkiyede'ki eğitim hayatının sistemi işkence gibiyken birde bunun süresini arttıramazlar. Okullardaki sosyallik , sosyal etkinlikler sıfır.
-
Bu "Kontrol Paneli" ne zaman açılacak artık?
-
Yahu yemin ederim kırıcam camı çerçeveyi Matematik 43,5
Geometri 43,5 ortalamalar aynı ve hoca beni bütünlemeye bırakıyor.
Ayıptır ayıp !
Anlamadığım konu şu koskoca lise hayatımda 1 kere müdüre gitmedim şikayetten sadece yakın dönemde yanlış anlaşılmadan tokatladılar.
Ben oturuyorum ders'i dinliyorum, sessiz biriyim bunları onlarda söylüyor ama yok arkadaş bunlara hocaya diklenen, etrafa şiddet küfür saçan tipler gerek ben anladım.
-
Quote:
Originally Posted by
Night_Mare17
Türkiyede'ki eğitim hayatının sistemi işkence gibiyken birde bunun süresini arttıramazlar. Okullardaki sosyallik , sosyal etkinlikler sıfır.
Katılıyorum.Sonra neden Türk gençleri okulu sevmiyor felan deniliyor.Yılda kaç kere sosyal etkinlik yapılıyor ki
-
Quote:
Originally Posted by
Ralf
Bu "Kontrol Paneli" ne zaman açılacak artık?
Kontrol paneli derken ? İmza, avatar düzenlemeyi mi diyorsun ?
-
Quote:
Originally Posted by
Nedvedmania
Kontrol paneli derken ? İmza, avatar düzenlemeyi mi diyorsun ?
Aynen ya çok bunaldık artık :0:
-
Ben de aynı görüşteyim fakat kontrol Mustafa Abi'de. Ondan haber bekliyoruz :)
-
Profilimde ki baykuşdan bıktım yahu :D Ama çok tatlı şerefsiz :D
-
Quote:
Originally Posted by
Nedvedmania
Ben de aynı görüşteyim fakat kontrol Mustafa Abi'de. Ondan haber bekliyoruz :)
Az da olmadı yani baya süre geçti üzerinden :icon_smile:
-
Quote:
Originally Posted by
Corpus
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=OZLUa8JUR18&feature=list_related&playnext= 1&list=AL94UKMTqg-9AAvta3EwYexOvNxw2Uhpuc"]Sanat[/YOUTUBE]
Sanat böyle birşey olsa gerek.
Dinliyon böyle şeyleri gelip msn'den artislik yapıyon :p
-
Quote:
Originally Posted by
europeanconquer
Profilimde ki baykuşdan bıktım yahu :D Ama çok tatlı şerefsiz :D
Ne zaman baksam yarılıyorum şaşkın bir tipi var :icon_biggrin:
-
Quote:
Originally Posted by
attirson
Katılıyorum.Sonra neden Türk gençleri okulu sevmiyor felan deniliyor.Yılda kaç kere sosyal etkinlik yapılıyor ki
Babam 15 yaşına kadar Almanya'da okumuş okulun sistemi şu. Her gün ilk 2 saat beden ya yüzme , ya masa tenisi , futbol , basketbol , voleybol onlarla başlıyorlarmış. Bizim ülkemizde tek bilinen şey Matematik , Fizik , Kimya , Edebiyat.
-
Benim avatar oturmamıştı , tam değiştirecektim sistemi kapattılar bunla kaldım ne olduğu belli değil :D
-
Quote:
Originally Posted by
Night_Mare17
Benim avatar oturmamıştı , tam değiştirecektim sistemi kapattılar bunla kaldım ne olduğu belli değil :D
Senin avatarı ben 2 aydır çözmeye çalışıyorum.Hala çözemedim.
-
Quote:
Originally Posted by
europeanconquer
http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=277
-
Quote:
Originally Posted by
europeanconquer
Cine5 şifreli yayınları gibi :n:
-
Bende bazı düzenlemeler yapmak istiyorum ama kapalı avatar imza vs... Daha ne kadar kapalı kalacak ki
-
biz beden dersinde de geri kaldığımız matematik dersini işlerdik :D:D:D
bu arada nicknamelere bakmadan artık avatarlara bakmamız yeterli oluyo bakıyoruz avatara ha tamam lan o :D
-
Quote:
Originally Posted by
Ralf
Bende bazı düzenlemeler yapmak istiyorum ama kapalı avatar imza vs... Daha ne kadar kapalı kalacak ki
O avatar değişecek o kadar ! :icon_biggrin:
-
Quote:
Originally Posted by
ThreepWooD
O avatar değişecek o kadar ! :icon_biggrin:
Ne istiyorsun evladım soğanımdan :icon_biggrin:
-
Quote:
Originally Posted by
Ralf
Ne istiyorsun evladım soğanımdan :icon_biggrin:
Gözünü yakıyor :(
-
Quote:
Originally Posted by
europeanconquer
Gözünü yakıyor :(
Ağzına kürdan alıp dişinin arasında sıkıştırsın. İyi geliyormuş soğan doğrarken :icon_biggrin:
-
-
Herkes sustu. Ağustos böceklerinin sesleri geliyor sanki sadece.
-
Ahahaha :n: İngilizce ''şeytan'' yazınca sansürleniyor mu ?
-
Ne alaka ya saçma bir sansür. :D
-
İngilizce melek yazınca da sansürlüyor
-
Saçma olduğu gerçeğini değiştirmiyor ama abi :D
-
ingilizcemelek
sansürlemedi :D
-
Quote:
Originally Posted by
_yoLcu_
ingilizcemelek
Aygün ??? :D
-
Quote:
Originally Posted by
_yoLcu_
ingilizcemelek
Ahahahahah muazzam:icon_biggrin:
-
Quote:
Originally Posted by
futureless
Aygün ??? :D
Siz benim esprilerimin ne zaman bu kadar iğrenç ve dandik olduğunu gördünüz abi yapmayın lütfen :D
-
Aygün Espirileri KALİTELİDİR!
-
Şimdiden söylüyorum tamamen can sıkıntısı :schaf:
Coca Cola'yi Pepsi'den daha guzel yapan sey, Coca Cola'da bocek olmasi dediler. Pepsi alip, icine bocek attim ama ayni tadi vermedi. ATEİSTLER??!
-
Quote:
Originally Posted by
DisCo
İşte espri böyle olur :D Bir de şu örneği var mesela çok kaliteli bence :D
http://img843.imageshack.us/img843/8228/9omlb5.jpg