abı o fotonun 15 dk sorasını tahmın edemıyorum :Do yunzden ole bı foto bulmadım :D
Printable View
abı o fotonun 15 dk sorasını tahmın edemıyorum :Do yunzden ole bı foto bulmadım :D
15 dakika iyimser bir tahmin olmuş :D
İyi haberlerim var :D
30 dakika
Bilgisayar kullanmak yaptığınızda harcayacağınız toplam kalori 60 kcal olacaktır.
Bu değer ortalama 65 kg bir kişinin yakacağı kalori miktarıdır.
Bu değerlere göre benim şimdiye kadar manken gibi olmam lazımdı. bir yanlışlık var geri alın benden bu kilolları :D
Valla seninki İskoç bilimadamı diyeti olmuş , ne zaman biri sallasa altına İskoç bilimadamı yazarlar.Aman öyle devam etme tersi olur .
En güzel diyeti sevgili hemşom pırtık abisi söylemiş,malum ikiz yatak daha geniş olduğu için uyku anında yatağın bir yanından öbür yanına uyumak için hareket ederken daha iyi zayıflıyorsunuz.
tamamen katılıyorum Mr. Hamdi.
öyle dyetmı olur :D
Niye ki abisi? Enerji kütle ile hızın karesinin çarpımıdır.Ayrıca yol ile de doğru orantılıdır.Bu da bize ispatlıyor ki ikiz yatak daha cabuk zayıflatır
Evet ne kadar hızlı olursan okadar çok kalori yakarsın mantık olarak. :D
Yol ilede doğru orantılı olduğundan gideceğin mesafede önemlidir. :zuhaha
Hele birde kütlende gallavi ise...
ooo uzun ıs ya maç yap koş felan daha ıyı degılmı :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu dvd okuyucuyu en ıyı sekılde nasıl temızşerım ya dvd okumuyor ya sınırımı bozdu
Günaydın kafe ahalisi.. Bakıyorum bugün keyifler gıcır :)
Kütleden yana bizim sorunumuz yok pırtıkcım.Zayıflar düşünsün.
Acaba ne kadar mesafe kat ederiz bir test yapıp ölçmek lazım.Şöyle heybetli bir yatak lazım. Bir ara şu yatak satan showroomlardan birine uğrayayım ama belirleyici element olmadan nasıl bir test olur tam bilemiyorum. Belirleyici element pijama ama.Aklınıza başka bir şey gelmesin.Pijama giymeden dönüp duramam ben.
Günaydın Turgut. Keyifler gıcır ya... (Mehmet Topcu'ya selam olsun)
Sök Mustafa aç içini sil gitsin. :)
Pijama şart zaten abi daha kariyer yapacağız. :D:D
ABi b basketcı vardı ya onu yatagı kocamandı kımdı o ya baya buyuk bıseydı o olursa harbı zayıflanır yanı :D
Sheq..aslı a iledir ya neyse...:D
Mustafa o iş için cd ler satılıyo gerçi hiç kullanmadım fiyatıda nedir bilmem ama zahmetten kurtarır seni.. Abiler döktürmüş yine bugün olayımız nedir ? :D
bu arada unuttuk günaydın Turgut
Bütün NBA'cilerin öyle abisi.Nedendir bilinmez diyorum ama biliyorum söylemiyorum.
Herhalde pırtıkçım kariyer için olmazsa olmaz.
Günaydın Turgutcum.
ewet abi onların hep öylede bi adamınkıyı tvde gostermıştı o aklıma geldı :D
Açım ben yahu :D yok mu bir yemek ısmarlayacak... :p
Emre ben demin kurdum sofrayı sen yemedinmi :D
ben ısmarlardımda Emre abilerimiz dururken ayıp olur şimdi bize düşmez :D
tamam tamam anladık herkeste bir bahane var. :D Saat 1 olsada yemeğe gitsem aşçı abi döktürmüştür. :p
ya bu arada FM09 da yapay zekanın taktiği çözme olasılığı nedir :D yani varsa öyle birşey niye taktikle uğraşıyorum ki bodoslama taktiğiyle oynayayım nası olsa hepsini çözecek :D
football manager ömrümde gördüğüm en aptal oyun yahu bırakın onu :)
Blackburnle lıgde 5de 5 yaptım super gıdıyor ve her mac aynı taktıkle cıkıyorum sadece defansta problemlerım var santa cruz dokturuyor
Rakibin taktiğine odaklandığını bazı maç öncesinde söylüyor basın toplantısında muhabir kardeş. O zaman ben de surpriz yapıyorum biz buna çalışmamıştık ama diyorlar.
Çok bir taktikte bağlı kalmayıp arada bir sistem değişikliği ve oyuncu rotasyonu şart.
Bu arada Football Manager i sevmiyorum ben sevemedim. Sevmediğim oyunu 2005'ten beri oynuyorum.Galiba ben bu oyunu sevebilme ihtimalini sevdim. Fakat içimde bir yer hep Domark logosunu özlüyor.