Kusra bakmayın, biraz eski bir mesaj ama merak ettim bende.Cevap excited'mış, değilmi?
Düzenleme:Exciting mi yoksa
Printable View
Exciting (:
5.Ders boştu.Kızlara mini bir konser verdim.Ayıptır söylemesi sesimi çok beğeniyorlarda.:p
Hangi şarkıları okudun ? :D
Grup Hepsi Söylemiştir :p
Bende çok severim Hepsi :D Çoğu şarkıları ezberimdedir :D
Naber e-ibob. :n:
Olmaz Böyle Şey Berkay. Dur Dur Albümü Say Desem Sayabilecekmisin. Aşk Sakızı gibisin Kafeye yapıştın.Yalan söylüyorsun hepsi ezberinde olamaz..Üç Kalp sana inanır ama Eralpinki inanmaz.Yalancının mumu yatsıya kadar yanar.Sana Anca olmaz oğlan kanar.Tıpış Tıpış gideceksin bu kafeden.Saklambaç değil köklü gideceksin.Tik tak saatler çalıyor hadi berkay kafeden kalkan tren kalkıyor.Uzat Elini Vagona git bu diyardan.4 Peynirli Pizza bile olmaz senin gibi adamdan.Kafana Takma Kaç Yıl geçti aradan bişey olmaz benden gelen yaradan.Çok Güzelsin fakat artık gitmelisin Sen Birtanesin ve Kalpsizin tekisin.
Hadi berkay bu metinde Hepsi grubunun 18 şarkısını kullandım hangileri bul :D madem fanım diyorsun :D
5 tane eksik ama neyse :D
4 Peynirli Pizza nedir yahu ? apaçık orda duruyor ;) Kaç yıl geçti aradan da orda duruyor :)
iyi akşamlar beyler
İyi akşamlar Doğan abi nasılsın ?
valla iyilik sen nasılsın ?bu arada dün gece 3 sularında kıza facebook tan çıkma teklifi ettim :D cevap bekliyorum şimdi
Bende İyiyim teşekkür ederim. Umarım olumlu cevap alırsın.
Facebook olmasa Türk milleti olarak ne yapardık acaba :D
Millet tuvalete gitse yazıyor arkadaş facebook'a, "Tuvaletteyim..." diye :D
Ama faydalarıda olabiliyor bazen.
Herkese iyi akşamlar...
forumun arka planı güzel olmuş beğendim. :)
Saygılar El Barto.
Karlı bir Bafra gününden merhabalar :)
Saygılar.
Forumdaki arka planı görünce bir süre gözlerimi ovuşturdum itiraf etmeliyim. Gözümün önünde birşeyler uçuşuyor diye. :)
Oh yarın okul tatil http://www.ntvmsnbc.com/news/470750.asp süper oldu bu :)
Selamlar gençler (:
aleyküm selam iso abi nasılsın ?
İyi Akşamlar...
Selam aykut :).
Oscarlar ne zaman sahibini bulacak acaba ?
En geç yarın saat 12'ye kadar (: