Merhabalar arkadaşlar.Şu e-okul'a bakan varmı?Ben baktım 4 notumu yazmışlar.Devamsızlık yazmıyor.:p
Printable View
Merhabalar arkadaşlar.Şu e-okul'a bakan varmı?Ben baktım 4 notumu yazmışlar.Devamsızlık yazmıyor.:p
Artık TSI'de de kar yağıyor.
Off delirticek şu sxe 7.4 :( bıktım bu hatadan 64 bit sisteminmi var derdin var arkadaş ya.
2008/12/30 20:30:53 - Craete service error [D:\sXe Injected\ddsxei.sys]
2008/12/30 20:30:53 - Error starting Device Driver
e-okulda bende de sadece haftalık ders programı ve devamsızlıklar görünüyor :D
Ya yeter artık, yemekteyiz iyice şaçmaladı... adamlar kıl tüy sebebten kavga ediyorlar. :) Elin İtalyan'ı Fransız'ı yarışıyor artık. :)
Ya o programdaki erkekler bence biiiiip :D
Evet Alexandro'ya gıcık kaptım ben de ya Sera da biraz havalı ama yemekler konusunda dürüst en azından Merve tamamen para çıkarcılığı yapıyor zaten.Ben de içimi döktüm :D
sen oynaya giremioyrum ben :) cskeyfi.6 ve ya cskeyfi7 takılıyorum :D devamlı iceworld oluyor :D Bazen gaza gellip şhow yapıyorum bazen çok saçmalıyorum :) Bi de herkes wallcı ve aimci sinirime dokunuo :D
sen oynaya giremiyorum :(
Neden Taylan yoksa cs dosyaların temiz değilmi :n:
Soyadı Armağan İşte Programı izlemiyorum arkadaşım söyledi annem burda diye :D. Yemekteyiz programından bahsediyoruz değilmi showda yayınlanan :D
Evet o işte :D İsmi ne ismi ? :p
Bana yemekteyiz demeyin bizim evde onu izleyemiyorlar o program baslayınca sinir kat sayım artıyor,psikopat bi insan oluyorum:D
Sürekli yarışmacılar değişiyormu ? bu programda :D
Aha yakaladım olm seni. :D
Selamlar gençler keyifler nasıl ?
Eralp başladı tekrarı Yemekteyizin aç bak :D
kapatıyoruz sanırım burayı boşları alalım :D
Nereyi kapıyosun arkadaşım ? :p
Yılın son gününe girdik hayırlısıyla.
Yılın Son Gece Kuşları.. Selamlar :)
Evet yılın son günündeyiz 2008'den geriye ne kaldı bizlere .. ? :)
2008 pek iyi olarak hatırlayacağım bir yıl olmayacak. Hayatım boyunca hep hatırlayacağım bir yıl olacağı da kesin ama 2009 umarım ki daha mutlu geçer ve 2008'i unutturur.