ABD izin verirse belki yaptıgınız etik degerlere uymuyor deriz olur biter.
Printable View
ABD izin verirse belki yaptıgınız etik degerlere uymuyor deriz olur biter.
Umarım pilotlar sağdır.Allah yardımcıları olsun.Sağlıklı bir yorum yapmak için sabahı bekleyeceğim ben daha kimsenin pek bir bilgisi yok.
Valla olay taa sabah olmus suyun altında arama yaptıklarına göre öldükleri kesindir.
Beklenenler gerceklesiyor, zorla Suriyeye sokacaklar bizi. Neler donuyor anlamak mumkun degil ama bu isin perde arkasi pek temiz gorunmuyor. Umarim sagduyulu davraniriz da masa basinda planlanan oyunlara dahil olmayiz. Gostere gostere savasin senaryosu yaziliyor gozumuzun onunde.
İnsanlardan çok iyi yorum geliyor.
Kandile ABD izniyle, Suriye'ye ABD gazıyla...
Bir de gerekirse Suriye'ye 5 yıl gitmeyiz var.
İşin acı kısmı yarın seçim olsa bu hükümet yine oyu alır. Dün yediğini unutan bir milletiz.
konuş konuş nereye kadar hacı.
acıktım, ne önerirsiniz ?
Biberli ekmek yiyorum rahatım :P
rüyamda iki tane beşktaşın feda tişörtünü almışım ve giymişim allah allah manası ne acaba :D
soranlara da beşiktaş kazansın diyorum enteresan :D
Döneceksin abi :D
Sezon bitince akıl almaz bir göbek yaptım zaten bana yemek demeyin abiler :D
Hani pilotlar sağ ve bizim elimizdeydi başbakan?
Nihat Doğan'ı takip etmeyenler, edin ... pişman olmazsınız :)
Siyaset yasak olmasa söylenecek çok şey var ama forumda siyaset yapamıyoruz maalesef.
Söylenecek tek şey bu kafayla devam ettiğimiz sürece daha çok evladımız gider , uçağımız düşer , üstümüze gelinir , eziliriz ama ses çıkarmayız. Niye ? Çünkü 50 yıldızlıdan izin gelmiyor.
Nihat Dogan nasıl gaza gelmis. :n: Koyun ordunun basına alsın Suriye'yi. :n:
Bu belli bir standarttır,yabancı bir hava taşıdı karasularında tespit edilirse ilk önce karasularını terk etmeye zorlanmalıdır.
Verilecek kararı çok merak ediyorum.Eğer olur da ABD'nin lafını dinlerse hükümetimiz(ABD'nin ne diyeceğini herkes adı gibi biliyor),vay Suriye'nin haline diyeyim.Zarar görecek olanlar yine siviller olur.
Nihat Doğan ciddiye alınacak birisi değil. New Ottoman diye tutturmuş zaten :)
Ottoman diyince aklıma hep Yahşi Batı'da ki sahne geliyor :D
Ufo dur o ufo. Hey Allah'ım ya.Quote:
Suriye Dışişleri Sözcüsü, "Savunma Bakanlığı'nın resmi açıklamasına göre tanımlanamayan uçan bir cisim hava sahamıza girdi. Bunun sonucunda malesef indirildi. Ancak daha sonra bir Türk uçağı olduğu anlaşıldı. Şu anki tek önemli şey Türk ve Suriyeli yetkiler pilotları bulmak için birlikte çalışıyorlar. umarım pilotları en kısa süre bulur ve bu olayın üstesinden geliriz. Şuna dikakt edilmeli Türkiye'ye karşı herhangi bir düşmanlık yoktur. Sadece egemenliğimiz için savunmada bulunduk. Dolasıyla bu olay hiç bir şekilde saldırı değildir" şeklin bir açıklamada bulundu.
Seferberlik ilan edilsin, seferberlik emrim de var zaten, gider savaşırız.:)
bana savaşta ve barışta askere gidemez raporu verdiler ama öyle bi durum olursa düşünmeden elimden geleni yaparım
twitter tt listesinin yarısı galatasaray fenerbahçe muhabbeti ne kadar boş işlerle uğraşıyoruz ya
Düşen uçağın yüzbaşı pilotuyla çok muhabbetim oldu. Askerliği 7. Ana jet üssünde yapmıştım. Resmini görünce internette üzüntüm katlandı, çok çok iyi bir insan ve çok iyi bir pilot Gökhan Ertan. Umarım yaşıyordur.
İnşallah yaşıyordur. En azından işin gerçeğini pilotlardan öğreniriz diyeceğim ama işte bu sebepten dolayı pilotlar yaşasa bile öldürülüp "Ölü olarak bulundu" derler.
Bence pilotlar ölmedi rehin tutuluyor.Fırlatma düğmesi ile kurtulmuslardır.
Benim de aklıma takıldı bu Aygün, çok zeki bir adamdı, işin içinde başka iş var bu kesin.
Yunanistan ile böyle sıkıntılar yaşanır, kimse senin hava sahanı işgal etse bile uyarı yapmadan ateş açmaz. Muhtemelen defalarca da Suriye hava sahasına girilmiştir, Yunanistan'ın girildiği gibi.
Suriye tarafının fa Türk uçağını bilerek düşürdüğünü sanmıyorum. Bulundukları tedirgin durum, bir anda kendilerine ait olmayan uçağın tespitiyle acemice ateş açılmış gibi duruyor.
Savaş baltalarını çıkarmaya gerek yok, birileri tarafından güzel kullanılabilecek bir olay ama bizim teknolojimiz bu kadar mı kötü? Bu uçak düşmüş de olsa, bir şekilde ondan sinyal alınma durumu olmuyor mu?
bu arada ben şu sık kullanmadığım msn adresimi değiştirdim ha haberi olmayan, eklemek isteyen eklesin.
[email protected]
Şanslı adamsın, asırlar sonra msn açmıştım bugün, açık olmasa hayatta eklemezdim, şimdi ekliyorum.:D