Abi zaten öyle yapmak istiyorum ama biri çıkıp geliyo dayanamıyorum bi dur diyemiyorum kendime :(
Printable View
Yaşar kendine biraz hakim ol bence. Hep seni üzmelerine izin verme. Sen üz demiyorum bu dünyanın en pis şeyi. Başkalarının duygularıyla oynamak. Ama ne biliyim her gidenin arkasından üzülme herşeyi berbat etme. En azından gittiğinde yaa ben iyiym tipsiz ucube değilim başkası olmayacakmı diyebilmelisin.
Sana şu anda çok zor gelir bunları yapmak ama silkelenip kendine geldiğinde etrafında kimse olmazsa o zaman çok üzülürsün. Çünkü bu anlar etrafındakileri hep kırdığın zamanlar oluyo genelde
sen nasihat istiyodun dimi Yaşar :)
Kadını Güzel Yapan Tanrı; Sevimli Yapanda Şeytandır. VİCTOR HUGO
Aşk aklın en soylu zaafıdır. John Dryden
Dünkü Acılar, Bugünkü Sevinçlerin Kaynağını Oluşturur. POLLOK
al sana 3 tane babalar gibi söz ne anlarsan artık :)
Acı Çekmek, Ölmekten Daha Çok Cesaret İster. NAPOLEON
buda bonusu :D
İyi geceler ...Herkesin bi derdi var...
İyi geceler burak hoşgeldin
Dertsiz hayatmı olur (:
İyi geceler adım Burak...Önemli değil ya:)
aynen öyle valla
Haklısın abi.. Öğrenmek zor belki ama abi dediğim insanların sözleri hep kulağımda çınlar.Unutmam bu söylediklerini abi.Zaten şu an başkası var daha doğrusu eskilerden biri her şeyi düzeltmek istiyorum diye geri gelmeye çalışıyor zor zaptediyorum kendimi:uzgun:
2.söz için boşuna insanlar bu aşk senin gözünü kör etmiş demezlermiş diyorum.Çok sevdim bu sözü bu arada.
3.söz için bir benzetme yapıcam.Eğer vücudunun sıcaklığı 36 santigrat dereceyse ortam soğudukca sıcaklığının farkına varıcaksın.Ortam sıcaklığı düşmeden sıcak olduğunu bilemezsin diyebilirim.Anladığım yani =)
Güzel sözler Turgut abi anlayana tabi :)
Burak yarın maçları yapalım ŞL;)
Şöyle işlere acayip sinir oluyorum. Yaa herşeyi yıkıp gitmişsin bide geri gelip herşeyi düzeltmek istiyorum diyosun. İlginç ilginç şeyler.
Sen mutlu olacağına inanıyosan tekrar gitmeyeceğine inanıyosan hiç durma. Ama senin ona en ufak güvenin yoksaa tekrar hiç deneme bence
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Burak bu aygün olacak bebe senin adını OSMAN dedi bana :d
Aygün işte nolacak:D:D
:D:D:D:D Hehehe.
Burak demişim pardon Burak abi :D
İsmail kardes,bana da sunu söylüyor bizim sevdalandığımız kız,''senin duygularını anlamaya calısıyorum bastan beri,anlamam için bana zaman ver,beni ne zaman sevdin nasıl oldu diyor,bundan ala ümit verme mi olur...Biz bununla gezdik,tozduk eğlendık,ama ben duygularını sorunca nasıl buna cesaret ediyormusum,ne hakla soruyormusum....gece gece dertlendim bende....:uzgun:
kardeşim önce kendine güveneceksin. Bile bile lades deriz biz buna yani eskiden bi sorun olmuş ama yinede denemek istiyorsun ki hakkındır. Ama kendine güveneceksin dediğim gibi yani kötü sonuçta daha kötü olmayacaksın şimdikinden. He tabi olumsuz düsünme iyi olma ihtimali daha yüksek çünkü bir insan iki kere aynı hatayı yapmaz.. Ayrıca sebze corbasıda cok vitaminlidir :D
:D Sebze çorbasını sevmem aslında :D Bilmiyorum ki abi durum iyice ciddileşirse Crespoo abiyle Senin başını ağrıtıcam yine artık :)
.
.
.
Aygn Sana İstanbul'daki kızların hepsini versek dönersin arkanı İzmir'de kalmadımı dersin :n: yetiştiremeyiz sana :n:
Bedlamite sende gel istersen. Toplu konuşma yapıyoruz uyku tutmazsa beklerim (:
http://img72.imageshack.us/img72/645...belgesiwt6.jpg
http://img72.imageshack.us/img72/tes...jpg/1/w720.png
Aygüncüm aha sana teşekkür :D