Bugünde okula gitmedim hiç ne güzel :D Selamlar.
Printable View
Bugünde okula gitmedim hiç ne güzel :D Selamlar.
Adam ecnebi okuLuna gidiyor, noeL tatiLi var daha ne arıyosun ki :D
GünaydınLar keşke hep kar yağsa :D
Yok bu yabancı okul dolayısıyla değil normalde bugün okul var ama ben hiç bir arkadaşım gitmeyeceği için gitmedim :D
Hekeze kolay gelsin selamlar......
selam herkese arkadaşlar hani şu normal yazı fontuyla gül kalp şekli filan yapıyorlar ya onlardan bildiğiniz varsa buraya kopyalayabilir misiniz
Selamlar herkese 2008'in son gününden.
Selamlar..
GEce 4te yatınca insan 1de kalkıyor demek:) Selamlar...
Selamlar ters bitti ve geri döndüm..
Yılbaşında neler yapıyosunuz gençler :)
Anıl süpermiş :) sonu ne öyle yahu :D
Arkadaşlara gidicem ben parti vardı ama para yoktu.. :D
sen napacaksın ismail..
Valla oğuz parti ayarladık kızlar sabah aradı gelemycz dedi :D bende bigüzel küfrettim tabi (: Şimdi diğer partilere bakıyoruz olmadı yurtta bişeyler yaparız getiririz bişeler :D 50 ytl oğuz 1 gece değermi değer :zuhaha :n:
50 ytl mi :D
Bizdeki 55 ytlydi dansöz vs., ana yemek, çerez , meze ,sınırsız yerli alkollü ve alkosüz içecek ve eve servis..Ayarlayan da bizim arkadaştı indirim yap dedim yaparız bişeler diyip geçiştirdi bende salla o zaman dedim.:D
Sağda solda dolaşmayın gül gibi cafemiz var burda yaparım ben size parti :D
Oğuz parti hesabı yaptırtma bana şimdi :n: o hesap başka bihesaptı karıştırma :zuhaha
tamam Serkan abi ne getırıyosun buraya neler olacak partıde kımler olacak :D
Serkan abi arap şükrü modundamı olck parti yoksa tiesto modundamı :D
Garant arap sükrü mdodur :Drakı balık beyaz peynır :D
Buyrunuz efem:
http://www.arcelik2009.com/display.a...ODPQZM20ZE4YPV
:)
(//x) (//x) (//x)
(//w) (rr) (//w) (/f)
(ss) (vv)
parti zamanı.. :D
Günaydın abilerim kardeşlerim keyifler gıcır gördügüm kadarıyla :) Serkan abi bugün seminer icin beni beklemişsin ya oldumu şimdi :D Ama konu süper olmuş :D
Yine astık okulu 2.dönem asmıcam kendime söz veriyorum.. :p :n: günü gününe derse girecem ( sınava çalışma zamanı geyikleri.. :D)
Annemler okulun tam gün olduğunu öğrendi :D Eyvahlar olsun
bence şu dakikadan sonra sağlık olsun.. :D
Tüm kaçaklar buraya toplanmış.Verelim size 1 hafta kafe uzaklaştırması da bakın bir daha yapıyor musunuz.Şanslısınız El Pırtık yok burada.
Okuldan kaçmayan tek öğrenci ben miyim burada :zuhaha.
Odadan çıkmıyorum bilerek çıkarsam şimdi bir ton laf işitebilirim ama kıvırmaya çalışırım :DDirek hiç birşey olmamış gibi doğal yaklaşacağım bir bakalım :D