Herkese Selamlar
Printable View
Herkese Selamlar
mAyg'ın espirsinden sonra merhabalar :D
O esprimsiden sonra yaşayan var mı :D.
Ay aman sizde abartmayın çok birşey demedi yani.
DÜn aynı espiriyi bana servis şöförümüzde yaptı :D Ama olsun bence güzel bir espri :zuhaha
http://www.dancingsantacard.com/?santa=6860867
Eralp TSI ailesinin yeni yilini kutluyor,izleyin :D
Eralp'e noel baba kostümü yakışmış :D
Hehehe süper ya :D
Güzel Olmuş :n:
İyi durmuş Eralp :D
Geri sayım başlasın,
20400...
Hehehe :D Yeni yıla evde gireceğiz. Anam-babam ve ben;) İlk kez bu kadar sakin olacak yeni yıla girişimiz :)
Sabah amcam tek celsede boşandı.Akşamı yılbaşı.Bakalım amcamın morali düzelicekmi?İnşallah bize yılbaşını zehir etmez.:p
Eralp süper göbek hohoho :D
seLamLar :D
Beyler bize para çıkmış gibi bir his var içimde. 2 kere bakmadan aynı bileti seçtim evde o bilet benim ve ona çıkacak bir sey eminim :D Bu arada 50 Milyar çıkan biletlerden birinin serisini almışız ama o bilet yok:zuhaha ama çıkacak gibi bir his var içimde umarım çıkar :)
Bizde 6 tane tam çeyrek var aLayı babamın müşteriLerinden :D bişi çıkar inş :D
1 tane çeyrek aldım,en az 50 bin çıksın o da yeter. :p
Bi çeyrek aLdım bende bakıcaz. :)
SeLamLar..
Hanisin Serkan abi hani parti vardı burdaaaa bak bız burdayız sen yoksun.
2009'dan hiç birşey beklemeyen bir ben varım heralde. Herzamanki gibi bir gün geçiriyorum ben extradan Çok güzel hareketler,Beyaz vs vs... gibi Tv programları var iyi oldu böyle. Benim için bir anlamsız ve beklentisiz bir 2009.
Ya 37 dk kaldı ve ben bilgisayar başında girecem herhalde :(
Bende pc başında girecem napalım yapcak bişi yok..
Annem uyuya kalmış salonda. Babam başım ağrıyor dedi ve yattı zaten gripti. Bende sadece geri sayım için giderim salona sonra gelirim :) Eskiden yani bundan önceki tüm yıllarda anneannem,dedem,dayım,yengem ve kuzenim hep beraber kutlardık yeni yılı bu sene onlar yine beraber kutluyorlar(zaten evleri bitişik:)) biz gitmedik bu sene neden bilmiyorum :( çok sıkıcı böyle :(:(
Fox'u açın.Olacak O Kadar var.Süper ya.:D:D
Dansöz filan göremedim ya :A
Evet olacak o kadar harikaa:)
Oooo Ömer seni buralarda görmek bir şeref.:p
:D hehe bende pc karşısında geçiriyorum(: o şeref bana ait
Bu arada Kafenin ilk sayfalarına baktımda.Nerde o eski sohbetler.:)