Selamlar..
Printable View
Selamlar..
Sabahlar...
selamlar(ss)(rr)kim uyuyor kafede uyunurmu uyanın :D ses yapalım bıraz :D
Allahtan bugün ders yoktu dönemi kapatmış olduk 2.5 hafta süresince pazatesi'den başlamak üzere sınavlarım var.. :( (/e)
Benden izinsiz uyumasın.Bak Pırtıkçım su uyur devrimciler uyumaz ,sen yataktayken devirecekler seni haberin olsun :p :p :p
Hem sen kalk da Aygüncümün yatma vakti gelmiştir biraz da o uyusun :p :p :p
Ne demiş atalar Su uyur Serkan uyumaz :D
Kafe Kurtuluş Ordusu. :n:
Oğuzcum kolay gelsin abisi.Başarılı sonuçlar alacağına inanıyorum.
Bu arada devrimciler ayaklandı artık karşılarında zor durursun Pırtıkçım,uyu abisi uyu na na nina ni nani ,melodi böyle miydi yahu :p :p :p
Sağol abi keşke bende inanabilsem.. :D En zor sınaavla başlıyoruz maraton'a
Kolay gelsın Oğuz zor bu okul ısı ya :D
Benim deli bir çalışma tayfam vardı. İnanmak başarmanın yarısıdır diyoduk geri kalan yarıya bir türlü konsantre olamayıp ense yapıyorduk.5 kişi bir araya gelip de tek kelime çalışabildiğimizi hatırlamıyorum ben :p :p :p
Potansiyel kötü örnek :p :p :p
Abi bizim durumda aynı sayılır bi arkadaş gelir ders anlatmaya dersi anlattığı maksimum süre 15 dakikadır daha ileri gidebilen olmadı..
ilk sınav vize 24 hedef 59 sağlık olsun..
Ben geldim.Ne devrim tekrar başladıysa eski devrimciler gelsin başa:icon_cool:.İso abi olcaktı ah :D.
İhtilal başlasın. Hücuuuummm. :D
Sloganlar da başladı :p :p :p
Oğuzcum olursa olur olmazsa da sağlık olsun.Yine de en iyisini yapmaya özen göster her sınavda ama çok da yüksek alamazsan moralini bozma. İş iş hayatına gelince AA ya da DD nin bir farkı kalmıyor.Teoriği pratiğe iyi dönüştüren kazanıyor.Çünkü bir işe başladığında sıfırdan başlıyorsun.Universitenin en önemli özelliği düşünce mantığı oluşturması.
burdayım burdayım merak etmeyin....
LinGoLn_10 , Notts County96 , Baba Hamdi savaşa devam etti...
Mehter Marşı efekti verin arkadan :D.
Hemşom sevgili Pırtıkçım resmen atıp tutuyolar bunlar :p :p :p
Ben burda uyarıcı vazifesi gördüm :p :p :p
İzmir marşıyla gelseniz dah nafile. Hatta İzmirli bir arkadaş vardı onuda alsanız yanınıza tısssss.
Biz ne yanlış yapanı ne yanımızda olanı unutmayız. (Yeterince arabesk oldu sanırım)
Dersaneler sınav da mı yapıyor? Bak sen şu terbiyesizlere :p :p :p
http://img166.imageshack.us/img166/9...een23bjkz6.jpg
http://img166.imageshack.us/img166/s...pg/1/w1024.png
Emre'nn cafe Serkan abının askerelerı :D (total war oyunundan alıntı :D)
Yaşasın El Barto.(dd)
Süvariler önümü kapamışlar meşhur olamadım ben sağ taraflarda bir yerdeydim bu çekilirken :p :p :p
Alıcaz o kaleyi.Saldırın :D.
Sakarya Marşıya geliyoruz...